Eski esimle görüsmeye basladim,uzaklara gidelim diyor :(

O zaman önce yaralarınzı iyileştirin. Bu konuda yardım almaktan çekinmeyin
Bu kendinize yapacağınız en büyük iyilik olacaktır

Cekinmiyorum,yardim almak icin piskologta randevum var agustosun basinda,hap kullanmaktan cekiniyorum ama eger verirse sanirim kullanmam daha iyi olacak...

Ama demek istedigim asil farzedin ki eski esim sahiden dedigi gibi düzelmek istiyor ve terapie yapmakistiyor,,,ya ben sonra kendime dersem niye denemedin terapide destek olmadin.

ne olur bu yazdiklarim icin bana kizmayin, sizi aslinda cok iyi anliyorum.
Aceleyle bosanmissiniz, belli ki eski esinizi hala seviyorsunuz. Ama bu adam sizi bosamis!
Pisman olmus, degismek istiyormus. Buna inaniyor musunuz? Uzaklara gitmekte care bulan bi adam benim gözümde korkak bi adam ki isi inada bindirmis.
Acik söylüyorum bence eski esiniz pisman fln degil. Bosandiktan sonra belli ki yere cakildi ve su an kendi egosunu tatmin etmekle mecgul.
siz ona kendinizi teslim etmissiniz, o bunun farkinda.

Toparlamak gerekirse: eger gercekten sizi seviyor ve geri istiyorsa, siz ona sartlarinizi sunun, ona süre verin. O süre icinde istediginiz yerden ev tutar, ve bi düzen kurarsa gözünüzü kirpmadan gidin. Ama baktiniz ki hala kiviriyor yada uzaklara istiyor. O zaman birakin derim, üzülmeyin bosuna.

Uzaklara kacmak istemesi bana sacma geldi, eger kendine güvence zaten oldugunuz yerdeki zorluklara gögüz gericegini söyler.

Birlikte terapiye gitmeniz ilişkinizin geleceği için çok çok iyi olacak

canım bende boşanma aşamasındayım eşim bana böyle birşey dese asla gitmem zor günümde yanımda olan aileme saygısızlık olur ve ilerde döncek bir kapım olmaz bence aileni ezme birde düzelcem derler pekte inanma çocuğunuz varmıydı

Yok hayir kizmiyorum..diyorum ya ben bugün dedim hangi yerler olabilir diye..belki sevdigim icin cekiniyorum vazgecmesinden..ama halbu ki sacma haklisiniz..sonucta zorla yaptiramam..eger istiyorsa gercekten ozaman bir ara yolu bulunmali..parasal olarak benimde katkida bulunmami bekliyor tabiki evi kurunca..

Allah yar ve yardimcin olsun canim.

Cocuk yok..

siz onun icin ailesini karsiniza alicaksiniz, bir cok insani üzeceksiniz. Esiniz olacak adam kendi basina bir ev düzemiyorsa vay haline.
bence pazarlik yapmayin onunla. Istedginiz sartlari söyleyin ve soguk davranin.
Yine ayni hatayi yapiyorsunuz, sizden vazgecmemesi icin alttan aliyorsunuz.

Burada anlatamadigim seylerde var...cünkü binlerce kisi okuyor burayi ve baz seyleri anlatsam olmuyor yani pek sIk görülen sey olmadigi icin!

EBRU 72

evet canim gidecegiz birlikte cözüm bulmaya uzmanda(pardon özeldeki 10 dakika dolayisi ile buradan yazdim).

Son düzenleme:
Aslinda ailemede öfkeliyim!

cünkü deseydiler kizim git evine olmazsa yine ayrilirsin...ama aptal kafam cekip geri dönmedim

izlediğiniz filmi tekrar izlemek konu belli olucaklar belli sonuç belli... ne gereği var izleyip zaman kaybetmenin ..... sizi konularınızdan tanıyorum çok hassas yapınız var üzülmezsiniz tekrar umarım

Ama filimdeki insanlar o olaylari gercekten yasamiyor,hem insan böylece hayatinda bircok firsati kacirabilir bence..

Denenmişi denemicen canım ,sonra üzülen sen olursun en fazla 1 yıl sürer sonra eski tas eski hamam acı ama gerçek...

Canim ben anlatamiyorum dogrudan derdimi(yani sorun galiba benim anlatis tarzimda)

Ben ona bir sansi verip deneyemedim ki aslinda!

Yani öyle gelisti ki hersey birdaha eve dönüp sans vermeye firsatim olmadi!

slm. az çok okudum durumunuzu gerçekten zor bir durum. evli değilim ama sizin durumunuzun benzerini çok yakın bir akrabam yaşadı. ailesinin tüm karşı çıkmalarına karşın bir evlilik yaptı kızın ailesi çocuğun maddi durumu olmadığı için kızlarına daire verdiler eşyalarını aldılar ama eşi sorumsuzdu evliliğin sorumluluğunu kaldıramadı 1 sene sonra boşandılar. 2-3 ay sonra tekrar bir araya geldiler. boşandığı eşi düzüleceğini çok mutlu olacaklarını söyleyip ikna etmiş. tekrar ailenin tüm karşı çıkmalarına karşın evlendiler. kızın ailesi tekrar evi vermedi, kirada oturup sorumluluk almalarını söylediler.
tekrar evlendikten sonra eşi sürekli çocuk yapmak istemiş çünkü kendini garantiyi alma derdinde. kızın ailesinin kıza verdiği dairenin tapusunu istemiş. eve ekmek bile getirmemiş kız utancından annesine söyleyememiş aç olduğunu marketlerde karnını doyurmuş evlilikleri 4-5 ay sürdü tekrar boşandılar. şimdi çok pişman aileme hayat benim hayatım ben hayatımı yaşayacağım dedim gördüm hayatımı diyordu.
aileni karşına alıp tekrar deneme derim. bir filmi bile 2. defa seyrederken daha fazla hatasını görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…