Eski eşle 2. Kez evlenmek

Kimsenin burda bir alev yapmaya isteegi yok buraya bir konu actiysa herkes fikrini soyleyebilir kimse buna karisamaz. Herkes yazdiklarinda ozgurdur hakarek haric

tabi ama kadın nikahımı sorgulayın dememiş.. olur mu olmaz mı dememiş ..
sorulan soruya herkes istediği gibi fikri doğrultusunda cevap verebilir..

Tartisma baslatilacak birsey degil bu cok guzel bi soru sormus
ne zaman dini konu açılsa tartışma çıkmıyor mu? ayrıca kurallar basit dini konu/yorum yasak. yasak işte arkadaşım yazmayın. sonra herkes öyle değil böyle diyor, olay çıkıyor, konu kapanıyor.

Insallah bu defa aklinizi basiniza toplarsiniz, cunku olan cocuklara oluyor arada.

ne zaman dini konu açılsa tartışma çıkmıyor mu? ayrıca kurallar basit dini konu/yorum yasak. yasak işte arkadaşım yazmayın. sonra herkes öyle değil böyle diyor, olay çıkıyor, konu kapanıyor.
canım müsaitsen biraz dertleşebilir miyiz?

Bence genellemeyin. Bazı aileler vardır boşanma olmadığından çocuğun hayatı daha kötü oluyor. Bazıları var ki bu da siz oluyorsunuz boşanınca çocuk için daha büyük travma oluyor.
Bence şartlar koşullar iyi gözetilmeli. Ortada bir neden yokken boşandıysanız, çocuğunuzu küçücük yaşında alıp gitmesine müsade ettiyseniz o sizin hatanız. Sizin yaptığınız hata için boşanması gereken kişilerin cesaretini kırmayın derim.
Umarım kızınızla aranızda kaybolan güven duyduğusunu tekrar inşa edebilirsiniz. Eski ve müstakbel eşinizle mutluluklar.

Kimsenin burda bir alev yapmaya isteegi yok buraya bir konu actiysa herkes fikrini soyleyebilir kimse buna karisamaz. Herkes yazdiklarinda ozgurdur hakaret haric
Bu durumda dini nikah tazelenebilir mi, hulle nedir, imam hoca bilmem ne milyon tane sorunun habercisi yukarıdaki mesajlardan biri.

Gerek var mı, bence yok.

Son düzenleme:
tabi ama kadın nikahımı sorgulayın dememiş.. olur mu olmaz mı dememiş ..
sorulan soruya herkes istediği gibi fikri doğrultusunda cevap verebilir..
Haklisiniz din konusu olsun veya bir baska konu olsun ben tartismaktan yana degilim . yanliz peygamber efendimiz s.a.v buyurmustur ki : Dogruyu soylemeyen dilsiz seytandir . Allaha emanet olun

Haklisiniz din konusu olsun veya bir baska konu olsun ben tartismaktan yana degilim . yanliz peygamber efendimiz s.a.v buyurmustur ki : Dogruyu soylemeyen dilsiz seytandir . Allaha emanet olun
titredim ve kendime geldim.

Lütfen bu konu da son kez uyarmış olayım, rica ediyorum kurallar çerçevesinde yorum yapınız.
Dini içerik yazmayınız...

Eski ve mustakbel esim tabiri çok hoşunuza gitti sanırım, nikahı biraz daha uzatıp bu tabiri daha da çok kullanabilirsiniz.
Neyse ki kızınız için; eski ve müstakbel eşimden olan çocuğum dememissiniz.

Yeni yani yeni görünümlü eski hayatınızda umarım mutlu olmayı başarır, kızınız için güzel bir ortam sağlarsınız..

Tam olarak ne sorduğunuzu anlamadım desem çok mu ayıp etmiş olurum.Yani ayrılmışsınız ve yarın tekrar birleşiyorsunuz.Size nasıl yardımcı olabiliriz bu durumda?

Hakkınızda hayırlısı olsun deyip nokta koyacağız. Bize sorulan bir şey kalmamış karar verilmis uygulamaya geçilmiş. Ne diyelim hayırlısı olsun.

Bana nedense gerçekten neden boşandığınızı unutup eşinizi ve kendinizi öylesine boşandığınıza inandırmaya çalışıyorsunuz gibi geldi.
Umarım değildir.
Hakkınızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…