Eski esin kızımı sevgilisiyle aynı evde yatırması

Ağzınıza elinize sağlık. Durum tam olarak bundan ibaret tahrik etmek için hersey yapılıyor

Sizin çocuğunuz da elin çocuğu o kadın için...ayrıca sizin tanımanıza gerek var mı? Mesela siz biriyle evlenecek olsanız eski esinize tanitir misiniz? Eski eşiniz de benim tanımam gerekiyor der mi?
Çocuğumun nasıl biri ile aynı evi paylaştığını bilmem lazım, aksi halde böyle gerginlikler olur ister istemez.

Çocuğumun nasıl biri ile aynı evi paylaştığını bilmem lazım, aksi halde böyle gerginlikler olur ister istemez.
Sizi anlıyorum,çocuğum olsa ben de babası evlendi diye çocuğumu sorgusuz sualsiz birlikte kalmalarına asla izin vermem. Eşimin 7 yasinda kızı var,eski eşi evlendigimizi duyar duymaz çocuğu getirdi bıraktı gitti mesela ve öncesinde babası ile 1 kez kalmış cocuk,çok uzak sehirlerde yaşıyorlar,tatilden tatile görmüş ama yatılı almamış,esime de dedim ölsem kızımı bırakmazdım ben olsam. Birebir tanima olmasa da eski esin de bir fikir sahibi olması için zamana ihtiyacı var elbette,çocuğu için.

Benim alınacak bir durumum yok ki,çocuğum yok. Evet aynı odada yatmaları uygun değil ama kardeslik konusunda sizinle aynı fikirde degilim,dilerim çocuğuyla evlilik yapan tüm kadın ve erkeklerin karşı tarafın çocuğu ile can bağı olur,her iki cocukta ayrılıklarda en çok zararı gören zaten.

Off çok yazık ya, nasıl öyle poşet gibi bırakıp gidebiliyor çocuğu tanımadığı biri ile yaşasın diye. Siz ya iyi biri çıkmasaydınız? Çocuk falan gözünde yokmuş demek ki, sırf eski kocası yeni karısı ile rahat edemesin diye getirmiş bırakmış. Allah davul etsin öyle anayı.

Ya görmeniz lazım, 1 ay bizimle kaldı çocuk,annesiyle iyi olmak için farklı konuşuyor babasıyla iyi olmak için ayrı.. cocugun tek istediği şey sevgi,içim gitti. Öğretmenim,mesleğim gereği çocukların davranışlarına dikkat ederim zaten,o 1 ayda çok üzülmüştüm cocuk icin.

Cok üzüldüm o cocuk icin yazık psikolojisine o masumun. Ben bırakmak bir kenara artık göndermek dahi istemiyorum bu yaşattıkları icin
Dilerim bu aşamada olan bütün kadınlara Allah ferahlık verir eski eşlerden de bolca ahlarımızı çıkarır

Nasıl yani eşinizin kızı sizinle mi yaşıyor anne size bıraktı ne zamandır böyle durum şok oldum

Sacmalık ki ne sacmalık bir de üstüne sen karışma seni ilgilendirmez gibi tepkiler veriyor
Ay bıktım şu uckurunun derdinde adamlardan. Allah akıl fikir versin. Sevgilisine şirin görünecek diye yaptıgına bak.
Siz evlenseniz çocuğum elin adamıyla aynı evde kalamaz diye ortalığı yıkacak bir tip olduğuna da eminim eski eşinizin. Ama kendisi çocuk ne hisseder,üzülür mü düşünmeden dan dun hareket ediyor. Allah akıl fikir versin ne diyim.

Tabi tabi ben evlenecek olsam ki evlenmem de demiyorum ileride evlenebilirim kalkıp cocugumu elin adamıyla aynı evde yaşatma diyecek
Çocuğunun psikolojisini azıcık düşünse daha evlenmeden yeni tanıştığı bir kadın icin ben evleniyorum diye yollara düşmezdi

Bence çocuğunuzu bu aşamada hiç yatılı göndermeyin..evlenirlerse bayana bu konudaki hassasiyetinizi açıkça söyleyin, çocuklar herşeyimiz, onların güvenliği, saglikli gelişimi herşeyden önemli..

Nasıl yani eşinizin kızı sizinle mi yaşıyor anne size bıraktı ne zamandır böyle durum şok oldum
Şimdi bizimle degil,evlendiğimizi öğrenince getirdi bıraktı gitti çocuğu,1 ay kaldı bizimle. Sanırım çocuğu kullanarak bizi yıpratmak istedi ama çocukla iyi anlaşınca şimdi de babasıyla görüştürmüyor. Çocuk gittikten sonra telefonla konuşurken,"baba bi daha geldigimde sirius ablamla şunu yapcaz,kizlar takımı olcaz" gibi seyler söylüyordu,bunları duyunca hicbir şekilde göstermiyor çocuğu. Şimdi de ona üzülüyoruz,kız çocuğu babasina ihtiyacı var ama hırsı yüzünden olan çocuğa oluyor

İkinizde pekala evlenebilirsiniz gayet normal ama belki ayrılacağı bir kadın ve çocuğuyla tanıstırmak aynı evde kalmaları falan uygunsuz. Evli olsa bile aşama aşama ilerlemesi gerekirken şu an yaptığı sorumsuzluk.

Ben ex ile uzak ilişki yaşıyordum.İkinci gelişimde oğlunu alacağı haftaya denk getirdi tanıştık haliyle aynı evde kaldık,ciddiyse olabiliyor.Cocuklar aynı odada değil de ikisi iki ayrı odada uyusa da aynı hesaba gelirdi,çocuklar uysalsa sakınca görmediler belkide

Belkilerle falan olmuyor ne yazık ki. Ortada büyük bir ihmal söz konusu

O dan diye işlerin adamı hep böyleydi böyle kalacak
Büyük sorumsuzluk biraz önce de mesaj atmış kardeş gibi büyüyecek iki çocuğa yaptığın yakıştırma hic hoş degil diye

Kötü olsan üvey anne derler iyi olsan yaranmaya çalışıyor kural bu sanırım..
Kızımla iyi anlaşan abla canıma minnet yemin ederim oturur kahve içerim o derece içim alır çocuğum seviyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…