- Konu Sahibi yasemin010103
-
Ama alkol konusu çok daha ciddi ve tehlikeli… çoook hemdeBenim özel ders velim boşandığı eşiyle tekrar evlendi ve çok mutlu. Sorunları neydi bilmiyorum ama aşmışlar gibi görünüyordu. Bence kendinizden eminseniz eski eşiniz de eminse ortada sevgi varsa denenebilir. Sevgi herşeyin üstesinden gelebilir siye düşünüyorum. Umarım alkol problemini halleder ve mutlu olursunuz
Evet o durum baya karmaşık. Alkol konusunda ciddi sıkıntı yaşayan yakınlarım oldu üzücüAma alkol konusu çok daha ciddi ve tehlikeli… çoook hemde
Tecrübeyle sabit bugün sizi istediği için sözler verir yarin sıkıldığında yine aynı terane sonra derki ben değişmem kızım işine gelirse az önce bizzat yaşadımAlkol alıp eve geç gelen biri değişmez ki. Boşuna bir daha aynı herife yüz vermeyin derim.
Aynen bende de öyle vardı..Evet o durum baya karmaşık. Alkol konusunda ciddi sıkıntı yaşayan yakınlarım oldu üzücü
Evet o durum baya karmaşık. Alkol konusunda ciddi sıkıntı yaşayan yakınlarım oldu üzücü
Ha hala alkol olayını bitirememiş yani :) Bitireceğini söylüyor. Kesin bitirir...alkol olayını bitirecegini söylüyor
İnsan psikolojisi .. En güvendiği yer en bildiği yer .Merhabalar ben Ocak ayında boşandım bir buçuk yıllık evliydik boşanmada en büyük sebebimiz bence eşimin alkol alıp eve geç gelmeseydi ona görede benim ona aşırı baskı yapmam kıskançlık ve çocuk için tedaviler görüyordu ondan kaynaklı çocuk olmuyordu benim ona sinirlendigimde erkekliğiyle alakalı ağır bır iki laf etmem.Simdi bosanali 7 ay olacak kendisi bir şekilde bana ulaşıp barışmaya ikna etmeye çalışıyor hatalarından ders çıkardığını çocuk için yeniden tedavi gördüğunu alkol olayını bitirecegini söylüyor benimde çok kafam karışık aynı seyleri yaşamaktan korkuyorum ama bir yandanda ona olan kinim nefretim gitti sevgim ortaya çıktı özlediğim bir çok şey var tekrardan kalbime laf anlatamıyorum gibi eski eşle tekrar evlenip mutlu olan varmi hic bilmiyorum ben eşimi çok tanımadan evlendim 9 ayda şimdi bir daha evlenirsem tanıdığım bir adamla evleneceğim en azından diyorum eğer tam karar verirsem zaten şartlı olur evlilik terapisti vs fikirlerinizi merak ediyorum
Hazir çocuk yok birakinTecrübeyle sabit bugün sizi istediği için sözler verir yarin sıkıldığında yine aynı terane sonra derki ben değişmem kızım işine gelirse az önce bizzat yaşadım
Ayrılmışsınız, çocukta yok neden kaşınıyorsunuz?Merhabalar ben Ocak ayında boşandım bir buçuk yıllık evliydik boşanmada en büyük sebebimiz bence eşimin alkol alıp eve geç gelmeseydi ona görede benim ona aşırı baskı yapmam kıskançlık ve çocuk için tedaviler görüyordu ondan kaynaklı çocuk olmuyordu benim ona sinirlendigimde erkekliğiyle alakalı ağır bır iki laf etmem.Simdi bosanali 7 ay olacak kendisi bir şekilde bana ulaşıp barışmaya ikna etmeye çalışıyor hatalarından ders çıkardığını çocuk için yeniden tedavi gördüğunu alkol olayını bitirecegini söylüyor benimde çok kafam karışık aynı seyleri yaşamaktan korkuyorum ama bir yandanda ona olan kinim nefretim gitti sevgim ortaya çıktı özlediğim bir çok şey var tekrardan kalbime laf anlatamıyorum gibi eski eşle tekrar evlenip mutlu olan varmi hic bilmiyorum ben eşimi çok tanımadan evlendim 9 ayda şimdi bir daha evlenirsem tanıdığım bir adamla evleneceğim en azından diyorum eğer tam karar verirsem zaten şartlı olur evlilik terapisti vs fikirlerinizi merak ediyorum
Yani ne denir bilmiyorum akıl versem alabilecek mi karşımdaki diye düşünüyorum. Boşa emek vermek de istemiyorum. Tanıdığım bir adamla evlenicem bu sefer diyorsunuz da siz o adamı baya kötü tanımışsınız bizzat yaşatmış size. E bu b*ku bile bile istiyorsanız bizim elimizden ne gelir ki?Merhabalar ben Ocak ayında boşandım bir buçuk yıllık evliydik boşanmada en büyük sebebimiz bence eşimin alkol alıp eve geç gelmeseydi ona görede benim ona aşırı baskı yapmam kıskançlık ve çocuk için tedaviler görüyordu ondan kaynaklı çocuk olmuyordu benim ona sinirlendigimde erkekliğiyle alakalı ağır bır iki laf etmem.Simdi bosanali 7 ay olacak kendisi bir şekilde bana ulaşıp barışmaya ikna etmeye çalışıyor hatalarından ders çıkardığını çocuk için yeniden tedavi gördüğunu alkol olayını bitirecegini söylüyor benimde çok kafam karışık aynı seyleri yaşamaktan korkuyorum ama bir yandanda ona olan kinim nefretim gitti sevgim ortaya çıktı özlediğim bir çok şey var tekrardan kalbime laf anlatamıyorum gibi eski eşle tekrar evlenip mutlu olan varmi hic bilmiyorum ben eşimi çok tanımadan evlendim 9 ayda şimdi bir daha evlenirsem tanıdığım bir adamla evleneceğim en azından diyorum eğer tam karar verirsem zaten şartlı olur evlilik terapisti vs fikirlerinizi merak ediyorum
Kilit nokta surda. Alkolu daha bitirmemis. Bir ihtimal ortaya atiyor. Deseki tedaviye basladim, kendime ceki düzen vermeye gayret ediyorum o zaman yorumum farkli olurdu. ama bu durumda ortada sadece bir söz var ve davranis yok. O yüzden sahsen yüz vermezdim. Bir kac hafta birakmis gibi yapip eski haline dönerMerhabalar ben Ocak ayında boşandım bir buçuk yıllık evliydik boşanmada en büyük sebebimiz bence eşimin alkol alıp eve geç gelmeseydi ona görede benim ona aşırı baskı yapmam kıskançlık ve çocuk için tedaviler görüyordu ondan kaynaklı çocuk olmuyordu benim ona sinirlendigimde erkekliğiyle alakalı ağır bır iki laf etmem.Simdi bosanali 7 ay olacak kendisi bir şekilde bana ulaşıp barışmaya ikna etmeye çalışıyor hatalarından ders çıkardığını çocuk için yeniden tedavi gördüğunu alkol olayını bitirecegini söylüyor benimde çok kafam karışık aynı seyleri yaşamaktan korkuyorum ama bir yandanda ona olan kinim nefretim gitti sevgim ortaya çıktı özlediğim bir çok şey var tekrardan kalbime laf anlatamıyorum gibi eski eşle tekrar evlenip mutlu olan varmi hic bilmiyorum ben eşimi çok tanımadan evlendim 9 ayda şimdi bir daha evlenirsem tanıdığım bir adamla evleneceğim en azından diyorum eğer tam karar verirsem zaten şartlı olur evlilik terapisti vs fikirlerinizi merak ediyorum
Doğru diyorsunuz kimseye güven yok artık. Çocuğum var boşandık yeni birini bulup evlendim diyelim nasıl beraber yaşarız nasıl güvenilir çocukla bırakılır evde vs. Ama bizdede kumar bağımlılığı var düzelmesi zor düzeldim dese inanması en zor vakaEski kafam olsa sert hatta zorba bir şekilde öyle şey mi olur derdim ama benim de zamanla çok değişti düşüncelerim nedense.handikaplı olan nokta tekrar bu derece ilerleyecek, evliliğe gidecek bir ilişki bulmanın günümüzde çok zor olması.eee evliliğe gidecek ilişkiyi bulsan tek uyumu olacak mı? Biriyle aynı yatağa girecek kadar uyumlusu denk gelecek mi? ihtimal düşük, belirsizlik var. Bu tanıdığın bildiğin bir adam.aynı yatağa girip, rahatça sevişecek kadar uyumunuz var. Belirsizlik ve olumsuz ihtimallere karşı şans verilebilir bence.sıfırdan bir ilişki inşa etmek, denk getirmek, yürütmek, evliliğe götürmek çok zor işler gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?