Eski eşin aramaları, yeni eşimin bundan duyduğu rahatsızlık

Bende eski eşinizi siz arayıp söylemelisiniz olası bi kavgayı önlemek adına
 
Nihalcim konunu şimdi gördüm tüm yorumları okumadim benim düşüncem eski eşin babanın vefatı ve yangın zamanlaması sen evlenmeden önce olsa da arar miydi acaba.

5 yıl sen bekardin o arada da olmuş muydu aramaları.

Bence normal,babanın hatırı için taziye ve geçmiş olsun diyebilir.
Ama bunun senin ve eşinin kulağına gelmesi hoş değil.
Annene iletilse ve konu kapansa sorun olmazdı.
Eşin de biz zaten 2 senedir evliyiz bu iki oldu diye düşünmüş, kıskanmis demekki haklı.
Ortada kötü biten evlilik ve başka bağ yok.
Bence eşin o adamı aramasın,kendini onemseyebilir.
Personele söyleyin konuşulanlar size gelmesin,gerekirse dükkanın numarasını değiştirin.tavrinizdan anlar diye düşünüyorum.kusura bakma uzun yazdım
 
Nihalim, ne sen ne de eşin iletişim kurmayın bence. Şöyle ki ona karşı sergileyeceğiniz en ufak öfke, tepki vs onun hoşuna gidecek. Kendisini önemsenmiş hissedecek. Bu adamlar sanırım biz onları dağın zirvesine çıkardık diye kendilerini bir şey sanıp bizi ezmeye kalktılar. Valla dağ benim, doruğa çıkardığım gibi vururum tekmeyi götün götün yuvarlanır aşağı… Hiç üstünde durma, bana birkaç yıl önce deselerdi ki “sen evleneceksin hamile kalacaksın, o da telefonlarda ağlayacak…” yok artık derdim :) benimki de konuşma talebinden önce saçmalamıştı farklı şekillerde… Seninkinin de bir süre sonra direk iletişime geçeceğini düşünüyorum, o zaman eşin ya da sen haddini bildirirsiniz
 
Evet Mune hanım. Bende burada arkadaşların yorumları sayesinde esas ikaz etmemiz gereken kişinin personelimiz olduğuna kanaat getirdim. O isterse ex ile arkadaşlığını devam etsin ama gelip bize laf taşımasın.
 
En doğrusu bu, arkadaşlık ilişkilerine müdahale edilemez tabii ama size laf taşımasın.
 
tabi ki öyledir
Sizin personel onun arkadaşı ise size laf götüreceğini bildiği için ona anlatmış
Valla Canım bu durumda yapılabilecek tek bir şey var
O da görme duyma konuşma
Duymazdan gel
Sana söyleyene de herkes mutlu olsun yaşanan oldu bitti benim artık yeni bir ailem var kimse umrumda değil de
 
Gözünüz o personelin üstünde olsun.
 
tuttioz Tutim babam hayattayken böbrek nakli oldu, o zaman aklı neredeydi. O zaman ben bekardım. Şimdi evlenmiş, barklanmışım. O kadar narsist biri ki ben onun evlendiğini duyduğumda "oturum izni almak için formalite icabı evlendim" Asla ondan ümidi kesmeyeyim diye benle kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı. Şimdi zar zor bir yuva kurdum, bebek bekliyorum. Onun huzurumuzu bozmasına müsade etmeyeceğim.
 
Sonuçta 15 yıl birlikte geçirmişsiniz, ölüm hastalık gibi durumlarda aranmalar olabilir çok normal, kaldı ki sizi değil işyerini aramış. Ortada rahatsız olacağınız bir durum yok, eski eşinizin yaptigi gayet insanı kibar bir davranış.
 
Aılenıze duskunse gecmıs olsun deyıp arayabılır .Yekten sızı rahatsız etmemıs kı .
 
Nihalcim butun yorumları okudum,ayrılma sebebini öğrendim.Bunlari okumadan önce ben de ne var çok normal,geçmiş olsun için aramış,başsağlığı için aramış diodum ama okuyunca sonuna kadar sana hak verdim.Sadece,bana kalırsa esin hiç arayıp muhatap olmasın.Buyuk ihtimalle de istediği huzursuzluk vermek.Amacina ulaşmasına izin vermeyin.Ama size laf taşıyan personeli uyarabilirsiniz.
 
Eski esinizin size bir ilgisi yok babaniza ve onun isyerine olan olaylara ilgi gosteriyor. Onda da baya zaman boslugu var. yeni esinize ne oluyor Allah askina? Medeniyet cok degerli bir meziyettir. Medeni davranmasini sizi rahatsiz etmedigini sizinle ilgilenmedigini aktarin. Yok illa aricam tartisicam diosa kendinize dikkat edin. Sebepsiz tartisma cikaricak adam resmen.
 
Evet MissCherryBlossom cherry. Babam o kadar içerledi ki, senelerce çevresine benim boşandığımı söyleyemedi. Kendine bir takım elbise alırken, benim ex'e de alırdı. Dışardan görenler beni gelin, onu evin oğlu sanardı. Şimdi mi insanlığı tuttu. Ben boşandığımıza kinlenmiyorum, onun boşanırken ki ahlaksızlığını hazmedemiyorum.
Aramamaya karar verdik canım. Kendimizi küçültmeyeceğiz.
 
Cemoos Ben bekarken aramazdı cemoos. "Seni gördüm kadın gördüm sandım. Senden kurtulduğum çok şükrediyorum" diyordu. Babama bu kadar değer veriyorduysa böbrek naklinde neden arayıp, geçmiş olsun dilemedi. Bizden helallik almadı.
Burda yazılanlar doğrultusunda kendisini aramamaya karar verdik. Bize laf taşıyan personelimizi ikaz edeceğiz. Vakit ayırıp uzunca yazdığın için ben teşekkür ederim canımmm
 
Rica ederim canım.
Tabii siz daha iyi bilirsiniz,tanırsınız demekki art niyet olduğunu hissettiniz.
Tabii biz tanımadan yorum yapıyoruz.
Ama isabetli karar vermişsiniz
Huzurunuz,rahatınız daha önemli.
Bebeğin ve sen daha kıymetlisin
 
Hislerime tercüman olmuşsunuz ❤ Biz onu hatırlamak istemiyoruz. Babam eski eşimi oğlu yerine koydu. Boşanma sürecimizde çok hayal kırıklığına uğradı. Annemin en çok istediği şey benim evladım olmasıydı. Eski eşim benden çocuk yapmak istemediği ve bana güvenmediği için son 2 sene kendi korundu. Aylarca eve gelmezdi, sonra da bana "psikolojik sorunlarım var" diyordu. 15 senenin hatrı böyle olmamalıydı. Benden kurtulduğuna şükreden insan niye şimdi bizle alakadar olmaya başladı.
Burda yazılanlar doğrultusunda eşimle aramamaya karar verdik. Yarın personelimizi uyaracağız. Ama ondan bize haber getirmesin.
 
Yazdıklarından okuduğum kadarıyla eski eşin seninle alakalı aramıyor iş yeriyle alakalı arama yapıyor...mühtemelen 15 sene süren evlilikte babanın işyeriyle yakın bağı olmuş veya orda çalışmış...orda iş arkadaşlıkları olmuş vs..vs..Neden bukadar takılıyorsunuz buna? Yani senin eski kocan olması onun eski iş arkadaşlarını aramıyacağı anlamına gelmezki..ayrıca gayet insani bir yaklaşımla baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerini illetmiş.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…