- 29 Temmuz 2016
- 450
- 653
- 103
- 44
- Konu Sahibi bilemedimya
-
yazipta kaliteni düsurme. hem o kiza hem de nisanlina rezil olursun. sonra kiz kendi kendine bi havalara girer falan. nisalinin aklinda yoksa bile adamin kafasina takilir. kaldi ki bayada uzun bi sure borlikte olmislar
hic orali olma. bakmamaya calis. dedigin gibi nisanlina o kizi hatirlatacak herhangi bir şey soyleme.
zaten nisanlinin aklinda hala o olsaydi seninle ne işi olabilirdi ! kizda orda kendi capinda avunuyo iste. hiiç saadetini mutlulugunu bozma.
bide nedennayrilmislar merak ettim. sebep neymis?
Ben dayanamazdım ama sen dayan
Sonra pişman olacağını düşün frenle kendini
hmm kızda zeigarnik etkisi oluşmus ellaamKız o zaman durumu daha iyi olan birini istiyormuş. Öyle birileriyle de görüşmüş olmamış. 3 5 ayda bir mesaj atıyormuş nişanlıma ben engelledim ama haberim yok hala atıp atmadığından sormakta istemiyorum
Isim de vermiyormus paylasim yaparken kendi profilinde istesigi gibi at kosturur kime ne? Niye utanacakmis. Takip eden de sizsiniz
Muhattap olmaz ki o benim takıntım. Hani erkekler de var ya benim hatunuma nasıl bakarsın. Kınadığım erkekler gibi oldumhmm kızda zeigarnik etkisi oluşmus ellaam
nisanlın tel acıp iyice bi giydirse haspama kız tamamen unutur gibime geliyo
ama haklısın.ben olsam ben de dellenirdimMuhattap olmaz ki o benim takıntım. Hani erkekler de var ya benim hatunuma nasıl bakarsın. Kınadığım erkekler gibi oldum
Bu arada zeigarnik etkisi güzel tanım oldu. Bide nişanlımın durumu sonradan baya düzelmiş. Ben bunun da etkisinin olduğunu düşünüyorumhmm kızda zeigarnik etkisi oluşmus ellaam
nisanlın tel acıp iyice bi giydirse haspama kız tamamen unutur gibime geliyo
Tabii o dua ya kabul olursa diye bir korku da oluyor sende.İçten içe sinir olmakta haklısın da ama yazarsan kendini haksız duruma sokarsın.Profilinde istediğine methiyeler düzer,istediğine dönsün diye dualar eder.Ne yazık ki karışamazsın.Sabah akşam olmasa da bu ara taktım. O benim nişanlım ya evleneceğim adam. Bekleme de dua da etme o dönsün diye demek istiyorum. Çok gereksiz bende farkındayım ama oluyor işte bazen insanız
Bu mayyak mayyak lafi kkda trend olacak yakindaSadece eski eski değil aynı zamanda mayyak mayyak şeyler benceKizdaki surat koseleden herhalde.
Süper bir laf ya, her yerde kullanasim geliyorBu mayyak mayyak lafi kkda trend olacak yakinda
Evet kesinlikle karışmakta istemiyorum üzmekte istemiyorum kimseyi küçük düşürmekte aslında belki evlenince biz vazgeçerTabii o dua ya kabul olursa diye bir korku da oluyor sende.İçten içe sinir olmakta haklısın da ama yazarsan kendini haksız duruma sokarsın.Profilinde istediğine methiyeler düzer,istediğine dönsün diye dualar eder.Ne yazık ki karışamazsın.
Bu konuda adamı suçlayansam onun böyle şeyler umrunda bile değil evet öyle anlayabilir ben rakip olarak görmüyorum diyorum ama belki de bilinç altımda bu kadar kızmamın sebebi.Bu mayyak mayyak lafi kkda trend olacak yakinda
Konu sahibi hiç takip etme kızı mutluluguna odaklan o kız hiç yokmuş gibi. Yazarsan kızın egosunu okşamış olursun hoşuna gider beni rakip olarak görmüş ki stalklıyor diye. Baktın ki nişanlının sana olan tutumunda bi anormallik var eksiklik var o zaman bişeyleri sorgulayıp irdelersin bence.
Bana ulaşmaya çalışmadı nişanlıma ulaşmak istiyor o zaten ben yokmuşum gibi davranıyorYahu olabilir unutamamıştır nişanlınızla ya da sizle iletişime geçmeye çalışmıyorsa bir zararı yoksa acısını kendi halinde çekebilir ona da mı karışacaksınız
Belki de vazgeçmez ama sen stalklamaktan vazgeçmelisin bence.Evet kesinlikle karışmakta istemiyorum üzmekte istemiyorum kimseyi küçük düşürmekte aslında belki evlenince biz vazgeçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?