- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Sevgilin ne yaptı peki ? Sen öyle söyleyinceBen esini anlayabiliyorum.zerre aklima gelmedigi halde bazen bende eski esimin adini dilimin ucuna getirip azcik kaçırabiliyorum sevgilime.
6 yildir onlarca defa adama eski esimin adini soyleyiverdim.
Bu sey gibi sanki annem bana seslenirken kardesimi soyler bazen teyzemlerin adini sayar
Dusunmekle alakasi yok ama emin olun
Ilk yillarda muthis bozuluyordu.buyuk tartsimalar yasiyorduk.Sevgilin ne yaptı peki ? Sen öyle söyleyince
Evet telefon caldiginda ismi yaziyor hic 1 sekilde kullanmasam bile mesela.Bizimkinde de çocuk vsr çocuk oldupu için arada telefon konuşmaları oluyor belki de o Yüzden bilmiyorum ama çok sinir bozucu bir durum severek mi ayrıldı acaba diye düşünüyorum hep
Ama bunun farkında değil ki kendiside farkına varmıyor..Bu abi demekle aynı şey değil ki ama sordum biraz önce neden diye dediğinin farkında da değil
Çok can sıkıcı bir durum empati yapım siz sevmediğiniz ya da nefret ettiğiniz bir kişinin ismiyle eşinize hitap edermisiniZ bence etmezsiniz Eşiniz unutmamış gibi .Merhaba arkadaşlar ,
Önceki konumdan bilenler bilir biz eşimle 2 senelik evliyiz Öncesinde 3 senelikte birlikteliğimiz var benle tanışmadan 8 yıl önce ilk eşinden ayrılmış birde çocukları var lütfen bana kızmadan yorum yapın eşim zaman zaman bana eski eşinin adıyla hitap ediyor hitap etmese de dilinin ucuna geliyor Ayşe diyecekken ayş deyip hata yaptığını anlıyor mesela bu gece de aynı şey oldu onu mu düşünüyorsun dediğimde kavga çıkıyor bu sözüm hakaretmiş o benle evlenmiş bu ne Biçim soruymuş vs vs kavga ediyoruz sonuç olarak neden ismimi karıştırıyorsun dediğimde bilmiyorum diyor sadece istemeden oluyor sebebini bilmiyorum diyor neden olabilir ?
Okuduğunuz için teşekkürler şimdiden gerçekten bu konuya çok takıldım ne yapmam gerekir.
Ne alaka yahu..!!Çok can sıkıcı bir durum empati yapım siz sevmediğiniz ya da nefret ettiğiniz bir kişinin ismiyle eşinize hitap edermisiniZ bence etmezsiniz Eşiniz unutmamış gibi .
Size ne bu benim düşüncem yuva yıkmak ne alaka bir insanım zikri ne ise fikri de o olurmuş sizde olduğu gibi .Ne alaka yahu..!!
Millet yuva yıkmaya ne kadar meraklı ya...
Sevse niye ayrılsın,
Ayrıldıktan sonra dank etse kafasına geri barışmak için çabalardı mutlaka...
Bu kadınla okadar yıl sevgili kalmazdı...
Mutlaka bundan ayrılır ona dönmek için çabalardı...
Çocuk olmasına rağmen ayrıldıysa sevmiyordur....
Lütfen kadıncağızın aklını bulandırmayın...
Zaten bu olay onu çok üzüyor belli...
Sevse ayrılmazdı diyen sensin kendinle çelişkiye düşende sensin ben de diuoruö zaten bir insan sevmediği nefret ettiği bi insanın adını agzına almaz kaldıki ayrılan bi insan hiç almaz , kocam gelecek bana eski eşinin adıyla hitap edecek ha misal dünyayı başına yıkardım k.bakma yanı edemez.Ne alaka yahu..!!
Sevse niye ayrılsın,
Ilk söylediğimde bende çok bozuluyordum ama şu an ne tepki vereceğimi bilmiyorumIlk yillarda muthis bozuluyordu.buyuk tartsimalar yasiyorduk.
Fakat ben bak bu isim hala hayatimda ve hep olacak.ustelik 18 yasimdan 26 yasima kadar kullandigim bir isimdi.kullanmayi hala birakmadigim icin dil aliskanligim gecmedi.
Eger icimde en ufacik 1 sey kalmis olsa senin degil onun yaninda olurdum.bu konuyu 1 daha tartisma haline getireceksen ben gidiyorum dedim.
Saolsun sonunda anladi : )
Ya farkında olmadan söylüyor ağzından öyle çıkıyor ona kanaat getirdim zatenEvet telefon caldiginda ismi yaziyor hic 1 sekilde kullanmasam bile mesela.
Ve bildigim tanidigim 1 isim.
Esiniz sizi seviyor siz onu seviyorsaniz buna takilmayin bile.
Tekrar soylersen uykuda dilini kesebilirim o derece bozuluyorum diyin gulerek gecin.daha temkinli olmaya cabalar en azindan.
Evet bilmiyor bile ne dediğini ğ. ZekalıAma bunun farkında değil ki kendiside farkına varmıyor..
Farkına varmıyor bir de söylerkenÇok can sıkıcı bir durum empati yapım siz sevmediğiniz ya da nefret ettiğiniz bir kişinin ismiyle eşinize hitap edermisiniZ bence etmezsiniz Eşiniz unutmamış gibi .
Aşırı üzülüyorum ve çözüm de bulamıyorumNe alaka yahu..!!
Sevse niye ayrılsın,
Ne düşüneceğimi şaşırdım artıkSevse ayrılmazdı diyen sensin kendinle çelişkiye düşende sensin ben de diuoruö zaten bir insan sevmediği nefret ettiği bi insanın adını agzına almaz kaldıki ayrılan bi insan hiç almaz , kocam gelecek bana eski eşinin adıyla hitap edecek ha misal dünyayı başına yıkardım k.bakma yanı edemez.
Sen çok üzülüyorsun canım çok haklısın bazılarına çok basit bi olay geliyorAşırı üzülüyorum ve çözüm de bulamıyorum
Ayrılmak bile geçiyor içimdenSen çok üzülüyorsun canım çok haklısın bazılarına çok basit bi olay geliyor
Kaç kere denedim ama elinde değil galiba refleks gibi arada kaçıyor ağzındanBen olsam ben de çok üzülürdüm aklımı hep acabalar karıştırırdı bunu kocanla güzel bi şekilde konuş üzüldüğünü kırıldığını söyle bir daha o isimle hitap etmesin sana üzülme canını skma fazla ,
Ayrılmak bile geçiyor içimden[/QUOTEedi
Sakın ha bu düşünceyi silin aklınızdan düzelir elbet bu başkasının adı için yuva yıkılmaz..
Olsun canım düzelir elbet bir der iki der unutur elbet ayrılık düşüncesini aklından sil her şey konuşa konuşa hallolurKaç kere denedim ama elinde değil galiba refleks gibi arada kaçıyor ağzından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?