Çocukların başına sizin gibi bir anne gelmiş daha ne gelsin. İmkanlarınız varken onlara yeni bir hayat sağlamadığınız için en çok kendinizden koruyun onları. İlerde ikisi de sizi hiç sevmeyecek hatta bütün bunlara imkanlarınız varken katlandığınız için Onların gözünde sadece bir ezik olacaksınızŞunları düşünüyorum .mesela yan komşum bu kadın yalnız diyip istediğini yapabilir (müzik dinler yüksek sesle vs) çocuklarıma biri okulda veya ortamda bişey yapsa yine yalnız başımayım.kızıma yarın bir gün biri sorun yaşatsa yine yalnızım .bunların üstesinden nasıl geleceğim. Sorun burda
Hala eski eşle sürünen biri var mı? Varsa bana motivasyon olsun diye çabalıyorSinek kadar kocam olsun başımda dursun diyorsunuz. Pes diyorum. Meslektaşız. Kocam evine kadın almayı bırak bir kadınla flörtleşmeye başlasın koyarım kapıya. Bir onla bir benle olmasına müsade etmem. Dağ başında mısınız? Bir kadın bir erkeğin yapabildiği her şeyi yapar.
Sen kadın olsaydın senden güzelleride giremezdi bu eve lafı mı ikna edici size göre?Yok evlenmedik.babamlar bi daha eve gelmesin diyince ve o adam da ailesiyle konuşturup burda kal deyince kaldım ben yapışmadım kendisi öyle istedi.o kadar ikna edici konuştu ki sen kadın olsaydın senden güzelleri de giremezdi bu eve vs
Keşke ya keşke o yavruları biri çekip kurtarsa bu adamdan da kadından daBu mesaj eski konunuzdan.
Öğretmen olmanıza ve aileniz arkanızda olmasına rağmen çocuklarınıza bu küfrü eden adamla çocuklarınızı muhattap ediyorsunuz ya anneliğinizi bir sorgulayın
Oğlumu zaten sevmiyor kızımı seviyor gerçi ona da DNA istemişt .onlar o .. çocoıpı olduğunu bilmeliler demişti
Senin suçunun giydiklerinle hiç ilgisi yok. Keşke suçun okadar basit olsaBana böcekmişim gibi bakıyor .insan giydiklerinden bile suçlu hissediyor.ama çocukla şu an gerçekten çıkamıyorum .okul bitmesine şu an çok az kaldı .onu bekliyorum sabırla
KızınıÇocuk getirmediğim an ev basıyor bu adam en son kuzenimin kapısına dayanmış ama artık o kadar tak etti ki ne yaparsa yapsın çocuklar da görüşmeyecek .kızını seviyor ama oğlumu asla çünkü kibarmış o erkek gibi değilmiş lütfen diyormuş
Bana da. Hayır anne babalar niye okutuyor bu kadınları? Neden meslek sahibi oluyorlar? Ellerinde gül gibi meslekleri var ama kendi değerlerini bilmiyorlar. Cidden sinirleniyorum. İnsanlar elde avucta yokken eşlerini bırakıp; çocuklarına sahip çıkıyorlar. Bu ne ya böyle?Tamamdır ben bu konudan çıkıyorum
Bu kaçıncı öğretmen konusu
Ya boşanmazlar, ya aldatılmayı hobi edinirler, ya da maaşı eşe verirler
Son nesil öğretmenlerde bir sıkıntı var, bana daral geliyor.
Ne güçsüzü be ne güçsüzü. Meslek var,aile var,sağlık var.daha belanımı arıyorsun dicem o da var.akıl yok vicdan yok.Benim düşündüğüm çocuklar o yüzden yeni bir düzen kuracağım bu güçsüz halimle
He ya çocuk zaten çok huzurlu güvenli bir ortamda taşınırken dersleri etkilenirÇıkacağım kesinlikle orası artık kesin ama çocuğumun dersleri vs şu an için zor .okul kapanıp rahat rahat ev bulup burdan da eşyalarımı rahat rahat alarak çıkıp gitmek istiyorum
Mobil wifi var. Bir süre idare eder en azından.Biz taşınırken başvuru yaptık hemen aynı gün interneti bağladılar. İnternet bahane değil. En fazla 2 gün sürse hadi o bile idare edilir
Kendi gibi dövüp, sövüp, insan dışı davranacak ki sevsin oğlunu değil mi?Çocuk getirmediğim an ev basıyor bu adam en son kuzenimin kapısına dayanmış ama artık o kadar tak etti ki ne yaparsa yapsın çocuklar da görüşmeyecek .kızını seviyor ama oğlumu asla çünkü kibarmış o erkek gibi değilmiş lütfen diyormuş
Katılıyorum. Eğer siz kendinize güçsüz diyorsanız biz ne yapalım. Millet beş kuruş olmadan boşanıyor. Sapasağlam da duruyor.Ne güçsüzü be ne güçsüzü. Meslek var,aile var,sağlık var.daha belanımı arıyorsun dicem o da var.akıl yok vicdan yok.
kendi maddi imkanınız varken çaresiz değilsiniz çocukları bahane ederek eşinize evlilik oyunu oynamaya kendinizi Her türlü asaglandirmaya hakerete bilerek maaruz bırakıyorsunuz ben babamı bilmem 95 de rahmetli olmuş annem yoktan var edip 5 çocuğunu büyütüp meslek sahibi etti hepimizi ne kimseye muhtaç etti nede ezdirdi allah aşkına babasız olmak eksik olmak değil çocukları bahane etmeyin kendi acizliginiz yaşadıklarınızı da hak ediyorsunuzBenim düşündüğüm çocuklar o yüzden yeni bir düzen kuracağım bu güçsüz halimle
aynı eve döndüğünüze göre ex eş falan değil değil mi? gayet de hala eşiniz . (boşandınız mı hatırlamıyorum) ayrıca ne demek bu yüzden benimle olduğunu düşünüyorum? hani siz onunla olmaya can atıyorsunuz,ayrılamıyorsunuz,adam sırf öğretmensiniz diye sizi bırakmıyor? yapmayın Allah aşkına siz gül gibi öğretmen halinizle bu iğrenç adamla birlikte olmayı kendinize nasıl yediriyorsunuz asıl??Ailem her şeyi yaptı .yeter ki onla görüşme diyorlar sen böyle yanına gittikçe o bu olayı bitirmeyecek diyorlar .öğretmenim .zaten ex eşin bu yüzden benle olduğunu düşünüyorum.
yahu mızrak çuvala sığmıyor artık,ne izinden bahsediyorsunuz?? kadına mesaj bile atmışsınız evime gelme diye, ben gerçekten sizin adınıza mahçup oldum,gururum incindi,kendimi çok kötü hissettimİnanın telefonuna baktığımda bir iz bile bulamıyorum .konusunu açınca dırdır etme of yeter öyle bir şey yok diyor pislik
Babasına yüklenmeyin ya. Alıp getiriyor, sonra koşa koşa kendi ayağı ile geri gidiyor kocaya. Adam daha napsın?Öğretmen misiniz?
Babanızda baba diye dolanmasın ortalıkta
Mesleğiniz var mı? Geliriniz? Ekonomik gücünüz vs
Bunu zaten biliyordun sen kadın. Maaşım olmazsa yüzüme bakmaz diyordun. Bile bile döndün.Hatta bi üye ile atıştınız, birbirinizi mahkemeye veriyordunuz, sırf memuriyetim tehlikeye girer de adam yüzüme bakmaz diye R yaptın. Bi tane kadın yüzünden hırs yaptın, kapıyı açıp evin hanımı geldi diyecektin, onu saçından sürükleyip atacaktın, en büyük motivasyonun buydu. Adamın seni maaş kartı olarak görmesi umrunda değildi. Şu saatten sonra o adam sana kredi çektirip babanın kapısına bıraksa gram içim yanmaz biliyor musun? Çünkü vaktinde diyeceğimiz her şeyi dedik. Kazığı yemeden uslanmayacaksın sen.Ailem her şeyi yaptı .yeter ki onla görüşme diyorlar sen böyle yanına gittikçe o bu olayı bitirmeyecek diyorlar .öğretmenim .zaten ex eşin bu yüzden benle olduğunu düşünüyorum.
Şimdi böyle diyorsun, o kadın eve geldiğinde yine için yanmaya başlayacak, yine hırs yapacaksın.Daha asla ailesiyle de konuştum çocukların üstüne de yemin ettim ilk defa kesin konuştum ve kararımı verdim .ablası diyor ki sen gittiğinde o kadın eve balıklama atlayacak diyor ama umrumda değil dedim
Giderse o kadın gelecek, yine başlayacak histerik histerik burda '' Onu evden atacağğğmmm, o... ''Bende ayni öyle düsünüyorum. Hala gitmemek icin bahane ariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?