Eski eşinin adıyla hitap etmesi ?

Bence sen iyi gaz veriyor sun adamın eski eşiyle albümü evdeymiş önceki konusuna bak istersen bu ne oluyor
Kucak kucağa düğün resimleri yok çocuğuyla olan resimlerde çocuğunun annesi olarak olacak tabi...
Benim görümcemde ayrıldı 18 yıllık kocasından ayrılalı 4 yıl oluyor evde çocuklarıyla adamin resimleri var ama sevmiyor adamı yani o çocuklarına olan saygısından dolayı resimleri evde duruyor...
"Ilerde evlenmiş olsan çocukların için hala o adamla konuşur musun" dediğimde "tabiki konuşurum sonuçta aşk meşk konuşmuyoruz çocuklarla ilgili konuşuyoruz" dedi...
Yani sonuç olarak çocuğu tek başına yapmıyor boşanmış olsada arada çocuk varsa konuşmak zorunda...
Evinde de ÇOCUKLARIYLA resminin olması normal...
Abartmayın şu yorumları görende eski eşinin resmi duvarda boydan boya asılı zannedecek...

Siz çok genişsiniz tamam anladım .

Görümceniz şuan bekar normal ama evlenince hiç bi erkek o resimleri kabul etmez gerçekler bunlar yani size göre çok normal k.bakmayım ama bize göre de çok anormal bazı şeyler.

Eskiden resim olayına da takıyorduk ama bu takıntılar hep adımı karıştırmasıyla başladı

Görümceniz şuan bekar normal ama evlenince hiç bi erkek o resimleri kabul etmez gerçekler bunlar yani size göre çok normal k.bakmayım ama bize göre de çok anormal bazı şeyler.
Ilerde çocuğuma vereceğim o Yüzden resşmleri Hatıra saklıyorum dedi bana

Sevdim evlendim Evlenip ayrılmasını takmadım sadece aynı eve girince adımı karıştırınca tuhaf oldum yoksa geçmişine saygıl duyuyorum

Sevdim evlendim Evlenip ayrılmasını takmadım sadece aynı eve girince adımı karıştırınca tuhaf oldum yoksa geçmişine saygıl duyuyorum
Ee tamam işte saygı duyuyorsun...
Zaten sevgiliykende adam isimleri kariştirıyormuş...
Neyse canım ya için nasıl rahat edecekse onu yap...

Diyorum ya o senin zikrinde fikrinde öyle işte , herkes herkesle evlenebilir önemli olan geçmişini gelecektekine yansıtmaması konuyu çaptırma yaran var herhalde ben eşimin 2.eşi olsaydım k.bakmasın eşimde bana geçmişiyle ilgili hiç bişeyi taşıyamazdı geçmişine saygı duyarım ama bana eski eşinin adıyla fotoğraflarıyla konusamazdı bı konuda darım ben ,Ayrıca haddini bil felan benim yorumuma ilk sen atladın sen nasıl benim düşünceme katılmıyorsan ben de seninki ne hiç bir şekilde katılmıyorum çok ergence yorumlar yapma bı siteee herkes düşüncesini rahatça söyle r bu seni değil konu sahibini ilgilendirir herkesin yorumuna atlama öğren yoruma saygıyı.

Neyse herkesin kendi düşüncesi sadece arada ben ne düşüneceğimi şaşırdım (

Düşünmekten kendimi alamıyorum siz olsanız takmaz muydunuz ?
Ben çok takıntılı biriyim evlenmiş ayrılmış biriyle evlenmezdim zaten...
Ama eşime ben sevgiliyken eskiden bu soruyu sormuştum "evlenip ayrılmış olsam benimle evlenir miydin" diye...
"Evet evlenirdim" demisti..
"Çocuğum olsaydı da mı evlenirdin" dedim..
"Evet evlenirdim" dedi...
"Ama ben sen evlenmiş ayrılmış olsan evlenmezdim" demiştim..
Ben çok takıntılı biriyim...
Ama sen zaten çocuklu bi adamla evlenmişsin bu kötü bişey değil...
Resminin olmasıda normal ki...
Başbaşa değil resimleri çocukla olan resimler...
Başbaşa olsa bende yanlış anlamanı hoş görürdüm..

Zaten senin gibi dar beyinliler yüzünden insanlar bunalıma giriyor...
Hiç bi konuda yaram yok kafan rahat olsun...
Mahalledeki dedikoducu hatunlar gibi ver gazı ver gazı kadını daha çok doldur...

Resimleri sorun etmiyorum zaten artık tek sorun isim meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…