Eski eşle 2. Kez evlenmek

Aynen konuya adapte olup ne anlatmak istediğini dahi anlamadım.
Ana dili türkçe olan ve iq şu 80 in üzerinde olan herkes anlayabilir. Tekrar okumaya çalışmanızı veya başka konulara geçmenizi tavsiye ediyorum.

Keske beni cok kiskandigindan kavga etseydik.. Sorunda 3.sahislar yuzunden kavga olmasi ztn. 3.sahislara verilen degerler. Onlari savunmalar vs vs

Tam olarak ne sorduğunuzu anlamadım desem çok mu ayıp etmiş olurum.Yani ayrılmışsınız ve yarın tekrar birleşiyorsunuz.Size nasıl yardımcı olabiliriz bu durumda?
Yardım değil dua istiyorum. Ve kaynana olsun maddi şeyler olsun ufak şeyleri büyütmek olsun je bileyim başka şeyler yüzünden bosanmayi düşünen insanlara ibret olsun istedim.

Yardım değil dua istiyorum. Ve kaynana olsun maddi şeyler olsun ufak şeyleri büyütmek olsun je bileyim başka şeyler yüzünden bosanmayi düşünen insanlara ibret olsun istedim.
Allah huzurlu mutlu şekilde yaşamayı nasip etsin.
Eeee artık eski demeyin bari yeni olmasına 24 saat kalmış

Ana dili türkçe olan ve iq şu 80 in üzerinde olan herkes anlayabilir. Tekrar okumaya çalışmanızı veya başka konulara geçmenizi tavsiye ediyorum.
Laf mı soktunuz şimdi? Peki. Sizi üstün zekanız eşliğinde düşünmeye davet ediyorum. Düşün konunuz da şu olsun: Ben BDV'ye bu konuyu neden açtım? Bir derdim mi var, yoksa millete akıl hocalığı yapmaya mı geldim? Çok zor değil, başarabileceğinize inanıyorum.

Şu işaretlediğim yerdeki durumu asla düzeltemeyeceksiniz, umarım bundan sonra fevrilik etmeden, şahsi rahatınızı düşünmeden önce daha dikkatli olabilirsiniz, kızınız adına çok üzüldüm, bende boşanmış ebeveynlerin çocuğuyum ve bazı yaralar onarılmıyor maalesef

Herseyin hayirlisi olsun, insallah bu sefer hersey cok daha guzel olur.

Burda " sakin yapma, sacmalama" demiycem.
Cunku bazen kk hanimlari gercekten kirici olabiliyor. Burda guzel bi seyi paylasiyosun snra kk ya yzdigini bin pisman oluyosun. Onlarin dedigini bakma. Senin cocugunun gelecegini dusunmek umrumda olmaz onlarin. Senin bi cocugun var ve sen dusunmelisin.
Mutluluklar dilerim.

Ama cok ufakta ekliyim. Birlesiyosun tekrardan. Bunu cocuk icin degil( maddelerde hep cocugu siralamissin) bunu kocanin degistigine inandigin ve hala onu sevdigine emin oldgunda yap.

kiziniz icin yeni karariniza cok sevindim e aglayasim geldi kizin icin birden annesi hala oluyo karmakariik bir hayat lutfen kizini kurtar yuvani devam ettir

Bence insanları küçümsemeye laf sokmaya çalışmayın. Madem bu kadar müstakbeldi de eşiniz niye eski eş statüsünde. Bir de enine değil de sonuna bakmak lazım.

Merhaba yazdiklarinizi ictenlikle okudum Rabbim kimseye ev huzursuzlugu vermesin . biz muslumaniz ve Rabbimizin istedigi dogrultuda hareket ederiz . bosanma konusunu Rabbim hic sevmezmis ve bosanmayi cok guclestirmis . keske bosanmadan once arastirma yapsaydiniz dinimizde bosanma nasil olur diye . tartisma konusu yaratmak istemem ben Rabbimin bana verdigi bilgiyle konusuyorum . siz esinizden ayrilmissiniz ve nikahiniz dusmus bir daha esinize donemezsiniz . bir sartla donebilirsiniz baska biriyle nikahlanip onunla bir evlilik hayatiniz olmali ve bosanmaniz durumunda eski esinize donebilirsiniz .. Suan sizin birlesmeniz zina gunah .. Benim fikirlerim degil bunlar Rabbimin fikirleri . Allaha emanet olun cok detayli anlatamamis olabilirim siz bi arastirin hayirli gunler

İnşallah çok mutlu olursunuz:)
Ben mutlu oldum valla hikayenizin sonunda...
Kızınız ne çok özlemiştir sizi kim bilir... hepimiz insanız, hatalarımız olabilir, evet yavrunuzu bırakmak bir hata ama en güzel şekilde tamir etmeye çalışıyorsunuz, Allah utandırmasın... cesur olur mutlu olun inşallah

Mune birazdan buralar alev alacak. Baştan kendini göster de kadının konusu gümlemesin bari. :))

Bir de, konunun doğru yere açılmadığını düşünüyorum.

Lütfen konuyu kurallar, yasaklar ve uygun bir üslup çerçevesinde yorumlayınız.

Mune birazdan buralar alev alacak. Baştan kendini göster de kadının konusu gümlemesin bari. :))
Kimsenin burda bir alev yapmaya isteegi yok buraya bir konu actiysa herkes fikrini soyleyebilir kimse buna karisamaz. Herkes yazdiklarinda ozgurdur hakaret haric

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…