Eski eşle ikinci kez evlenmek..

Burada bayaninda hatası var.Sadece erkek değil eşine hakaret etmiş.Ben olsam bana hakaret edenle tekrar barismazdim.
Nurpembeciğim öncelikle bayan deme gözünü seveyim ya yıl oldu 2023. Kadın kelimesi çok dolu ve çok müthiş bir kelime. Başka anlamlar yüklemeden kullandığında dilinde alışır çok rahat edersin veya hanımefendi de o çok güzel bir tercih ama bayan cidden negatif bir kelime.

Zaten canım karşılıklı hatalar vardır. Hanımefendi de suç vardır ben onlara bir şey demiyorum ama adam ulaşıp düzeleceğin diyorsa hatanın büyük bir kısmının kendinde olduğunu kabul ediyor demektir.

Bir yakinim 2. Kez evlendigi kocasını aldatıyor barismayi kendi istemisti

Şöyle düşünün bu adamın tanıdığınız halinden boşandınız , tanıdığınız hali evlenilecek değil boşanılacak adam

Kadın yada bayan benim için ikisi aynı.
Bende seve seve ayrılıyorum.Uzuldum depresyona girdim.Ama birlikteyken eskisi gibi ilişkinin baslari gibi olmuyor ki.Kaba davranışlar devam ediyor.Hatta eski eşi bu kadın benden vazgeçemiyor diye dozu daha çok artırabilir.

Ama değil nuranka. Ben sadece söylemek istedim uygulayıp uygulamak sana kalmış.

Nuranka ben senin durumu hiç anlamadım, siz okyanusları geçip derede boğuldunuz. Ve katılıyorum benden vazgeçemedi her halükarda bana döner diye iyice cozutabilir.

Benim öz babam 25 yıl değişmedi annem 25 yıl bekledi değişmesini sonra kapıya koydu. 2. Kez aynı adamla evlenip boşanmaya ve olursa bir çoçukla baba evine dönmeyi göze alıyor musunuz? Bence bunun oturup düşünün.

Bana Nur diyebilirsin.Kimlikte ismimin birisi Nur.

Bende onu diyorum.İste geri dönerse erkek sahada azginlasir.Ben bunu sadece evliliğimde değil daha önceki ilişkilerimde de gördüm.

Barışmama taraftarıyım ama illede barışıcam diyorsanız öncekinden ders çıkarıp hemen evlenmeyin. Alkolü bırakıcam diyormuş takipte kalın bıraktı mı sahiden, tedavisini gerçekten oluyor mu çocuk için beklemede kalın.

Değişenler oluyor.Ama şöyle adam yıllarca içiyor.Yaslaniyorlar.Orta yaşlar adam tövbe ediyor.Karisi hastalanıyor.Bakiyor.Esi vefat ediyor.Adam pişman devam ediyor hayatına.

Çok eski bir üyenin cümlesi vardı, ' eski eşle yeniden evlenmek narkoz almadan diri diri ameliyat olmak gibi' yazmıştı. O kadar acıya katlanmaya değer mi? Ayrıca ben alkolik olupta düzeleni görmedim, kendi çevremden bildiğim için alkol alan erkekle asla evlenmezdim, evlenmedim de.

Birakmasi için tedavi görmesi.Ve arkadaş ortamını değiştirmesi lazım.
Ne yapması gerektiğini bilemem Artk tek bildiğim gerçekten barışmak isteyen insan o 7 ay içinde elinden gelenin fazlası yapar ondan sonra tekrar barışmak istediği kadının karşısına çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…