Eski eşimle tekrar denedik ama sonuç yine hüsran

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocukların başına sizin gibi bir anne gelmiş daha ne gelsin. İmkanlarınız varken onlara yeni bir hayat sağlamadığınız için en çok kendinizden koruyun onları. İlerde ikisi de sizi hiç sevmeyecek hatta bütün bunlara imkanlarınız varken katlandığınız için Onların gözünde sadece bir ezik olacaksınız

Hala eski eşle sürünen biri var mı? Varsa bana motivasyon olsun diye çabalıyor

Sen kadın olsaydın senden güzelleride giremezdi bu eve lafı mı ikna edici size göre?
Sen adam olsaydın..............diyip ağzının payını vermek yerine kendinizi aşağılatmayı seve isteye gönüllü kabulleniyorsunuz
Babanız aileniz yanlış yapmayın diye çırpınıyor yok siz inatla yapınca sinirle eve gelmesin ozaman diyor o adama çocuk bahanesiyle gittiğinizin farkındalar bunun önüne geçmek için caydırıcı olur düşüncesiyle sert çıkıyorlar. Siz sanki ailenizin her dediğini yapmış ve yapmaya devam eder gibi cımbızla bu laflarını seçip kendinize kullanıyorsunuz utanmadan
Yarın birgün o herif size zarar verecek bu çok net, ozaman ailem beni buna mahkum etti diyeceksiniz dimi
Aileniz için çocuklarınız için okadar çok üzüldümki
Siz yaşadığınız herşeyi şu noktadan sonra hakediyorsunuz

Keşke ya keşke o yavruları biri çekip kurtarsa bu adamdan da kadından da
Adamın insan olmadığı belli bu durumda ben artık ona kızmıyorum bile doğası mayası neye uygunsa onu yapıyor da
Bu anne diye geçinen kadın napıyor. Kan beynime sıçradı ya, bir ana evlatları için böyle bir laf söyletirmi, bu lafı sineye çekermi, bu lafı eden mahluka çocuklarını gösterecem diye ayağına götürüp yavrularının günahına girermi
Hiçbir zaman sizin gibi evlatlarına sahip çıkmayan korumayan saygı duymayan kadınlara annelik sıfatını yakıştırmadım ve saygı duymadım
Şimdi gelecek bir tayfa yok sen kimsenin anneliğine laf edemezsin yok herkesin anneliği kendine yok kadının düşmanı kadın sende bir annesin Allah senin........ bla bla bla
Yok kardeşim yok böyle analık olmaz. Ben öyle anayı gözünün yaşına bakmaz bir kalemde silerim
Ana baba hakkı diye bi tarafımızı yırtıyoruz da o sübyanların hakkı yokmu
Bir de herife yamanmak için o yavruları kullanıyor ya tutmuş elinden hadi babanız sizi görsün ben kendimi göstereyim o eve tekrar gireyim değil yani,yersen.....
Böyle çoluk çocuk işin içine girince aklımı oynatacak gibi oluyorum

Kızını
Oğlumu
Ne demek bu

Bana da. Hayır anne babalar niye okutuyor bu kadınları? Neden meslek sahibi oluyorlar? Ellerinde gül gibi meslekleri var ama kendi değerlerini bilmiyorlar. Cidden sinirleniyorum. İnsanlar elde avucta yokken eşlerini bırakıp; çocuklarına sahip çıkıyorlar. Bu ne ya böyle?

Çıkacağım kesinlikle orası artık kesin ama çocuğumun dersleri vs şu an için zor .okul kapanıp rahat rahat ev bulup burdan da eşyalarımı rahat rahat alarak çıkıp gitmek istiyorum
He ya çocuk zaten çok huzurlu güvenli bir ortamda taşınırken dersleri etkilenir

Kendi gibi dövüp, sövüp, insan dışı davranacak ki sevsin oğlunu değil mi?

Siz bu çocuğu o adamın yanında neden tutuyorsunuz yahu?

Hala benim düşündüğüm çocuklar diyorsunuz, onları kullanıyorsunuz yaptığınız saçmalıklara.

Benim düşündüğüm çocuklar o yüzden yeni bir düzen kuracağım bu güçsüz halimle
kendi maddi imkanınız varken çaresiz değilsiniz çocukları bahane ederek eşinize evlilik oyunu oynamaya kendinizi Her türlü asaglandirmaya hakerete bilerek maaruz bırakıyorsunuz ben babamı bilmem 95 de rahmetli olmuş annem yoktan var edip 5 çocuğunu büyütüp meslek sahibi etti hepimizi ne kimseye muhtaç etti nede ezdirdi allah aşkına babasız olmak eksik olmak değil çocukları bahane etmeyin kendi acizliginiz yaşadıklarınızı da hak ediyorsunuz

Ailem her şeyi yaptı .yeter ki onla görüşme diyorlar sen böyle yanına gittikçe o bu olayı bitirmeyecek diyorlar .öğretmenim .zaten ex eşin bu yüzden benle olduğunu düşünüyorum.
aynı eve döndüğünüze göre ex eş falan değil değil mi? gayet de hala eşiniz . (boşandınız mı hatırlamıyorum) ayrıca ne demek bu yüzden benimle olduğunu düşünüyorum? hani siz onunla olmaya can atıyorsunuz,ayrılamıyorsunuz,adam sırf öğretmensiniz diye sizi bırakmıyor? yapmayın Allah aşkına siz gül gibi öğretmen halinizle bu iğrenç adamla birlikte olmayı kendinize nasıl yediriyorsunuz asıl??
İnanın telefonuna baktığımda bir iz bile bulamıyorum .konusunu açınca dırdır etme of yeter öyle bir şey yok diyor pislik
yahu mızrak çuvala sığmıyor artık,ne izinden bahsediyorsunuz?? kadına mesaj bile atmışsınız evime gelme diye, ben gerçekten sizin adınıza mahçup oldum,gururum incindi,kendimi çok kötü hissettim

adam eve kadın getiriyor,sevişiyor,bunu saklama ihtiyacı bile gözetmiyor, leş karakterinin suçunu size atıyor, akrabalarınıza küfrediyor, 1.5 sene hapis yatıyor,çıkıyor,eve hemen dönmezsen yine kadın getiririm diyor,yine sizi aldatıyor.... ayyy devamını getiremedim ben daraldım gerçekten!

babanız arkanızda durmuyor mu? her şeyi bilmesine rağmen? Allah ıslah etsin, neyse, koskoca öğretmensiniz,gül gibi mesleğiniz var, ve hala yok güçsüzüm,yok yapamam,evden ayrılamam mı diyorsunuz?? eve başka kadın gelmesine razı olacak kadar mı çaresizsiniz??

belki linçleneceğim ama dayanamıyorum, evlendiğinizden beri leş karakteri ortada olan bir adamdan neden çocuk yaparsınız ki?? kazara oldu falan demeyin,korunmadığınıza eminim! böyle bir evde dünyaya gelen çocuğun suçu günahı ne??

aman diyeyim sakın 2.ye hamile kalmayın yine KAZARA falan. hoş,sizi aldattığını zerre gizlemeyen,evde kadının eşyalarını saklayan bir adamla aynı yatağa girer misiniz ,mideniz alır mı bilmiyorum,inşallah almaz.

şu anda bulunduğumuz mevkilere/mesleklere bizi getiren,her şeyi onlara borçlu olduğumuz öğretmenlerimiz... kendi adıma konuşayım ,canım öğretmenlerim,hakkınızı ödeyemem... ancak siz hiç o insanlara yakışır şekilde davranmıyorsunuz, daha kendinizi dik tutamazken, nasıl olur da öğrencilerinize doğru yol gösterip onlara örnek olabilirsiniz ki? söylediği gibi davranmayan insanların nasihatleri rüzgarda savrulan yapraklar gibidir,uçar gider. (burada bir mesleği itham etmiyorum,söylediğim her insan için geçerli. ancak ben öyle güzel öğretmenlere denk geldim ki Allahıma bin şükür,sadece ders öğreten insanlardan ibaret olmadılar benim için, karakterleriyle,duruşlarıyla,eğitimime, karakterimin şekillenmesine yardımcı oldular. öğretmenlere olan saygımı kat be kat artırdılar. yani bir çocuğun iç dünyasına da dokundular. bunu demek istiyorum)

ha evet,hayatta bazı durumlar vardır, içerisinde bulunduğun şartlara tahammül etmek zorundasındır, başka yolu yoktur. ona kesinlikle lafım yok. ancak sizin böyle bir mecburiyetiniz yok. kendi elinizle kendinizi bu adama mahkum ediyorsunuz. kurtulmak istemiyorsunuz. NET.

**** yok artık siz evli değilmişsiniz zaten,sonradan okudum yorumlardan!! Aman yarabbim,ne hayatı yaşadığınızın,kendinize nasıl bir hayatı layık gördüğünüzün farkında mısınız???***

Öğretmen misiniz?
Babanızda baba diye dolanmasın ortalıkta
Mesleğiniz var mı? Geliriniz? Ekonomik gücünüz vs
Babasına yüklenmeyin ya. Alıp getiriyor, sonra koşa koşa kendi ayağı ile geri gidiyor kocaya. Adam daha napsın?

Ailem her şeyi yaptı .yeter ki onla görüşme diyorlar sen böyle yanına gittikçe o bu olayı bitirmeyecek diyorlar .öğretmenim .zaten ex eşin bu yüzden benle olduğunu düşünüyorum.
Bunu zaten biliyordun sen kadın. Maaşım olmazsa yüzüme bakmaz diyordun. Bile bile döndün.Hatta bi üye ile atıştınız, birbirinizi mahkemeye veriyordunuz, sırf memuriyetim tehlikeye girer de adam yüzüme bakmaz diye R yaptın. Bi tane kadın yüzünden hırs yaptın, kapıyı açıp evin hanımı geldi diyecektin, onu saçından sürükleyip atacaktın, en büyük motivasyonun buydu. Adamın seni maaş kartı olarak görmesi umrunda değildi. Şu saatten sonra o adam sana kredi çektirip babanın kapısına bıraksa gram içim yanmaz biliyor musun? Çünkü vaktinde diyeceğimiz her şeyi dedik. Kazığı yemeden uslanmayacaksın sen.

Daha asla ailesiyle de konuştum çocukların üstüne de yemin ettim ilk defa kesin konuştum ve kararımı verdim .ablası diyor ki sen gittiğinde o kadın eve balıklama atlayacak diyor ama umrumda değil dedim
Şimdi böyle diyorsun, o kadın eve geldiğinde yine için yanmaya başlayacak, yine hırs yapacaksın.
Bende ayni öyle düsünüyorum. Hala gitmemek icin bahane ariyor
Giderse o kadın gelecek, yine başlayacak histerik histerik burda '' Onu evden atacağğğmmm, o... ''

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…