- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Bu mesele hallolmuyor işteOlsun canım düzelir elbet bir der iki der unutur elbet ayrılık düşüncesini aklından sil her şey konuşa konuşa hallolur
Çocukla ilgili resimlerde annesi de var yoksa düğün resimleri falan değilEski eşiyle olan albümleri de evde duruyor demişsin canım önceki konunda bu gerçek mi ya
Bende öyle aşırı kıskançlık yapıyorumBen çok dar görüşlüyüm eşimle olan konularda bana eski sevgilisi de olsa bi kere adıyla hitap etse kabullenemem çok kırılırım ama olayı uzatmam konuşurum konuyu kapatırım baktım yine aynı şeyi yapıyor o zaman kendi haline bırakırım, sende öyle yap canım sıkma canını vataın desin elbet unutacak ya da hatasını anlayacak düzelir her şey için rahat olsun
Evet adam sevse ayrılmazdı tabikide...Sevse ayrılmazdı diyen sensin kendinle çelişkiye düşende sensin ben de diuoruö zaten bir insan sevmediği nefret ettiği bi insanın adını agzına almaz kaldıki ayrılan bi insan hiç almaz , kocam gelecek bana eski eşinin adıyla hitap edecek ha misal dünyayı başına yıkardım k.bakma yanı edemez.
Kızlar böyle yaptıkça Eşinden sopuyorum ve Ayrılma düşüncesi geçiyor içindenEvet adam sevse ayrılmazdı tabikide...
Bunun neresinde çelişki var...
Isimleri karıştırması normal çünkü o kadınla hala görüşüyor çocukları için... ne var yani bunda...
Az öncefreyahel de aynı bu konuyu kendisi yaşadığını anlattı...
"Eski eşimin adını 6 yıllık sevgilime hitap ederken ağzımda kaçırıyorum ama sevmiyorum " diyor...
Bizzat kendi söylüyor... olabiliyor demek ki bu tür şeyler... bildiğimiz gaz veriyorsun kadına ya...
Canım benim bak bir kadın kocasının başkasına ilgisi olup olmadığını hisseder... sen hissediyor musun yani??Kızlar böyle yaptıkça Eşinden sopuyorum ve Ayrılma düşüncesi geçiyor içinden
Hissetmiyorum ama durumdan da çok rahatsız oluyorumCanım benim bak bir kadın kocasının başkasına ilgisi olup olmadığını hisseder... sen hissediyor musun yani??
Neden bunu yapıyor peki ?Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. Ağız alışkanlığı kötüdür bazen isteseniz de bırakamazsınız. Adama sürekli unutamadın mı diye söylenirseniz bir de bakmışsınız adam kendi kendine düşünmeye başlamış, aa hakikaten unutamadım mı diye. Konusunu dahi etmeyin. Duymazlıktan gelin.
Aynen canım valla...Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. Ağız alışkanlığı kötüdür bazen isteseniz de bırakamazsınız. Adama sürekli unutamadın mı diye söylenirseniz bir de bakmışsınız adam kendi kendine düşünmeye başlamış, aa hakikaten unutamadım mı diye. Konusunu dahi etmeyin. Duymazlıktan gelin.
Tek sıkıntı burada zaten adımı yanlış söylemesindeAynen canım valla...
Resmen kadına gaz verenler oluyor...
Adam sevmiş ki evleniyor...
Böyle isim karıştıracak kadar deli divane olduğuyla uğraşır... niye seninle uğraşsın...
Zaten kendi de farkında değil...
Lütfen boşanmak gibi şeyleri çıkart aklından...
Kötü niyetli olsa kadınsın hissedersin...
Hissetmediğine göre yok öyle bişey.....
Aşkım canım diyor zaten normal zamanlarda ama nadıl oluyor anlamıyorum bazen hızlı hızlı konulurken ağzından çıkıyorBen olsam ben de soğur ve galiba ayrılırdım. Böyle konularda mantıklı düşünemiyorum. Bana saygısızlık, sevgisizlik olarak adlndırıp soğurdum zaten. Hele uyarmama rağmen devam ediyorsa o an elimde ne varsa yedirirdim ona. O kadar zaman geçmiş dikkat etsin, aşkım, canım başka bir şey desin madem.
Çıkmasın tutsun kendini. Sen söyleyince kavga ederek üste çıkmasına izin verme. Üzülüyorum, içimi parçalıyorsun yeter diye bas yaygarayı.Aşkım canım diyor zaten normal zamanlarda ama nadıl oluyor anlamıyorum bazen hızlı hızlı konulurken ağzından çıkıyor
Yapmadım da bu olay Yüzünden sırf çok bğyok kavgalarımız oldu ama sonuç değilmiyorÇıkmasın tutsun kendini. Sen söyleyince kavga ederek üste çıkmasına izin verme. Üzülüyorum, içimi parçalıyorsun yeter diye bas yaygarayı.
Bence sen iyi gaz veriyor sun adamın eski eşiyle albümü evdeymiş önceki konusuna bak istersen bu ne oluyorEvet adam sevse ayrılmazdı tabikide...
Bunun neresinde çelişki var...
Isimleri karıştırması normal çünkü o kadınla hala görüşüyor çocukları için... ne var yani bunda...
Az öncefreyahel de aynı bu konuyu kendisi yaşadığını anlattı...
"Eski eşimin adını 6 yıllık sevgilime hitap ederken ağzımda kaçırıyorum ama sevmiyorum " diyor...
Bizzat kendi söylüyor... olabiliyor demek ki bu tür şeyler... bildiğimiz gaz veriyorsun kadına ya...
Çok doğruBen olsam ben de soğur ve galiba ayrılırdım. Böyle konularda mantıklı düşünemiyorum. Bana saygısızlık, sevgisizlik olarak adlndırıp soğurdum zaten. Hele uyarmama rağmen devam ediyorsa o an elimde ne varsa yedirirdim ona. O kadar zaman geçmiş dikkat etsin, aşkım, canım başka bir şey desin madem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?