- 30 Mart 2019
- 464
- 512
- 18
- Konu Sahibi bilemedimya
-
Ahhh canım çok haklısın kim olsa senin gibi düşünür ama sakın haaa msj atma hem ona cvp hakkı doğar hem onu çok önemsediğin ortaya çıkar hem de kamçılamış olursun seni delirtmek iyice rahatsız etmek için daha can yakıcı şeyler yapabilir hiç ona bu fırsatları verme maalesef ki çoğumuzun içinde biraz cadılık var uyuyan yılanı uyandırma belli ki yüzsüz takıntı yapmış iyice yerleştirme kafasınaKızlar benim nişanlımın yıllar önce bi kızla uzun bi ilişkisi olmuş lise döneminde. 6-7 yıldır kızla hiç bir şekilde görüşmüyor. Kızın mesajlarına cevap yazmıyor ben ilk sevgili olduğumuz zaman bu cevapsız mesajları gördüğümde kızı engellemiştim ama şu an uzaktayız başka yerlerden ulaşmaya çalışıyor mu bilmiyorum. Ulaşsa nişanlım sinirlenirim diye söyler mi bilmiyorum. Buraya kadar bişey yok aslında ama kızın nişanlımı arada uzaktan görmeye çalıştığını falan öğrendim. Sosyal medya hesabında 2 günde bir (bu konuda çok eminim) nişanlımla ilgili şeyler paylaşıyor. Paylaşımları aşk acısı bekleyiş özlem içerikli biraz arabesk şeyler. Nerden anladın belki başkası için olduğunu diyeceksiniz ama tarihler tanımlar hep nokta atışı. Kıza yazmak istiyorum adam nişanlı hala bu davetkar paylaşımların uygun değil yapma diye ama kimseyi üzmekte istemiyorum. Şöyle de bişeyi eklemem lazım kızın bu süreçte sevgilileri oldu sevgilisi olduğu dönemlerde bu paylaşımlar yok ama ayrılıp tekrar nişanlımla ilgili şeyler paylaşıyor unutamadığını falan paylaşıyor. o benim kaderimde nolursa olsun beni bulur diyo mesela Bilmiyorum ama hayatımdaki insana birinin bi duygu hissetmesi o paylaşımları okumak çok rahatsız etti beni. Kıza mesaj atmak istemiyorum ama kendimi de tutamıyorum. Biraz saçmaladıysam kusura bakmayın basit bi konu olduğunu düşünüyorum bende ama yine de hazmedemiyorum.
Çok sorup hatırlatmak istemiyorum. Bide kızı takip ettiğimi söylemedimnişanlın ne diyor yani ne düşünüyor
Ahhh canım çok haklısın kim olsa senin gibi düşünür ama sakın haaa msj atma hem ona cvp hakkı doğar hem onu çok önemsediğin ortaya çıkar hem de kamçılamış olursun seni delirtmek iyice rahatsız etmek için daha can yakıcı şeyler yapabilir hiç ona bu fırsatları verme maalesef ki çoğumuzun içinde biraz cadılık var uyuyan yılanı uyandırma belli ki yüzsüz takıntı yapmış iyice yerleştirme kafasına
Belki hayatında ki diğer kişilere yazıyor.
Isim vermiyorsa , takip edip rahatsız etmeye hakkınız yok. Yazmamalisiniz.
Kız da yüz olsa yazmazdı. Siz mesaj atınca “aa valla ayıp ediyorum” deyip kendini çekecek değil
Ya evet ama o kadar çok utandırmak istiyorum ki
Utanacak birinin hareketleri değil bunlar. Seni sabah akşam stalkluyorum diyerek siz utanırsınız.Ya evet ama o kadar çok utandırmak istiyorum ki
Valla çok haklısın. Bakmayacağım diyorum sonra aklıma geliyor yine bi paylaşım. Adamın iş yerinin orayı çekip atmış sonra manidar bir yazı koymuş unutulmuyor falan. Sonra yine sinirleniyorum.kızı takip etmesen de sinir olmasan..
yazmanı tavsiye etmem..
Varsayım olmasını bende çok isterdim ama değil. Gerçekten bende yazmak istemiyorum. Zaten buraya da bunun için yazdım kızı bide ben üzmek istemedim. Ama özellikle nişan günümüzde yazdıkları ve nişanlımın doğum gününde yazdıklarından rahatsız oldum... yine de yazmak istemiyorum.Varsayımlarla bir insanı rahatsız etmek ne kadar doğru? Belki ayrıldığı başka birine ithafen yapıyor bunu ne malum. Kaldı ki erkek arkadaşınızın hayatına girmeye çalışmadıkça çektiği aşk acısı ikinizi de ilgilendirmez. Özlemek, aşk acısı çekmek, arabesk takılmakta mı yasak. Takip etmekten vazgeçin bence.
Utanacak birinin hareketleri değil bunlar. Seni sabah akşam stalkluyorum diyerek siz utanırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?