Eski eşimle tekrar denedik ama sonuç yine hüsran

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar haklısın ki. Ben de çok duymaya başladım. aileler kızım okusun da kimseye muhtaç olmasın ayakları üzerinde dursun diye meslek sahibi etmek için çırpınıyorlar. sonuç Aşık oldum kocamdır deyip her şeyi önüne seriyorlar. Ailelerini bir kalemde silebilirken kocasına kul köle. Tabi ki evlilikte sevgi saygı önemli ama karşılıklı.

Gerçekten öyle değil buraya yazmamın sebebi adam etrafımda insan bırakmadı.buradaki yorumlar güç oluyor
Etrafinizdaki insanlari kaybetmenizin nedeni o degil sizsiniz..Siz ve yanlis secimleriniz.Yani ailenize bile pes dedirtebilecek bir kivama gelmissiniz ya ne diyeyim artik ben.
Ki ogretmenim diyorsunuz,Aslinda bizim tepkimiz size,İsi gucu olan,saglikli karar alabilen (ki sizin vermis oldugunuz kararlar pek saglikli degil) bir kadinin bu kadar boyun egmesi ve zayif gorunmesi sahsen beni hasta ediyor..Sinir oluyorum.İfrit oluyorum.Anlatabiliyormuyum..Mesele bu..

Ne yapabilir mesela? Burada 2 erkek çocuğunu tek başına büyüten kişileri tanıyorum. Israrla bahanelerin arkasına sığınıyorsunuz

Çocuk okulda sorun yaşarsa bu adam gelecek mi sanıyorsunuz? Şu anda da yalnızsınız.

O adama ihtiyacınız yok, kimseye ihtiyacınız yok. Siz bir bireysiniz yasalar önünde bu adamla da komşuyla da öğretmenle eşit haklara sahipsiniz kapiş? Bu adamın zaten size maddi manevi bir katkısı yok ki anca para yediriyorsunuz.

Siz zaten eziksiniz. Komşunuz çocuğunuza iki tokat vursa ne kocanızın, ne sizin umurunuzda olur. Çünkü tek derdiniz kocanızdan ayrılmamak.
Hala bu yüzden bu kadar saçma bahaneler üretiyorsunuz 7 sayfadır.

Valla güçlü bir kadın hepsinin üstesinden gelir, bir arkadaşım var 5 kız kardeşler, babaları onlar daha küçükken kalp krizinden ölmüş, ilkokul mezunu, mesleği olmayan, tek bildiği tarla çapalama olan anneleri İstanbul gibi bir şehirde, üstelik 80'li yıllarda tek başına bir kadının epey zorlanabileceği bir muhitte milletin bağını bahçesini çapalamaya gitmiş, evlere temizliğe gitmiş 5 kızını da hem alnının akıyla büyütmüş hem okutmuş, hepsinin bir mesleği vardı, kızlardan biri okul müdürü, biri mali müşavir vs vs hepsini de tek başına evlendirdi.

Yapan yapıyor.

Fake misiniz, alay mı ediyorsunuz. Son cümleniz çok gurur kırıcı. Bu konuşma mı ikna edici sizin için, çok çok şaşkınım

Valla bakın çok özür dilerim, diğer mesajımda da yazdığım gibi lafım genel değil, ne istediğini bilen kadınları tenzih ediyorum lakin bizden sonraki nesiller bizden daha ileri olurlar dedikçe nesil geriye gidiyor.

Konu sahibesinin yaptıklarını, düşündüklerini 22 yaşında ev kızı olarak evlendiğimde yapmadım düşünmedim, çok mu kurnaz ve akıllıydım, sanmam çünkü gençken insanın bir yanı hep saf ve kanmaya müsait oluyor ama o yasak bu yasak denirse de hadi oradan diyecek kadar da müdanasızdım.
Şunların binde birini yaşasam param yok meslek yok diye düşünmeyecek kadar gözü karalık da var.

Arkadaşınız ne kadar doğru söylemiş.siz şu an yine aynı eşinizle mi evlisiniz ?

Eski konunuzu okudum ve dönmenize de ailenizin size eve gelme demesine de çok şaşırdım. Bir kez daha anladım ki ayrılık sürecinde ailenin güçlü durması çok önemli. Yalnızca kadının gücü yetmiyor veya çoğunlukla yetmiyor. Gerçi benim kızım da iş güç sahibi olduğu halde korkunç tercihler yapıp eski eşine de yeşil Işıl yakıyorsa ne kadar sabrederdim onu da bilmiyorum. Çocuklarınız çok küçükmüş onlara üzüldüm. Bir an önce toparlanıp hayatınıza yön vermeniz şart. Maddi durum da biraz bahane gibi geldi, gerekirse 1+1 50 metrekare ev tutar yine de oradan çıkardım ben.

Çıkacağım kesinlikle orası artık kesin ama çocuğumun dersleri vs şu an için zor .okul kapanıp rahat rahat ev bulup burdan da eşyalarımı rahat rahat alarak çıkıp gitmek istiyorum

Güzel bir örnek oldu.inşallah ben de başarırım

Çıkacağım kesinlikle orası artık kesin ama çocuğumun dersleri vs şu an için zor .okul kapanıp rahat rahat ev bulup burdan da eşyalarımı rahat rahat alarak çıkıp gitmek istiyorum

Her şeyiniz bahane, gitmeye niyetiniz olsa çoktaaaaaaan ev bakmaya başlamıştınız

Dersler zaten online hemen yarın çıkıp gitseniz okula hiçbir etkisi olmaz

Sizi bunlardan ya da başınıza gelecek herhangi birşeyden kızın benden değil diyen şam babası eski eşiniz mi koruyacak?

Tam sinir küpü olmalık konu cidden.

Anne baba ikinizin de umurunda değil o çocuklar kusura bakmayın. Biriniz uçkurunun diğeri de kendine her türlü kötülüğü yapmış eski eşin peşindesiniz. Zavallı çocuklar saçma sapan şeyler yaşıyorlar, bir düzenleri bile yok. Hala başka başka şeyler düşünüyorsunuz.

Son düzenleme:
Terapistte gitmelisin canım. Uzmandan destek almalısın yoksa bu adamla bu şekilde yaşamaya devam ediceksin...

Güzel bir örnek oldu.inşallah ben de başarırım
Ben sizin önceki konularınızı biliyorum siz bir şey yapamazsınız kusura bakmayın halen çocuklar çocuklar
Çocukları öne sürmenin ne anlamı var milyonlarca insan var cocuklu olup ayrılmış kendi hayatını kurmuş
Kendiniz kendinize inanmıyorsunuz bahane hazır çocuklar
Halen şunu dedi eşim bunu dedi eşim eşini bırak kendi dediğine bak

Ve asla ama asla çocuklarınız üzerinden yemin atmayın

Arkadaşınız ne kadar doğru söylemiş.siz şu an yine aynı eşinizle mi evlisiniz ?
Sinek kadar kocam olsun başımda dursun diyorsunuz. Pes diyorum. Meslektaşız. Kocam evine kadın almayı bırak bir kadınla flörtleşmeye başlasın koyarım kapıya. Bir onla bir benle olmasına müsade etmem. Dağ başında mısınız? Bir kadın bir erkeğin yapabildiği her şeyi yapar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…