Eski eşle ikinci kez evlenmek..

sana özelimi deşifre ederek kendi hayatımdan bir nokta anlaticam iki yıl süren bir ilişkim oldu ilk bir yıl adamın alkol problemi olduğunu anladım ve terkettim. Adam günlerce yalvardı kapıda yattı ölmüş babasının ve benim üzerime yemin etti bir daha alkol almayacağına dair bende daha önce hiç bir alkolik tanımadığım için inandım ve ilişkiye geri döndüm, evet ilk bir kaç ay içmedi sonra onu bahane etti bunu bahane etti ve eskisinden fena bir hale geldi. O ilişkiye geri döndüğümde herkes beni uyardı yapma dedi ben dinlemedim iki yıl sonunda ilişkiyi tamamen bitirdim ve benden geriye çöp, enkaz kalmıştı bir alkolik ile baş etmek çok zor. Bu adam inanilmaz eğitimli zeki ve parmakla gösterilen bir işe sahip alkolikler sadece çapulculardan olmuyor bilin yani. Lütfen kendini yakma çocuğuna bunu baba yapma..

Son düzenleme:
Ama alkol konusu çok daha ciddi ve tehlikeli… çoook hemde

Alkol alıp eve geç gelen biri değişmez ki. Boşuna bir daha aynı herife yüz vermeyin derim.
Tecrübeyle sabit bugün sizi istediği için sözler verir yarin sıkıldığında yine aynı terane sonra derki ben değişmem kızım işine gelirse az önce bizzat yaşadım

Eski eşi tekrar deneyenlere bakmayın siz. Onların ortada çocukları oluyor o çocuklar için böyle büyük bir riski alıyorlar. Ama sizin çocuğunuz yok. Tanışabileceğiniz çok güzel adamlar. Hayatta umudunuz var. Ama kötü olduğunu bile bile aynı adamla denemek yanlış bence. Siz şuan boşluğa düştünüz çünkü hayatınızda bir erkek vardı bayadır. Onunla yaşadığınız güzellikler de vardı. Siz eski eşinizi değil güzel duyguları özlediniz. Bu duyguları başka erkeklerle de yaşayabilirsiniz.

alkol olayını bitirecegini söylüyor
Ha hala alkol olayını bitirememiş yani :) Bitireceğini söylüyor. Kesin bitirir...
Denenmişi denemeye gerek var mı? Aranızda bir saygı kalmamış bana kalırsa, ilişkiniz toksikleşmiş ve boşanıp kurtulmuşsunuz. İkinci hatayı yapmayın.

İnsan psikolojisi .. En güvendiği yer en bildiği yer .

Neden bu zamana kadar bırakmamış alkolü neden tedavi olmamış .bunları yapıp karşınıza çıkabilirdi eğer gerçekten sizi ksteseydi.kimseyi bulamamış eski saf eş kenarda duruyor diyerekten sizi yokluyor.kesinlikle evlenmeyin.ama içimde kalmasın seviyorum diyorsanız da evlenmeden şans verin .ben degisccegine inanmıyorum

Size simdi duzelir evlenin desem bu vicdan yukunun altinda geceyi sabah edemem, adam dizmis onunuze yalanlari dolanlari yatmis pusuya... yahu bu adam sizden bosanana kadar akli nerdrymis madem cark edicek? Ha bi de soyledikleri gercek olsaydi zaten karsiniza duzelmis bi sekilde cikardi, alkol tedavisini coktan olmustu coktan cocuk icin girisimler yapmisti.... cik kadinin karsisina 7 aydir bosanmamis gibi hala yapicam edicem gelecek zaman ekleri. Ecek acak'la olmaz ya, soze degil eyleme bakin lutfen.

Ayrılmışsınız, çocukta yok neden kaşınıyorsunuz?

Yani ne denir bilmiyorum akıl versem alabilecek mi karşımdaki diye düşünüyorum. Boşa emek vermek de istemiyorum. Tanıdığım bir adamla evlenicem bu sefer diyorsunuz da siz o adamı baya kötü tanımışsınız bizzat yaşatmış size. E bu b*ku bile bile istiyorsanız bizim elimizden ne gelir ki?

Ben olsam denenmisi denemem hani sevgililik olur ayrilirsiniz sonra sizi tekrar kazanmak icin ugrasir vereyim bir sans daha denir evlilik bitmis.Bu evlilik heralde en ufak bir hatadan bitmedi kac kere verilmistir o sans.Bitene kadar akli nerdeymis der onume bakarim.

Kilit nokta surda. Alkolu daha bitirmemis. Bir ihtimal ortaya atiyor. Deseki tedaviye basladim, kendime ceki düzen vermeye gayret ediyorum o zaman yorumum farkli olurdu. ama bu durumda ortada sadece bir söz var ve davranis yok. O yüzden sahsen yüz vermezdim. Bir kac hafta birakmis gibi yapip eski haline döner

Eski kafam olsa sert hatta zorba bir şekilde öyle şey mi olur derdim ama benim de zamanla çok değişti düşüncelerim nedense.handikaplı olan nokta tekrar bu derece ilerleyecek, evliliğe gidecek bir ilişki bulmanın günümüzde çok zor olması.eee evliliğe gidecek ilişkiyi bulsan tek uyumu olacak mı? Biriyle aynı yatağa girecek kadar uyumlusu denk gelecek mi? ihtimal düşük, belirsizlik var. Bu tanıdığın bildiğin bir adam.aynı yatağa girip, rahatça sevişecek kadar uyumunuz var.eee seviyormuşsun da. Belirsizlik ve olumsuz ihtimallere karşı şans verilebilir bence.sıfırdan bir ilişki inşa etmek, denk getirmek, yürütmek, evliliğe götürmek çok zor işler gerçekten.7 ay da çok uzun bir süre.unutmamış da sizi.hayırsız, vefasız biri olsa çoktaann gece alemlerinde, içkilerle kendinden geçip, adınızı bile unutmuştu.ki senin de hataların varmiş.

Doğru diyorsunuz kimseye güven yok artık. Çocuğum var boşandık yeni birini bulup evlendim diyelim nasıl beraber yaşarız nasıl güvenilir çocukla bırakılır evde vs. Ama bizdede kumar bağımlılığı var düzelmesi zor düzeldim dese inanması en zor vaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…