Eski eşle 2. Kez evlenmek

Yahu o kadar eski ve mustakbel esim yazmisiniz ki okuyunca yoruldum...Ve acaba baska "Eski ve mustakbel esim"yazmismisiniz diye konuya konsantre olamadim
deynepnaz
Tebrikler, siz de IQsu 80 altı insan olmaya hak kazandınız.

Konuyu okurken bi an nefesim gitti, yarıda kessem mi diye düşündüm boşanma nedeniniz de bana çok mantıklı gelmedi. Gerçi bu devirde diş macununu ortadan sıktığı için boşananlarda var ya neyse
Not: Sabırsız olanlar okumasın mide bulantısı, baş ağrısı yapabilir

"Madem o kadar müstakbeldi, neden boşandın?" diye soranlara ağız dolusu güldüm. Müstakbel kelimesi "istikbal" kelinesinden gelir. Yani gelecekte olacak manasında kullanılır. "Mübarek" kelimesiyle karıştırıldı galiba.

Neyse arkadaşım, size de hayırlı olsun diyorum. İnşallah eski hatalarınızdan ders alıp tekrarlamazsınız. Kendinize tertemiz bir sayfa açın ve hep bir arada mutlu yaşayın inşallah.

Hatunlar (konu sahibi de dahil olmak üzere) zehir gibisiniz maşallah birbirine laf sokan sokana

Eski konularına baktım yaşın küçük olmasına rağmen kendini ifade ediş tarzından zeki bir kız olduğun belli. İnşallah herşey iyi olur senin için. Anne olmadığım ve senin durumunda olmadığım için çocuğunu bırakma kısmına yorum yapamayacağım.

Yahu o kadar eski ve mustakbel esim yazmisiniz ki okuyunca yoruldum...Ve acaba baska "Eski ve mustakbel esim"yazmismisiniz diye konuya konsantre olamadim
deynepnaz
Erinmemiş te yazmaya,ben olsam eski ve müstakbel eşim yazdıktan sonra,diğer mesajlarda (E.V.M.E) yazardım.
Konu sahibi madem dua istedin edeyim canım.Allah yuvanızda huzur versin,bir daha sizi ayırmasın,evladınızla mutlu mesut yaşarsınız inşallah.
nuryolu ,beni niye etiketledin kız,dua edeyim diye mi,ben de çok tekrar ediyorum diye mi

Tebrikler, siz de IQsu 80 altı insan olmaya hak kazandınız.
Hahaha sen koca bi yazıyı bin bir eziyet oku ^eski ve müstakbel esim^ leri saymamaya çalışıp konuya adapte ol sonra da böyle üstü kapalı hakaret ye iyi mi :)

hayırlı olsun, çocuğunuzu bir daha ne olursa olsun bırakmayın. parasızlık işsizlik bahane olamaz.işsiz olsam evlere gündeliğe gider o bebeği de sırtıma bağlardım ama evladımı bırakmazdım. evladınız için sevindim.

Benim tanıdığım 2 çift var ayrılıp tekrar barışan. Denenmişi denemeyeceksin derler ama öncekinden daha uzun süredir evliler.
Sizin bir de çok büyük problemleriniz yokmuş. Pire için yorgan yakmışsınız. Olan çocuğa olmuş.
İnşallah bundan sonra büyüklerin kaprisinin faturası ona kesilmez.

Konu Sahibi eşinizle yeniden evleniyorsunuz ve mutlusunuz . Dert kısmını pek anlayamadım derdiniz tam olarak neydi ?

Çocuğun yaşamakta olduğu problemleri kestirmek için evliya olmaya gerek yok böyle olacağı zaten belliymiş

Aman çocuğun psikolojisi bozuldu tekrar evleniyoruz, ya bozulmazsa diyerek mi boşandınız?

Hani zaten elle tutulur sebepler de yokmuş ayrılmak için. Evlilik değil evcilik oynuyorsunuz sanki. Evlenin nolacak bu sefer de diş macununu ortadan sıktı diye boşanırsınız bişey olmaz.

Konu sahibi banlanmış ama ben yorumlamamı yapayım :)
Sadece çocuk için yeniden evlenmeyin.. Hala seviyorsanız karşılıklı saygınız varsa evlenin.. Boşanma nedenini yazmamışsın ama çok büyük sebeplerse tekrar düşün ama bencillik, inatlaşmalar vs. ise hala aşk varsa düzeltilebilir..
Bu arada banlanmanız isabet olmuş. Çok kabasınız malesef. Biraz daha sakin olabilirsiniz. Yorumlarda bişey yok çünkü..

Kurân-ı Kerim’de; boşamanın iki defa olduğu, bundan sonra, ya iyilikle tutmak veya güzellikle salıvermek gerektiği belirtildikten sonra (Bakara, 229) bir sonraki ayette şöyle buyrulur:
“Böylece (kocası) onu (iki hakkını da kullandıktan sonra üçüncü def‘a) boşarsa, artık bundan sonra (o kadın) ondan başka bir koca ile evlenmedikçe ona helâl olmaz. Bununla beraber (bu ikinci kocası da) onu boşarsa, Allah’ın hududuna riayet edeceklerini zannettikleri takdirde, artık birbirlerine dönmelerinde onlara bir günah yoktur. İşte bunlar Allah’ın hudududur, (ehemmiyetini) bilecek bir kavim için onları açıklıyor.” (Bakara, 230) İnançlı biriyseniz bunu hatırlatayım benden vebal gitsin...

3 yaşındaki çocuğunuz için birleşeceksiniz ya..
Boşanırken üç yaşındaki çocuğunuzu o insanlara nasıl teslim ettiniz..
Parasızlık, ailenizle ilişkileriniz falan bahane olmamalıydı..
İnşallah çocuğunuz mutlu olur..
Sizin saçmalıklarınızla ordan oraya savrulmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…