Eski eşine geri döndü

Hikayede oturmayan yerler var sanki...sizin iliskiniz baslamadan 2 yil once bosanmis ve 2 sene de sizin iliskiniz surmus. Ne hikmetse adam birdenbire eski esine haksizlik yaptigini soylemis. Ustune bunu acikca size soylemekten hic cekinmemis.

Size gelirsek egitimli, isi, maasi olan ve ergenlikten oldukca uzaklasip mantikli bir yasta iliskiniz baslamis ama siz ne hikmetse evliliginiz icin cok cabalamissiniz.

Yas, toplum baskisi gibi seylerden bosanamadim diyorsunuz ama cok rahat 2 cocuklu adamla evleniyorsunuz. Bu baskiyi da pek anlamadim.

Ya da hicbiri degil iliskiniz adam evliyken basladiysa yularidaki seyler icin caba sarfetmissiniz. Adamda esine haksizlik yaptigini soylemekten cekinmemis.

Dedigim gibi bu benim fikrim ve kafamda oturtamadigim kisim.

Bunları yazacaktım, +1 koyayım.

Ek olarak adam yarın dönerse affedeceksiniz gibi bir hissiyat aldım sizden konu sahibi.

Biz beraber olmaya başladıktan sonra iyice evlendikten sonra herşey tepetaklak oldu diye yazmıştım zaten. Bu bir süreç şeklimde ilerledi. Birden bire bunu söylemedi zamanla oldu bunlar ama çok aşıktım olacakları öngöremedim. Biz beraber olmaya başladığınızda ayrılmıştı. Ben evlendikten sonra ilişkimiz kötüleşmesine rağmen 3-5 ayda ayrıldı denmesin diye çabaladım. Çocuklu bir adamla evlenme konusunda ailem iyi düşün vs dedi illaki ama bunu dikkate almadım evet. Boşanma konusunda biraz geleneksel yaklaştım. Ve seviyordum da…

Bunları yazacaktım, +1 koyayım.

Ek olarak adam yarın dönerse affedeceksiniz gibi bir hissiyat aldım sizden konu sahibi.
Cevap yazdım yukarıda +1 yazdığınız konuya. Bununla beraber çok kez barıştık ama artık yürümeyeceği net. Uzun zamandır bununla ilgili terapi görüyorum. Artık yapacak birşey kalmadı bu ilişkiyle ilgili.

Hayırlısı olsun ne diyelim. Umarım az hasarla atlatırsınız bu süreci.

Senle evlendikten sonra o taraf kıymete binmiş
Kadında çalışmıştır emin ol senden ayrılması için adamın
Nedense işin içine başka bir kadın girince bir kıymete biniyor bu eski kocalar
Boşver iki karaktersiz işte
Sen kendine bak inşş iş bulursun hemen özgüvenin yerine gelir
Deneyimli donanımlı birisin illa ki çıkar
Çok zor hayata tutunmak ama işte mecbursun

Ben hayatta sunu anladim ki; ışık hizinda birine dogru cekiliyorsaniz o iliski aci biter. Siz de bunu deneyimlemissiniz. Guclu ve kariyerli bir kadinsiniz yeniden toparlanirsiniz. Adam da tenis topu gibi gel-gitlerde. Hatta maddi imkanlarinizdan yararlanmis olabilir mi acaba?yani bu adamin arkasindan uzulcek en ufak bisey yok. Zaten o mutlu olabilecek kafada biri degil. Siz emeklerinize uzuluyorsunuz ama kadinlar olarak herbirimize yaklasik 3-5 tane böyle kendimizi sinavda hissetmemizi saglayan tipler dusuyor. Size de bu düşmüş.

Mesela benim esimin bir arkadaşı boşandı kadın istememiş ve adam şoka girmiş.
Niye ayrıldığıni daha bilmiyormuş.
Kadın evhanimi bir kiz çocukları var.
Kadın atanıyor sonra adama boşanma celbi gönderiyor.
Neyse bir sure sonra adam evleniyor.
O kız çocuğu da babasıyla ve üvey anne ile görüşüyor sürekli Instagram'dan resimler atıyorlar.
Burada kadın istememiş adami ve sorun çıkarmıyor kadının umruna degil.
Sizin durumda demek eski eş hala vazgeçmemiş adamdan.
Bir de ben şunu görüyorum istisnalar hariç bu erkekler aşırı ballı yaratıklar.
Adam hiç evlenmemiş aşırı güzel ve çalışan eğitimli kadın buldu .
Kadın boşanmış çocuklu adam demedi.
Boşanmış çocuklu kadın bu kadar şanslı olmuyor.
O yuzden erkeklere bir kez daha gıcık oldum

Tutarsız adam tekrar gelip affet diyebilir sakın dönme ona kendin için
Umutsuz olma hayatla ilgili senin yaşında ilk evliliğini yapanlar var
Umarım çok mutlu olursun

Işık hızı konusunda çok haklısınız aynen öyle oldu. Maddi imkanlarımdan yararlanmadı ama bana da bir geçmişi çok yoktur.

Böyle bir adama aslinda asikta degildin bence. Yasinin getirdigi toplumsal baski ve yuva kurma istegi ile sanki o son dalmis gibi tutundun adama. Adamin 1-2 iyi tarafini psikolojikmen abarttin.

Ve su an mutsuzsun, kendini iyi his etmiyorsun. Anliyorum, cidden travma oldu. Ancak söyle düsün, o adam senden yillarini aldi, ama daha fazlasini almaya müsade etme. Bu yasa kadar gelmissin, çabaladin, iyi is yerlerinde çalisip belli yerlere geldin. Hayat ondan ibaret degil.

Ve halen gençsin. Yeni iste bulacaksin, sana yakisan yeni partnerde. Hayat bu, insaniz, beser sasariz. Ama en azindan sen onun gibi yapmazsin. Bile isteye insani üzmezsin, alçaklik yapmazsin. Elbette bir süre hüzünlü olacaksin, ama sonrada kendini toparlayacaksin. Dedigim gibi, o adama daha fazlasini almaya müsade etme. Kendini tekrar buldugunda, huzuruda bulursun umut ediyorum.

Sizin için üzüldüm ama hiçbirşey için geç değildir. Artık daha fazla vakit kaybetmeden bu adamdan ayrılmanız sizin için en iyisi. Psikiyatrist, psikolog desteği de alıyormuşsunuz. Kolay toparlanırsınız diye düşünüyorum. Hayat bizim için hergün yeni bir sayfa açıyor.

Ay evet kadınlar o kadar yalnız ki boşanmış çocuklu falan demiyor bağlanıyor
Sadece duygularla hareket ediyor mantık yok
Duygusalız işte
İki ilgi görünce hemen bağlanıyoruz uyanık olmak lazım

Canim benim suan hersey bitmis, hayatim bitmis gibi hissediyorsun ama inan öyle degil.
Senin hatan tek şu olmuş: sevgiliyken de kac kez ayrilmak istemissin (ki bunun icin sebeplerin vardi, yoksa mutlu olan insan neden durduk yere ayrilmak istesin) ama adam seni her seferinde ikna etmis, daha dogrusu sen duygusal davranip ikna edilmeyi beklemissin (gercekten kararli olsaydin seni ikna falan edemezdi).
Adam bir sürü dil dökmüs belli ki, biz kadiniz en iyi biz anlariz, kaniyoruz böyle seylere iste. Hep diyorum lafa degil icraate bakmamiz gerekiyor diye ama iste biz de böyle varliklariz, napalim. Emin ol bu sacma sapan iliski türlerini cogumuz yasadik ve bi sekilde silip attik rahatladik. Sen de rahatlayacaksin.
Eşin olacak adam müthis sorunlu bir tip, baglanmayla ilgili ciddi sorunlari var muhtemelen. Sen gittikten sonra onlar saniyormusun ki cok mutlu bir evlilik yasayacaklar? Daha önce nerden hasar aldiysa o evlilik aynen ordan hasar almaya devam edecek. Sen kendini iyilestirirken onlar batan bir gemiyi yürütmeye ve kisa süre sonra zaten yine birbirlerine girmeye baslayacaklar. Adım gibi eminim ki sen bosanip hayatina baktiktan sonra bu adam bir noktada yine senin kapina gelecek, bak buraya yaziyorum. Sen o zaman kadar ama coktaaaaan baska diyarlara yol almis olacaksin ve bu adamin nasil bir sümüklü böcek oldugunu idrak etmis olacaksin, sümügünü bile atmak istemeyeceksin.
Bak burda bu kadar insan senin icin bosanmanin ve kendine ayri bir hayat kurmanin dogru olacagini söylüyorsa bunu es gecme, hepimiz neler neler tecrübe ettik ve ilk bosanan da sen olmayacaksin. Üstelik disardan hersey cok net gözüküyor, insan isin icindeyken anlamiyor ama emin ol disardan hepimiz anladik senin ne kadar mutsuz oldugunu, acı cektigini.
Adam zaten belasini bulmus, o senin ahınla mutlu falan olamaz, ama sen yine de onu bosverip kendine dön, kendini toparla

Hiiic kötü olmayın canim cocuk şansınız elbette devam ediyor ...iş de bulursunuz yeni bir insan da...hem de kendinizi heder etmeyeceğiniz sizi dibe çekmeyecek birini elbet bulursunuz...silkelenip kendinize gelin...bizde bir laf vardır beni sarsar;KENDINI KATIT...katı olun bu olaylara derim naçizane..bitmiş zaten bir ilişki...ne hali varsa görün tüm yasadiklariniza da tazminat alın sonra pişman olmayın...nafakanizdan da feragat etmeyin...kusurlu hareketleri var karşı tarafın iyi bir avukat ile bitirin ve yolunuza bakın...kim kimi kullanirmis yillarca nafaka ötesinde her ay bu defa sizi hatırlasın...kurtulmussunuz diye bakın...babalık görevini yapmayacak size dönüp bakmayacak bir adamdan bir de çocuk yapacaktınız en kötüsü bu olurdu....yaşınızda ne var daha ...kilo da alınır verilir hiç kendinize haksızlık yapmayın...gecmis olsun size...felaketin büyüğü gecmis okyanusu geçip derede boğulmayın...SEVGİLER SİZE

Kısa bi zaman sonra da yine size dönebilir özellikle mutlu bi şekilde ayağa kalktığınızı farkederse, inş o zaman tekrar bi şans vermezsiniz. Siz araya girince su kabağı kıymete binmiş ya da çocuklar var diye eski eş tekrar birlikte oldu kim bilebilir.

Kesinlikle konuyu okuduğumda bende böyle düşündüm.. Hiçbir şey durduk yere olmaz..

Ama şundan eminim ki Adam da çok fena..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…