Eski eşine geri döndü

İstisnaları tenzih ederek konuşuyorum. Ayrılan erkeklerin genel bahanesi, anlaşamiyorduk, eve bakmıyordu, cinsellik iyi degildi, bakımsızdı vs.vs. diyerek 2. Kadına geliyor, hevesini alıyor yine aynı terane. E madem ilki öyleydi, ikinci daha iyi diye geldin ona da kulp taktın? Yalanlar çok, doğru tek "Şahsiyetsizler"

Eski eşinde mezhebi bayağı genişmiş. Beni beğenmeyip boşanacak, gidip yenisini alacak, sonra geri dönecek ve kabul edeceğim öyle mi? Boşanırken %200 haklı bile olsam, eski eşim bir başkası ile evliyken onu ayartmam. Kendi kendine dönse bile kabul etmem. Eski eş olması sizin yuvanızı yıkma eylemine ortak olma karaktersizligini değiştirmiyor.

Eşinizin ele alınacak tarafı yok, net karaktersiz, omurgasız. Tencere kapak olmuşlar bırakın ne hali varsa görsün.

Böyle adamlar sürüm sürüm sürünsün,gün yüzü göremesin.
Kim bilir ne haltar yedi de kapıya koydu eski karısı. Tekrar da evlenince cazip geldi herhalde. Ama merak etme böyle adamlar maymun iştahlı olur,2 gün sonra yeniden başlar aranmaya o yuva yıkan ex te tekrar ex olur gider.
Kilonu ver kendine uğraşla bul. Yaşında nevar daha neler gösterir ALLAH. İş de bulunur artık pandemi epey rahatadı. Öyle insan müsveddesinden kurtuldum diye şükret.

Şöyle yapıp eğlenebilirsinizde Eşiniz arayınca moral bozuk moda gecip, "Biliyor musun? Bundan 2-3 ay önce Ayşe (salladım ismi) elini kesmişti ben de yarasını sardım. Bayramını kutlamak için aramıştım. Hastanede olduğunu HIV taşıdığını söyledi. Kan yolu ile de bulaşıyormuş, o sıra benim de serçe parmağımda ufak bir kesi vardı. Kesin bana da bulaşmıştır, Naparım ben şimdi diyerek panik yapın.

Gerisi onlara kalmış 1 hafta sonrada yok aids degilmisim dersiniz o korku onlara yeter

Bana nedense adam kıymete binmiş gibi gelmedi yav. Eski karısı kıymete binmiş gibi geldi. Kadın boşandıktan sonra güzelleşti, kendini geliştirdi
karşıdan parladı ise, kaparlar falan diye kıymetli olmuş sanki. Kendi evlendi, eski eş iyice boşa düştü, kapanın elinde kalır korkusu ile adam yapışmış tekrar bence.

Iliskilerinde problemli olan adamlar saglam ve surekli bir iliski kuramiyor. Sizin adiniza uzuldum ama hatayi kendinizde aramayi birakin. O adamin yapisi o sekilde. Eski esine donmus olsa da birkac ay ya da birkac yil sonra tekrar biter o iliski. Saglam bir iliski olsa zaten bitmezdi. O adamin yapisi da oyle hem. Duzenli bir iliski ona gore degil bence. Bazilari oyle yasamayi seviyor. Ayni kisiyle uzun sure yapamiyor.

Katip erkekler iliskilerini bitirince eskileri yoklarlar hep. Ben sasirmadim. Ama eski esle de uzun surmez. Yuruse zaten bosanmazlardi.

çok kötü şeyler yaşamışsınız. Sizinle birlikte hepimiz üzülmüşüz anlattıklarınıza. Eski eşiniz iyi bir karakter değilmiş. Olan olmuş. Artık arkaya bakmak, bunlara takılı kalmak daha büyük zaman kaybı. Çok kıymetli vaktini kaybeden sizsiniz. Hayatta hiç bir şey için geç değil. Önünüze bakın. Hatta dilerseniz taşının, toptan yeni bir hayat kurun. Bol şans.

Katip erkekler iliskilerini bitirince eskileri yoklarlar hep. Ben sasirmadim. Ama eski esle de uzun surmez. Yuruse zaten bosanmazlardi.
İşte hep sahiplenme duygusundan. Birinin hayatına bir kere girme, çıkamıyorsun. :) 4 eş serbest olsa birçok erkek boşanmaz, gizli gizli halt karıştırmaz, açık açık yapar. Ben çoğunun kadının yakasını kolay kolay bırakmadığını görüyorum.

Valla katip bacı dediğin de mantıklı ama konusahibi ilk tanıştığında çok havalı bi kadınmış evi arabası çift haneli maaşı olan, eski eş benim çorapları orta yere atan yemekleri yerken ağzını şapırtadan şapşal kocam bu hatunu tavladıysa benim göremediğim bişe var heral demiş olabilir

Bu yaka birakmaktan cok ne kadinlarin hayatina tam girebiliyorlar, ne de kadinlarin hayatindan tam cikiyorlar. Boyle yaparak kadinlarin onlerine bakmasina izin vermiyorlar. Cepte tutma hikayesi.

Bu yaka birakmaktan cok ne kadinlarin hayatina tam girebiliyorlar, ne de kadinlarin hayatindan tam cikiyorlar. Boyle yaparak kadinlarin onlerine bakmasina izin vermiyorlar. Cepte tutma hikayesi.
Di mi? Çirkin sen dur, güzel bulamazsam sendeyim hikayesi. O adam bu sefer başka biri için bırakacak eski eşi. Vicdan yaptığı falan yok, eski eşi ipotekliyor, kimse kapmasın eldeki bulguru. Eski eş de uslanmaz gibi, evli eski koca ile tatile giden kadından çok şey beklemiyorum ben.

Konu sahibi, evet yasadiklarin cok uzucu. Hep isini hem de esini kaybetmissin. Su an travma yasaman normal. Ama her bitis ayni zamanda yeni bir baslangictir. 40 yasinda bosanmis bir anne olarak yaziyorum. 41 yasinda ise baslayip duzen kurmus biriyim ben. Tam kendimi toparlayip yeni hayatima adapte olurken 3 sene sonra eski es ailemi ozledim diye geri dondu ve 4 ay sonra tekrar gitti. Bu tipler boyle.
Birsey kaybetmedin. Yasim gecti diye bakma olaya. Hayata her yasta yeniden baslanabiliyormus bunu gordum. Kaybettigin yillarina uzulmek yerine onunde kalan yillarini guzel gecirme zamani. Elbet bu travmalar da bitecek. Hep boyle olmayacak. Ama iyilesme zamani sana bagli. Yeni baslangiclar yapmak icin kendini ne kadar cabuk toparlarsan o kadar iyi.

Yukselise gectiginde, eski hayatina geri dondugunde, senin pesine dusecek. Hic degismez bu karakterler hep ayni. Senin hayatin dususe gectiginde hemen guvenli limana donus yapiyor, her sey degistiginde tekrar senin hayatini somurmek isteyecek, eski esi yetmeyecek yine.
Hamilelik konusunda kendini cocugum olmayacak diye odaklama, arkadasim 44 yasinda hamile kaldi, doktoru sen hamile kalamazsin dedigi halde hemde. Kizi o kadar guzel ve saglikli ki anlatamam, nazarlardan korusun. Simdi kizi 1 yasini gecti, kendi 46 yasinda ikinci cocuk yapma calismalarina basladilar. Hayatim bitti gitti diye bir sey yok, Allah bilir ne olacagini.
Ayrica hukuki olarak tum haklarini al, gurur yapma. Avukatla gorusmeye basla hemen, hazirlasin seni bosanmaya, deliller, yapilacaklar vs.

Ay ahahahah yok be, bi dışarı açılmasınlar, boyalı tavuğa dönüyorlar. Evde çoraplarını kanepe altına sıkıştıran, yemek yerken ağzını şapırdatan heriften eser kalmıyor.

Bence burada konu sahibi artık giden gitti bunun farkında ama yasi itibariyle çocuk korkusu sarmış kendisini.
Zaten biz kadınların en büyük kabusu bu.
Bu da aman olmasa da olur gibisinden birşey değil.
En büyük zaafımiz bu bence.

Tamamen bu konu için söylüyorum çocuk olsa bu adam pinpon topu olurdu ki ya da aile çocuk tercihi yapar belki konusahibiyle çocuğunu yine terkederdi, böylesi hikayeler için çocuk olmaması çok sevindirici aslında. Adam çok problemli çünkü

Keşke kadının her yaşta çocuğu olsa

Eski eşiyle birlikte olduğunu belgelesin zinadan dava açsın donuna kadar alsın derim ben. Tazminat davası da açsın maddi manevi yıprandım diye

Teşekkür ederim, bu tür gebelik haberleri beni mutlu ediyor.
Size bir şey önereceğim, yumurtalarınızı dondurmak İçin bir doktorla görüşür müsünüz? Ben 40 yaşındayken dondurmuştum, 42de de yapılabilir durumunuza göre. Böylece anne olma şansınızı hala korumuş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…