Eski eşinin adıyla hitap etmesi ?

Ben çok dar görüşlüyüm eşimle olan konularda bana eski sevgilisi de olsa bi kere adıyla hitap etse kabullenemem çok kırılırım ama olayı uzatmam konuşurum konuyu kapatırım baktım yine aynı şeyi yapıyor o zaman kendi haline bırakırım, sende öyle yap canım sıkma canını vataın desin elbet unutacak ya da hatasını anlayacak düzelir her şey için rahat olsun

Bende öyle aşırı kıskançlık yapıyorum

Evet adam sevse ayrılmazdı tabikide...
Bunun neresinde çelişki var...
Isimleri karıştırması normal çünkü o kadınla hala görüşüyor çocukları için... ne var yani bunda...
Az önce freyahel de aynı bu konuyu kendisi yaşadığını anlattı...
"Eski eşimin adını 6 yıllık sevgilime hitap ederken ağzımda kaçırıyorum ama sevmiyorum " diyor...
Bizzat kendi söylüyor... olabiliyor demek ki bu tür şeyler... bildiğimiz gaz veriyorsun kadına ya...

Kızlar böyle yaptıkça Eşinden sopuyorum ve Ayrılma düşüncesi geçiyor içinden

Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. Ağız alışkanlığı kötüdür bazen isteseniz de bırakamazsınız. Adama sürekli unutamadın mı diye söylenirseniz bir de bakmışsınız adam kendi kendine düşünmeye başlamış, aa hakikaten unutamadım mı diye. Konusunu dahi etmeyin. Duymazlıktan gelin.

Neden bunu yapıyor peki ?

Aynen canım valla...
Resmen kadına gaz verenler oluyor...
Adam sevmiş ki evleniyor...
Böyle isim karıştıracak kadar deli divane olduğuyla uğraşır... niye seninle uğraşsın...
Zaten kendi de farkında değil...
Lütfen boşanmak gibi şeyleri çıkart aklından...
Kötü niyetli olsa kadınsın hissedersin...
Hissetmediğine göre yok öyle bişey.....

Tek sıkıntı burada zaten adımı yanlış söylemesinde

Ben olsam ben de soğur ve galiba ayrılırdım. Böyle konularda mantıklı düşünemiyorum. Bana saygısızlık, sevgisizlik olarak adlndırıp soğurdum zaten. Hele uyarmama rağmen devam ediyorsa o an elimde ne varsa yedirirdim ona. O kadar zaman geçmiş dikkat etsin, aşkım, canım başka bir şey desin madem.

Aşkım canım diyor zaten normal zamanlarda ama nadıl oluyor anlamıyorum bazen hızlı hızlı konulurken ağzından çıkıyor

Aşkım canım diyor zaten normal zamanlarda ama nadıl oluyor anlamıyorum bazen hızlı hızlı konulurken ağzından çıkıyor
Çıkmasın tutsun kendini. Sen söyleyince kavga ederek üste çıkmasına izin verme. Üzülüyorum, içimi parçalıyorsun yeter diye bas yaygarayı.

Bence sen iyi gaz veriyor sun adamın eski eşiyle albümü evdeymiş önceki konusuna bak istersen bu ne oluyor

Çok doğru

Adamın yaptığı doğru oluyor demi bi yanlış yapıyor dedikce kadına gaz veriyoruz oluyor k.bakmasın ama diyemez diyemez bana göre ben çok darım bu konularda konu sahibi arkadaşım evde eski karısının fotoğrafı da kimler olursa olsun duramaz adam 20 yıl önceki Nisanlısını unutamıyor kaldı ki...adam geçmişine saygı duyuyor da sana neden duymuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…