Eski eski şeyler

bide nedennayrilmislar merak ettim. sebep neymis?

Çok teşekkür ederim yorumunuz için sağolun

bide nedennayrilmislar merak ettim. sebep neymis?

Kız o zaman durumu daha iyi olan birini istiyormuş. Öyle birileriyle de görüşmüş olmamış. 3 5 ayda bir mesaj atıyormuş nişanlıma ben engelledim ama haberim yok hala atıp atmadığından sormakta istemiyorum

hmm kızda zeigarnik etkisi oluşmus ellaam
nisanlın tel acıp iyice bi giydirse haspama kız tamamen unutur gibime geliyo

Sabah akşam olmasa da bu ara taktım. O benim nişanlım ya evleneceğim adam. Bekleme de dua da etme o dönsün diye demek istiyorum. Çok gereksiz bende farkındayım ama oluyor işte bazen insanız
Tabii o dua ya kabul olursa diye bir korku da oluyor sende.İçten içe sinir olmakta haklısın da ama yazarsan kendini haksız duruma sokarsın.Profilinde istediğine methiyeler düzer,istediğine dönsün diye dualar eder.Ne yazık ki karışamazsın.

Sadece eski eski değil aynı zamanda mayyak mayyak şeyler bence Kizdaki surat koseleden herhalde.
Bu mayyak mayyak lafi kkda trend olacak yakinda

Konu sahibi hiç takip etme kızı mutluluguna odaklan o kız hiç yokmuş gibi. Yazarsan kızın egosunu okşamış olursun hoşuna gider beni rakip olarak görmüş ki stalklıyor diye. Baktın ki nişanlının sana olan tutumunda bi anormallik var eksiklik var o zaman bişeyleri sorgulayıp irdelersin bence.

Evet kesinlikle karışmakta istemiyorum üzmekte istemiyorum kimseyi küçük düşürmekte aslında belki evlenince biz vazgeçer

Bu konuda adamı suçlayansam onun böyle şeyler umrunda bile değil evet öyle anlayabilir ben rakip olarak görmüyorum diyorum ama belki de bilinç altımda bu kadar kızmamın sebebi.

Yahu olabilir unutamamıştır nişanlınızla ya da sizle iletişime geçmeye çalışmıyorsa bir zararı yoksa acısını kendi halinde çekebilir ona da mı karışacaksınız
Bana ulaşmaya çalışmadı nişanlıma ulaşmak istiyor o zaten ben yokmuşum gibi davranıyor Ama gerçekten ne olursa olsun umursamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…