Eski eski şeyler

Takip edildiğini bildiği için yazıyor. Nişanlınızın okuyor olması umuduyla veya sizin stalkladığınızı bilerek yazıyor. Sakın mesaj atıp önemsendiğini hissettirmeyin. Nişanlınıza da onu stalkladığınızı söylemeyin durduk yere değeri artar. Kendi kendine yazsın dursun işte. İletişime geçmeye çalışmadıkça size ne zararı var.

6-7 yıldır hiç görüşülmeyen birini neden takip ettiğinizi düşünüyorum, düşünüyorum, düşünüyoruuuummmmm

Bulamıyorum

Allah aşkına yapacak başka işiniz mi yok?

Size ne? İsterse unutamamış olsun, isterse aşkından ölsün, isterse hayatının sonuna dek bekar kalsın.

Siz kendi hayatınıza baksanıza. Bu kadar boş mu hayatınız gerçekten?

ya tamam da kız pes etmiyor iş görüşmeye çabalıyor hala bi çabası var mı bilmiyorum sadece aynı şehirde değilim onlarla

Bence yazma.Hata edersin.Kızıda takıp etme.Ns halı varsa gorsun.Eline ne gecıcek istedını verıcen ona.En guzel cevap kaile bıle almamak

Kızlar sağolun ya içimi dökmem gerekiyordu iyi ki varsınız.. evet onun yaptığı gurursuzluk ilişkime saygısızlık ama ben kendi kalitemden çıkıp kendime yakışmayan şeyleri yapmayacağım. Zaten hayatımdaki adamın sallamadığı değer vermediği biri. Ben böyle salak saçma davranarak adamın gözüne sokacağım. En iyisi benim de önemsememem.

Siz kıza yazsanız o da gidip nişanlınızla iletişime geçecek. Aman ha aman bu sefer inanın sizi suçlu çıkartır. Yerinizde olsam hiç takip etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…