eski eşiniz aklını başına almış olsa "uzaklara gidelim" yerine "ben hazırım her zorluğa seninle" derdi gibi geliyor bana. yani sanki bana öyle geliyor ki "ben sorunları çözemem ama gel beraber sorunlardan kaçalım. aileme bir duruşum olmaz ama gidersek gerek de kalmaz" diyormuş gibi. ayrıca sizi de ailenizden de uzaklaştırmaya çalışacak gibi geldi. sevdiklerinizi elinizden niye almaya çalışıyor ki madem hatasını anladı.
Diyorum ki bana dogrulari söyle,her konuda yalana tahammülüm yok...ya ben miyim aptal yoksa..
birde kendime diyorum belki dogrulari istedigim icin ve dogrularda aci oldugu icin cogu zaman belki diyor ki söylersem kizar falan...ki bana bunu söylemistide...dedim peki sonuc yalanlarla cok mu daha iyi oluyor.
doğrular acı diye yalan söylemesi ne demek. acı olanı yapacak ama söylemeyecekse bi anlamı yok ki. yapmasın madem kötü bir şey.. yok bu adam daha bir de sizin de ailenizden saklamanızı falan bekliyorsa düzelmemiş demektir. yani hala saklamaktan yana yapmamaktansa..
Yalanlari benim tepkimden cekindigi icin söylemis...eee ama yalan söylemen daha kötü.
bilmiyorum yaa
annesine görede yalan söylemek normal!!!!!kadin kendisi dedi:kim yalan söylemiyor ki...tövbe ya Rabbim.
ben de onu diyorum zaten. be adam tepki verilecek şeyi yapma. yaptıysan arkasında dur. ben de işime gelmeyen sorun yaşayacağım her konuda kolaya kaçıp yalan söylemek isterim. ne ala memleket. yalan, gizli saklı işler mahveder evliliği...
bence zihniyet değişmemiş, hayatınızı kurun, bu adam olmadan.
zor bu benim icin!
o zaman yaşayabileceklerinize hazır olun.
herşe güllük gülistanlık olacak diye beklemeyin
hayal kurmayın
galiba o da farkinda zaten güvenimi sarstigini.
İnşallah ders alır da bir daha yapmaz
Bugün dedim ki ev tutarsakta xy yerde olsun dedi hayir z yerde olsun dedim iyi ozaman sen git...geriye yazdi:Ney inanmiyorum zorla getirmezsem adim x degil.
Bir yeriniz hasta olsa ve tedaviye bas vurup iyilesmesine firsat vermezseniz sonradan pisman olma ihtimaliniz ne kadar yüksektir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?