Eski esimle görüsmeye basladim,uzaklara gidelim diyor :(

Katılıyorum. Böylece bir kez daha geri dönüşü engellemek istiyor da olabilir.

uzaktan kasıt nedir?

eşimin ailesi ile 600 km aramızda mesafe vardı..

gayet uzaklardaydı..ama huzurumuzun bozulması için 1 telefon etmeleri yada etmemeleri yetiyordu...

geçen yıl mesafe azaldı..kızına geldiler sık sık..

şu an tekrar bir araya gelme düşüncesi kafamda varken size hiç bir tavsiyede bulunamam..

ama tek diyeceğim ;

uzaklar çözmez problemi..

bir de korkarım ben uzaklar kelimesinden..

insan birisi olmadan yanında yapabilir, ama herkes olmadan yapamaz..

Katekate

Mesela 200-300 km

bende diyorum uzaklar cözmez diyor sart ama ve diyor ki sen ailene benim yalanlarimi anlatirken niye hepsini anlattin.

aileler buradayken yine tartisirmismis...ne alaka dedigin gibi...sonucta biz burda kalsak ama yinede hasir nasir olmalarina gerek yok...

Ben yeniden biraraya gelmenizi gerektirecek bir neden göremiyorum.
Yeni bir hayat kurun.
Mutsuz edecek bu adam sizi. Tutarsız ve en kötüsü yalan söyleyen biri.
Kendini çok suçlamıyor. Yaptıklarının farkında değil. Hatalarım oldu bunları düzelteceğim deyip bunu size göstereceğine gidelim diyor.
Hiç ama hiç inandırıcı gelmiyor bu adam bana

Diyorum ki bana dogrulari söyle,her konuda yalana tahammülüm yok...ya ben miyim aptal yoksa..

birde kendime diyorum belki dogrulari istedigim icin ve dogrularda aci oldugu icin cogu zaman belki diyor ki söylersem kizar falan...ki bana bunu söylemistide...dedim peki sonuc yalanlarla cok mu daha iyi oluyor.

doğrular acı diye yalan söylemesi ne demek. acı olanı yapacak ama söylemeyecekse bi anlamı yok ki. yapmasın madem kötü bir şey.. yok bu adam daha bir de sizin de ailenizden saklamanızı falan bekliyorsa düzelmemiş demektir. yani hala saklamaktan yana yapmamaktansa..

Yalanlari benim tepkimden cekindigi icin söylemis...eee ama yalan söylemen daha kötü.

bilmiyorum yaa
annesine görede yalan söylemek normal!!!!!kadin kendisi dedi:kim yalan söylemiyor ki...tövbe ya Rabbim.

Yalanlari benim tepkimden cekindigi icin söylemis...eee ama yalan söylemen daha kötü.

bilmiyorum yaa
annesine görede yalan söylemek normal!!!!!kadin kendisi dedi:kim yalan söylemiyor ki...tövbe ya Rabbim.

ben de onu diyorum zaten. be adam tepki verilecek şeyi yapma. yaptıysan arkasında dur. ben de işime gelmeyen sorun yaşayacağım her konuda kolaya kaçıp yalan söylemek isterim. ne ala memleket. yalan, gizli saklı işler mahveder evliliği...

Tabi ki hata yapilir...insaniz...ama dogruluktan sasmamali!!!

yoksa neye yaradi ki hayati paylasmak?

güven olmayacaksa ne anlami var ki evli olmanin!

Belkide öyle sansini deniyor...bak gör sonunda yine buralarda kalacak ama diyecek ben sececm nersei olsun...

ama ben düsünüyorum ki ailesi diyor gelin bize yakin ama oy yüzden diyor gel en iyisi kimseye yakin olmayalim.

Aslında önemli olan yaşadğınız yer değil. Sizi boşanma derecesine getiren davranışlarıyla ilgili düşünceleri.
Ne kadar düzeldi bu adam
Ne kadar yaptıklarının farkında
Ben şu anda sağlıklı karar vereceğinizi hiç düşünmüyorum. Artık yoruma ihtiyacınız olduğunu da
Çünkü kararınız kesin
Aslında emin değilsiniz onun düzeldiğnden
ona güvenmiyorsunuz
ama bir daha denemek istiyorsunuz
ve sanırım bunu yapmazsanız da hayatınız boyunca pişman olacaksınız.

Bir yeriniz hasta olsa ve tedaviye bas vurup iyilesmesine firsat vermezseniz sonradan pisman olma ihtimaliniz ne kadar yüksektir?

Bir yeriniz hasta olsa ve tedaviye bas vurup iyilesmesine firsat vermezseniz sonradan pisman olma ihtimaliniz ne kadar yüksektir?

O zaman önce yaralarınzı iyileştirin. Bu konuda yardım almaktan çekinmeyin
Bu kendinize yapacağınız en büyük iyilik olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…