- 18 Ekim 2017
- 6.565
- 39.697
- 548
- 34
- Konu Sahibi yasemin010103
-
Babama desem ki.Baba ben eşimden ayrilmicam vazgeçtim kapı orada hadi git der bu bayanın ailesi ne diyor ?
Nurpembeciğim öncelikle bayan deme gözünü seveyim ya yıl oldu 2023. Kadın kelimesi çok dolu ve çok müthiş bir kelime. Başka anlamlar yüklemeden kullandığında dilinde alışır çok rahat edersin veya hanımefendi de o çok güzel bir tercih ama bayan cidden negatif bir kelime.Burada bayaninda hatası var.Sadece erkek değil eşine hakaret etmiş.Ben olsam bana hakaret edenle tekrar barismazdim.
Bir yakinim 2. Kez evlendigi kocasını aldatıyor barismayi kendi istemistiMerhabalar ben Ocak ayında boşandım bir buçuk yıllık evliydik boşanmada en büyük sebebimiz bence eşimin alkol alıp eve geç gelmeseydi ona görede benim ona aşırı baskı yapmam kıskançlık ve çocuk için tedaviler görüyordu ondan kaynaklı çocuk olmuyordu benim ona sinirlendigimde erkekliğiyle alakalı ağır bır iki laf etmem.Simdi bosanali 7 ay olacak kendisi bir şekilde bana ulaşıp barışmaya ikna etmeye çalışıyor hatalarından ders çıkardığını çocuk için yeniden tedavi gördüğunu alkol olayını bitirecegini söylüyor benimde çok kafam karışık aynı seyleri yaşamaktan korkuyorum ama bir yandanda ona olan kinim nefretim gitti sevgim ortaya çıktı özlediğim bir çok şey var tekrardan kalbime laf anlatamıyorum gibi eski eşle tekrar evlenip mutlu olan varmi hic bilmiyorum ben eşimi çok tanımadan evlendim 9 ayda şimdi bir daha evlenirsem tanıdığım bir adamla evleneceğim en azından diyorum eğer tam karar verirsem zaten şartlı olur evlilik terapisti vs fikirlerinizi merak ediyorum
Şöyle düşünün bu adamın tanıdığınız halinden boşandınız , tanıdığınız hali evlenilecek değil boşanılacak adamMerhabalar ben Ocak ayında boşandım bir buçuk yıllık evliydik boşanmada en büyük sebebimiz bence eşimin alkol alıp eve geç gelmeseydi ona görede benim ona aşırı baskı yapmam kıskançlık ve çocuk için tedaviler görüyordu ondan kaynaklı çocuk olmuyordu benim ona sinirlendigimde erkekliğiyle alakalı ağır bır iki laf etmem.Simdi bosanali 7 ay olacak kendisi bir şekilde bana ulaşıp barışmaya ikna etmeye çalışıyor hatalarından ders çıkardığını çocuk için yeniden tedavi gördüğunu alkol olayını bitirecegini söylüyor benimde çok kafam karışık aynı seyleri yaşamaktan korkuyorum ama bir yandanda ona olan kinim nefretim gitti sevgim ortaya çıktı özlediğim bir çok şey var tekrardan kalbime laf anlatamıyorum gibi eski eşle tekrar evlenip mutlu olan varmi hic bilmiyorum ben eşimi çok tanımadan evlendim 9 ayda şimdi bir daha evlenirsem tanıdığım bir adamla evleneceğim en azından diyorum eğer tam karar verirsem zaten şartlı olur evlilik terapisti vs fikirlerinizi merak ediyorum
Kadın yada bayan benim için ikisi aynı.Nurpembeciğim öncelikle bayan deme gözünü seveyim ya yıl oldu 2023. Kadın kelimesi çok dolu ve çok müthiş bir kelime. Başka anlamlar yüklemeden kullandığında dilinde alışır çok rahat edersin veya hanımefendi de o çok güzel bir tercih ama bayan cidden negatif bir kelime.
Zaten canım karşılıklı hatalar vardır. Hanımefendi de suç vardır ben onlara bir şey demiyorum ama adam ulaşıp düzeleceğin diyorsa hatanın büyük bir kısmının kendinde olduğunu kabul ediyor demektir.
Bende çok çocuk istiyorum.Simdi çocuklar eski çocuklar gibi değil.Degisik yetisiyorlar.Guvenli ortamları yok.Belki olmaması daha hayırlıdır.Su zamanda çocuğun.Ailem zaten istemiyor çocuk olmuyor en başta boşan diyorlardi..
Ama değil nuranka. Ben sadece söylemek istedim uygulayıp uygulamak sana kalmış.Kadın yada bayan benim için ikisi aynı.
Bende seve seve ayrılıyorum.Uzuldum depresyona girdim.Ama birlikteyken eskisi gibi ilişkinin baslari gibi olmuyor ki.Kaba davranışlar devam ediyor.Hatta eski eşi bu kadın benden vazgeçemiyor diye dozu daha çok artırabilir.
Sadece buna cevap yazcamalkol olayını bitirecegini söylüyor
Benim öz babam 25 yıl değişmedi annem 25 yıl bekledi değişmesini sonra kapıya koydu. 2. Kez aynı adamla evlenip boşanmaya ve olursa bir çoçukla baba evine dönmeyi göze alıyor musunuz? Bence bunun oturup düşünün.Merhabalar ben Ocak ayında boşandım bir buçuk yıllık evliydik boşanmada en büyük sebebimiz bence eşimin alkol alıp eve geç gelmeseydi ona görede benim ona aşırı baskı yapmam kıskançlık ve çocuk için tedaviler görüyordu ondan kaynaklı çocuk olmuyordu benim ona sinirlendigimde erkekliğiyle alakalı ağır bır iki laf etmem.Simdi bosanali 7 ay olacak kendisi bir şekilde bana ulaşıp barışmaya ikna etmeye çalışıyor hatalarından ders çıkardığını çocuk için yeniden tedavi gördüğunu alkol olayını bitirecegini söylüyor benimde çok kafam karışık aynı seyleri yaşamaktan korkuyorum ama bir yandanda ona olan kinim nefretim gitti sevgim ortaya çıktı özlediğim bir çok şey var tekrardan kalbime laf anlatamıyorum gibi eski eşle tekrar evlenip mutlu olan varmi hic bilmiyorum ben eşimi çok tanımadan evlendim 9 ayda şimdi bir daha evlenirsem tanıdığım bir adamla evleneceğim en azından diyorum eğer tam karar verirsem zaten şartlı olur evlilik terapisti vs fikirlerinizi merak ediyorum
Bana Nur diyebilirsin.Kimlikte ismimin birisi Nur.Ama değil nuranka. Ben sadece söylemek istedim uygulayıp uygulamak sana kalmış.
Nuranka ben senin durumu hiç anlamadım, siz okyanusları geçip derede boğuldunuz. Ve katılıyorum benden vazgeçemedi her halükarda bana döner diye iyice cozutabilir.
Değişenler oluyor.Ama şöyle adam yıllarca içiyor.Yaslaniyorlar.Orta yaşlar adam tövbe ediyor.Karisi hastalanıyor.Bakiyor.Esi vefat ediyor.Adam pişman devam ediyor hayatına.Benim öz babam 25 yıl değişmedi annem 25 yıl bekledi değişmesini sonra kapıya koydu. 2. Kez aynı adamla evlenip boşanmaya ve olursa bir çoçukla baba evine dönmeyi göze alıyor musunuz? Bence bunun oturup düşünün.
Birakmasi için tedavi görmesi.Ve arkadaş ortamını değiştirmesi lazım.Sadece buna cevap yazcam
Niye 7 ay da bitirmemiş peki ? Bitirip öyle karşınıza çıksaydı ya daha ikna edici olmaz mıydı ?
Birde öyle bir laf yokAynı nehirde iki kez yıkanılmaz
Ne yapması gerektiğini bilemem Artk tek bildiğim gerçekten barışmak isteyen insan o 7 ay içinde elinden gelenin fazlası yapar ondan sonra tekrar barışmak istediği kadının karşısına çıkar.Birakmasi için tedavi görmesi.Ve arkadaş ortamını değiştirmesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?