Eski eşin aramaları, yeni eşimin bundan duyduğu rahatsızlık

Çok mutlu olun inşallah ❤ bebeginiz sağlıkla gelsin

Yeni eşinize medeniyet batmış. Eski eşiniz nihayetinde 15 sene baba dediği birinin ölümünde arıyor. Taciz yok, rahatsız etme yok. Digerinde de kendi arkadaşlık kurduğu birini arayıp geçmiş olsun diyor. Iki aramada da ne sizinle ne de ailenizle temasa geçmiyor, ki geçse bile dediğim gibi 15 sene boyunca aynı ailenin bir parcasiymis öyle ya da böyle. Illa kanlı bıçaklı olmaya gerek yok.

İnsan eski kayinbabasinin yangınını duyunca bir alo demez mi? Bence çok doğal bir davranış.
Babam eski kayinbabasiyla bazen ortak iş yapiyor, hatta eski eşinin yeğenini yanında çalıştirıyordu,düğününe falan bile gitti annemle. Üstelik 15 yıl değil on ay bile evli kalmadan bosanmislar. Bana böylesi normal geliyor.
Üçüncü olursa sinirlenin ama bu iki seyde sorun Aramasın eşiniz.

Sonuçta 15 yıl hayatınızda olmuş,ailenizle bağını koparmamasi kadar doğal birşey yok.ki zaten sık sık değil ara sıra arıyor.Direk sizinle muhatap olsa esiniz de siz de sonuna kadar haklısınız derdim ama..ailenizle ve arada sirada olunca sorun olarak görmedim ben..

yenGEnC evet yengenç ben yaşadıklarımdan dolayı çok sağlıklı düşünemiyorum sanırım. ömür boyu taziye ve geçmiş olsun mu dileyecek bu adam? Biz dostane boşanmadık, kendinden nefret ettirdi beni. Bu kadar insancıldı aldattığında başkası var deseydi dürüstçe. Beni psikiyatristlere götürüyor bir de.

araması rahatsız edici bencede ne gerek var neden arıyor ki ama eşinizde arayıp karımdan uzak dur demesin çünkü size yakın değil isiz aramamış mani olmak istesin eşiniz size kızacak eminim ne yapsanız bilemedim ama ılımlı anlatmaya çalışın

Aslında hiç muhattap olmayıp kendi haline bırakilabilir, en güzeli bu olur. Seni ciddiye bile almıyoruz mesajı olarak. Direkt size ve eşinize ulaşmaya çalışırsa o zaman başka tabi ki

Ben yeni eşinizi çok takıntılı buldum. Tehlikeli geldi açıkçası. Eski eşiniz sizi aramamis 15 yıllık evlilikte tabiki ortak tanıdıklar dostluklar Vefa ilişkileri olacak. Anormal hiçbirsey göremedim açıkçası eşinizin tavrından başka

Eski eşiniz gayet insanmış aradığı siz olsanız hadi eşiniz kızsın ya da siz benimle iletişime geçmeye çalışıyor diye düşünüp de siz kızın. Şu an onu aramanız çok anlamsız . Kimi aramış ve size bunu söyleyen kim ise sorun onlarda bence.

Cok abartmissiniz.sizi arayip ilani aşk etmemis alt tarafi is yerini arayip taziye dileklerini sunmus.bence gayet insanca bi durum.kaldi ki sizi arasa bile normal karsilardim keyiften yapilmis bisey degil

Tepkisiz kalmanız daha doğru olur, eşiniz ararsa karşı taraf istediğine ulaşmış olacak

Birincisi sizi aramamış, ikincisi bu olay yeni eşinizin kulağına neden ve nasıl gitmiş. Rahatsız olması normal ama kulağına gitmesi zaten baştan hata. Bence görmezden gelinebilecek aramalar. Eşiniz de abartmasın bence. Hele siz hiç abartmayın bence. Zaten beni aramadığına göre bizi ilgilendirmez deyip sakinleştirin.

15 yıllık bir evlilik var ortada, 7 yılda 2 kere baş sağlığı ve geçmiş olsun için aramasını ben rahatsız edici bulmadım açıkçası.
hal hatır için aramış olsa haklısınız. bence eşiniz boşu boşuna kuruntu yapmasın sizi de strese sokmasın

Sizle bir iletişime geçmemiş sizde bunu takıntı etmeyin heleki yeni eşinizin yanında konuşmayın

Esiniz arasa ne olucak ki hiç uygun olmaz bence olayı uzatmadan kısa kesin gitsin

Beni aldattıği kadınla boşandıktan 3 ay sonra evlendi. O kadın evli olduğunu bildiği halde 2 sene yasak aşk yaşadı. O benim umurumda değil. Kimi ölmüş, kim yaşıyor takip etmiyorum, aramıyorum. Benim kitabımda insanlık böyle bir şey değil. İnsanlık yapmak istiyorduysa efendi gibi boşansaydı. Beni senelerce kandırdı. Psikiyatristlere götürdü. Hayatımda baska bir kadın var deseydi.

Sizi aramamış. Bence rahatsız olunacak bir durum yok. Eşinizin araması da hiç uygun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…