Yok yok barışma yok . Her zaman ki şeyler manipuleler vs vsAaaaa siz barisiyor musunuz ben şok
Çirkef insan herseyi yapıyor gerçekten çünkü ar utanma olmuyor kuruyor yazıyor iftira atıyor bak aklıma geldi yine olanlar bin kez daha sen saf mısın da bu soruyu sorabilirsin hala diyorumUfçok pislik berbat bir durum insan kendini çok kötü hissediyor boşanmak da zor olmuştur sizin için bunlardan ayrılmak çok zor
Siz tüm parayı verip hiç bir şey istemeyip kurtulmuşsunuz ama en zoru başarmışsiniz dönmeyin artık.
Sence ne yapman gerekiyorMerhabalar. Sadece şunu sormak istiyorum. Diyelim ki boşandıniz ve 2 sene geçti. Ve siz bosanmada yüzde yüzde suçlusunuz (degilim tabiki ama öyle varsayın lütfen) ve eski es sizle barışmak istiyor. Ama ayrı olduğunuz süreçte cocuga maddi anlamda sizin gibi ilgilenmedi. Nafakasini gününde ve tam ödemedi. Aksatti. Kresine destek olmadı. Sağlığına destek olmadı. Herseyi siz hallettiniz. Bunları yapmadığını dile getirdiğinizde bu hayatı sen seçtin diyor mesela. Ama birleşmek istiyor ayni zamanda. Siz olsanız ne yapardınız
İnanmazsınız gözlerim doldu yorumunuza. Boğazım düğümlendi.Kendinizle gurur duyun. Geçmişte güzel duygularınız bir ortak evladınız dahi olsa arkanızda bıraktığınız geçmişi gerçekten bırakın. Sizi sevmeyi bırakalım sırf sizi cezalandırmak adına çocuğunuza katamadığı anlara, şeylere bakın. Başarmışsınız gerçekten o çıkışamaz denilen yerden çıkıp, kendinize bir hayat kurmuşsunuz. Kocaman alkış sizeDilerim karşınıza sizi gerçekten çok sevecek o insan çıksın
Çocuk olduğu için öyle düşünüyorsunuz yoksa arkanıza bakmazdiniz.Çirkef insan herseyi yapıyor gerçekten çünkü ar utanma olmuyor kuruyor yazıyor iftira atıyor bak aklıma geldi yine olanlar bin kez daha sen saf mısın da bu soruyu sorabilirsin hala diyorum
Tacro ya sormuştum bu soruyu,sizin konunuzu anladım, hayırlısı olsun sizin icin deYok yok barışma yok . Her zaman ki şeyler manipuleler vs vs
Bunu anlayacak kapasitesi yok maalesef. Buna varana kadar ne şekillerde anlattimBenden boşandın, babalıktan ve çocuktan boşanmadın deseydiniz.
Sorunuza cevabım kesinlikle hayır olur.
Diğer mesajınızı şimdi gördüm. Daha büyük hayır diyorum. Ne güzel iki yıl bekar hayatı yaşa, sonra hayatında düzen iste. Ben geri geldim. O işler öyle olmuyor işte.Bunu anlayacak kapasitesi yok maalesef. Buna varana kadar ne şekillerde anlattim
Son cümlenize bayıldımDiğer mesajınızı şimdi gördüm. Daha büyük hayır diyorum. Ne güzel iki yıl bekar hayatı yaşa, sonra hayatında düzen iste. Ben geri geldim. O işler öyle olmuyor işte.
Kreşe gitsin desin bakalım her şey para mı diye... Parasız kreşe gidebilir mi çocuk?
Artı, size değer vermiyor. Benlik algınıza zarar vererek kendisine muhtaç olduğunuza inandırmaya çalıştırmış ama sizi tebrik ediyorum. Totosunun üstüne güzel oturmuş.
Harikasınız valla her cümleniz o kadar doğru kiBende çocuklarımda baba bağı olsun diye çok uğraştım.maddi olarak hiçbirşey yapmadı velayet sende beni ilgilendirmez dedi.benim çocuklarımda babalarına aşırı düşkündüler.1ay babalarıyla kaldılar ve gelir gelmez keşke babamla hiç evlenmeseydin dediler.daha küçücükler hemde.beni suçlarlar zannediyordum ama bana hak veriyorlar küçücük başlarıyla.insanlar köpeklerinin her gün mamasını verip yürüyüşe çıkarıyorlar 15 güne bir verimli bile diyemeyeceğim şekilde zaman geçirerek baba olunmayacağını düşünüyorum.maddi olarak elini taşın altına koymayarak ceza kestiklerini yalvararak geri o boktan evliliğe döndürebileceklerini sanıyorlar.bedel ödemeden ve bir ömür bedel ödeterek kadını döndürebileceğini sanıyorlar.siz düşmediyseniz, sizin tırnağınız bile olamayacak birini dahi bulamamışsa hayatınıza asalak olmaya geliyordur.bırakın uzaktan izlesin kudursun.
Bu adama geri dönersen çok pişman olacaksınMerhabalar. Sadece şunu sormak istiyorum. Diyelim ki boşandıniz ve 2 sene geçti. Ve siz bosanmada yüzde yüzde suçlusunuz (degilim tabiki ama öyle varsayın lütfen) ve eski es sizle barışmak istiyor. Ama ayrı olduğunuz süreçte cocuga maddi anlamda sizin gibi ilgilenmedi. Nafakasini gününde ve tam ödemedi. Aksatti. Kresine destek olmadı. Sağlığına destek olmadı. Herseyi siz hallettiniz. Bunları yapmadığını dile getirdiğinizde bu hayatı sen seçtin diyor mesela. Ama birleşmek istiyor ayni zamanda. Siz olsanız ne yapardınız
Birlesmem neden birleseyim. Hakkı haksız değil mesele sen birlessen de bunları yüzüne vuracaksın o da hatalarını yüzüne vuracak gerileceksiniz kavga çıkacak ne gerek var ?Merhabalar. Sadece şunu sormak istiyorum. Diyelim ki boşandıniz ve 2 sene geçti. Ve siz bosanmada yüzde yüzde suçlusunuz (degilim tabiki ama öyle varsayın lütfen) ve eski es sizle barışmak istiyor. Ama ayrı olduğunuz süreçte cocuga maddi anlamda sizin gibi ilgilenmedi. Nafakasini gününde ve tam ödemedi. Aksatti. Kresine destek olmadı. Sağlığına destek olmadı. Herseyi siz hallettiniz. Bunları yapmadığını dile getirdiğinizde bu hayatı sen seçtin diyor mesela. Ama birleşmek istiyor ayni zamanda. Siz olsanız ne yapardınız
Böyle bir adamla bir araya gelmeyi düşünmeniz kendinize ihanet , adam iyi bir baba değil ki iyi bir eş olsun , uzak durun ...Para onun hassas noktası aşırı düşkün. Hatta bosanirken aldığım parayı da geri verdim geçen ay. Ben sıfırdan hayat kurdum. O evden çıkmadı. Ona rağmen paramı aldın çaldın vs halbuki hakkım.olani almıştım. Yeter ki çenesi kapansin diye verdim. Verdiğime de o zamanın parasi ile şimdi ki bir değil gibi laf söyledi
Yahu adam sorumsuz , çocuğunun ihtiyaçlarını bile almıyor, şaka mısınız ne vicdanı ne merhameti...Kırıcı bir yorum olmuş. Çocuğum önemli olmaz olur mu . Baba dediğinde ben nasıl vicdan yapıyorum anlayamazsınız. Onun için hersyein en iyisini tek başıma yapıyorum. Cocuk olmasa zerre düşünmem geri dönmeyi. Yine onun için ne iyi olacaksa onu düşünüyorum ki buraya yazmamın sebeplerinden biri bu. Onun mutsuz olmasına sebep olmak istemiyorum. Düşünmesem 2 sene beklemez barisirdim
Bir insan ne kadar düşkün olursa olsun sırf çocuğu için barışamaz. Çocuğa zerre katkısı yok diyorsunuz üstelik..İçinizdeki duygular sıfırlanmış olsa o adamı affedip, aynı yatağa giremezsiniz. Hele de taa 2 yıl sonra. Çocuğunuzu öne sürmeyin. Haa çocuğum babayla büyüsün zaten gönlüm de adamdan tam geçmedi derseniz ok derim. Ama adamdan buz gibi soğudum, sadece çocuğum için barışmak istiyorum derseniz ben inanmam.Çok çirkef aileme satasiyior hemen. Aman ben ondan fazlasını istemedim benim çeyreğimi yapsa yeterdi. Barışmak istiyorsa kendini göstersin istedim yoksa onun 5 kuruşuna tamah etmem. Çocukla beni vuruyor vicdan yaptıriyor. Manipule ediyor büyüyünce cocuk sana soracak diyor
Boşanma nedeniniz neydi acaba onun ne gibi kusurları vardı o önemli. Ben olsam evladımın yanında dahi olamayan bir adamla tekrar hayatımı birleştirmezdim. Evlenince ne değişecek ki?Merhabalar. Sadece şunu sormak istiyorum. Diyelim ki boşandıniz ve 2 sene geçti. Ve siz bosanmada yüzde yüzde suçlusunuz (degilim tabiki ama öyle varsayın lütfen) ve eski es sizle barışmak istiyor. Ama ayrı olduğunuz süreçte cocuga maddi anlamda sizin gibi ilgilenmedi. Nafakasini gününde ve tam ödemedi. Aksatti. Kresine destek olmadı. Sağlığına destek olmadı. Herseyi siz hallettiniz. Bunları yapmadığını dile getirdiğinizde bu hayatı sen seçtin diyor mesela. Ama birleşmek istiyor ayni zamanda. Siz olsanız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?