Eski esin kızımı sevgilisiyle aynı evde yatırması

Kötü olsan üvey anne derler iyi olsan yaranmaya çalışıyor kural bu sanırım..
Kızımla iyi anlaşan abla canıma minnet yemin ederim oturur kahve içerim o derece içim alır çocuğum seviyorsa
Ayneeenn,tam olarak bu cidden. Eski eşi bunu dedi,neler neler dedi daha.. anlamıyorum sevsen suç sevmesen suç,bi de görseniz çocuğu melek gibi zaten,kendi çocuğum olsa o kadar güzel kalpli olmasını isterdim.
Yollarını ayırmışlar işte,keske kendisi iyi biriyle evlense çocuk icin iyi bi abi olur ama insanlar bazen hırslarından göremiyor.
Sizin ve çocuğunuz için de hayırlı,güzel şeyler olsun inşallah
 
Benim çocuğum yok , henüz.. geçen ay düsük yaptım nasip ama istiyorum bir gün olur insallah.. Ama böyle bir durumda dediğim gibi çocuğum mutluysa mutluyum ne güzel iyi davranan bir abla çocuklar hisseder gerçekten onları seveni sevmeyeni.. iyi insanlarla karşılaşalım hepimiz
 
Çocuğunuz var sandım,sağlıcakla tez zamanda olsun inşallah
 
Tedavi olmanızı öneririm
 
Belkilerle falan olmuyor ne yazık ki. Ortada büyük bir ihmal söz konusu
Bu arada sizi anlarım ben, benim de ex eş mevzusu var.Aslinda çocuktan ziyade ex in özel hayatının varlığı ve yolunda gitmesi canınızı sıkıyor benim de sıkar valla nefret de etsem gram pişman olmasam da sıkılır canım.
 
Ama annesine sormak lazım birde çocuğun ne hissetti,çocuk eve gidince annesine ne tepki verdi,agladı mı,üzüldü mü bilemezsiniz ki.
Bende anneyim 2 çocuğum var,eşimle ayrilsak sevgilisi ile tanışmalarını,aynı evde kalmalarını istemem. Ha evlenir, nişanlanır tabi ki tanışacak ama sevgilisi ile tanıştırmak uygun olmaz. Ne malum ayrılmayacakları,çocuğu üzmenin ne manası var. Sevgilisi ile istedigi zaman görüşsün,çocuk zaten annede,görüşecegi gün belli zaten,o günü de çocuğuna ayırsın bir zahmet. Birde bu adam ćocuğa birşey anlatmadan,onu duruma hazırlamadan dan diye tanıstırmıştı sevgilisini çocuğa. Öncesinde durumu anlatır söyler ,hazırlar falan amenna ama bu şekilde olmaz.
 
O dan diye işlerin adamı hep böyleydi böyle kalacak
Büyük sorumsuzluk biraz önce de mesaj atmış kardeş gibi büyüyecek iki çocuğa yaptığın yakıştırma hic hoş degil diye
Ya tamam evlensin,çocugunuzu da oturup konuşup hazırlasın,illaki görüşecekler evlenirse ama minicik cocuğa her seferinde şok mu yaşatacak böyle. Hep bir level üste çıkıyor ama düşüncesizce yani.
 
Bizim ex biz tanışmadan önce çocuğuna evleneyim mi diye sormuş o da evet evlen senin yalnız olmana üzülüyorum demiş, hazırlamis diyebiliriz yani.Evlenmeyi düşündüğümüz için çocuğu beni isteyecek mi diye yokladı aslında, baktı çocuğu bana sarılıyor ediyor bir dahaki görüşüm evlenince oldu çocuğu.Hic yoklamadan ayni evde görmeden dan diye evlenip çocuğa yeni eşle aynı evde bulunmayı dayatmak da doğru gelmiyor bana.
Bu arada o kişiyle birlikte değiliz artık, şimdi benim de çocuğum var,biriyle aynı evde kalmasını ben de istemem galiba ama iki durum da riskli bana göre

Ek: Oğlu daha önce başka kadınlarla da tanışmış,o yüzden beni hep gidici gördü diğerleri gjbi sevgiliyiz sandi alışma kabul süreci olmali
 
4.5 yaşında konu sahibinin çocuğu. Benimde o yaşta oglum var,kızim var birde 9.5 yaşında,mesela kızım 4.5 yaşında babasıni benden bile kiskanırken yaninda başka bir kadın,hazırlamadan etmeden,al bu da kardeşin deseydi babası,büyük üzüntü yaşardı.Sizin ex en azından sormuş,anlatmış. 4.5 yaşından da büyuk olduğunu varsayıyorum cocugu zira senin yanliz olmana üzülüyorum demiş,gayet normal gelişmiş ama burada sıkınti başka.
 
Evet benim oğlum da 4,5 yaşında,şu an bunlari anlayacak yaşta hiç değil,acele etmeseler keşke evlenmekte ama duramiyorlar kadınsız bu erkek türü
 
O kadar güzel anlayıp yorumlar yaptınız ki
Çocuğa dan diye söyledi erteledi hafta tanıstırdı diğer hafta da aynı evde yatırdı
 
Karı koca için elalem değil ama eski karısı için elalem. Ben konu sahibi dilinden konuştum. Yani ben olsam eski kocamın sevgilisinin çocuğu benim için elalemin çocuğu ve asla aynı odada uyumasına razı gelmem. Şartları zorladım oğlumla kızımın odasını bile ayrı yaptım. Sizin dediğinizde zaten evlenince ikisinde evladı oluyor çocuklar katılıyorum.
 
Manyak mısınız 7 yaşında erkek çocuğuyla aynı odada yatması cümlesi bile ayıp. 7 yaşında ha kız ha erkek hepsi melek saf. Bu yaşta çocuklar için böyle düşünmenize inanmıyorum. Ben de öğretmenim, çocuklarımız kızlı erkekli sarılıp yatıyor birbirine yıllardır 6 yaş. Bir velim de sıkıntı çıkmadı ki köy okulundaydım. Bir kere de çocuklar açısından da bir sorun yaşanmadı. Lütfen kendinize gelin ya, adam evlenirse kardeş onlar bide.
 
Eşiniz vazgeçmesin, ne demek görüştürmüyor? Kanuni hakkını sonuna kadar kullansın görsün çocuğunu. Annesi ileride baban seninle ilgilenmedi aramadı bile diyecek. Yazık günah çocuğa. Bu sorumsuz kadına mahkum etmesin çocuğunu.
 
Bu adam bile yeniden evleniyorsa, şu dünyada her şey olur diyorum artık.
 
Manyaknısınız mı? Öğretmen mı?
 
Bu ne biçim bir üslup ne biçim bir tavır. Kendindeyim ben gayet hanımefendi bu durum sizin icin normal olabilir ama benim icin degil
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…