- Konu Sahibi yasemin010103
-
Kızacaksınız ama yalnızlık ve seks... seks deyince niye kızılıyor anlamıyorum.5 gün annemlerin yanına geldim.delirecek gibi oldum valla.şekilde şekile giriyorum valla.seks istiyorum.neden böyle bir ihtiyaç bu tarz konularda konuşulunca linç yiyor anlayamıyorum.eee kadın erkek ilişkisinin en temel amacı bu değil mi zaten?.her şey maşllah en ince ayrıntısına kadar didikleniyor ama ben seks deyince yiyorum linci.aklım fikrim seksmiş.eee benim suçum ne bunda.yaratan böyle yaratmış.Ayrılmışsınız, çocukta yok neden kaşınıyorsunuz?
Alkol olmasaydı belki denenebilirdi. Ama hiç şansınız yokMerhabalar ben Ocak ayında boşandım bir buçuk yıllık evliydik boşanmada en büyük sebebimiz bence eşimin alkol alıp eve geç gelmeseydi ona görede benim ona aşırı baskı yapmam kıskançlık ve çocuk için tedaviler görüyordu ondan kaynaklı çocuk olmuyordu benim ona sinirlendigimde erkekliğiyle alakalı ağır bır iki laf etmem.Simdi bosanali 7 ay olacak kendisi bir şekilde bana ulaşıp barışmaya ikna etmeye çalışıyor hatalarından ders çıkardığını çocuk için yeniden tedavi gördüğunu alkol olayını bitirecegini söylüyor benimde çok kafam karışık aynı seyleri yaşamaktan korkuyorum ama bir yandanda ona olan kinim nefretim gitti sevgim ortaya çıktı özlediğim bir çok şey var tekrardan kalbime laf anlatamıyorum gibi eski eşle tekrar evlenip mutlu olan varmi hic bilmiyorum ben eşimi çok tanımadan evlendim 9 ayda şimdi bir daha evlenirsem tanıdığım bir adamla evleneceğim en azından diyorum eğer tam karar verirsem zaten şartlı olur evlilik terapisti vs fikirlerinizi merak ediyorum
"Bir müslüman aynı delikten iki kere ısırılmaz" Hadisi şerifMerhabalar ben Ocak ayında boşandım bir buçuk yıllık evliydik boşanmada en büyük sebebimiz bence eşimin alkol alıp eve geç gelmeseydi ona görede benim ona aşırı baskı yapmam kıskançlık ve çocuk için tedaviler görüyordu ondan kaynaklı çocuk olmuyordu benim ona sinirlendigimde erkekliğiyle alakalı ağır bır iki laf etmem.Simdi bosanali 7 ay olacak kendisi bir şekilde bana ulaşıp barışmaya ikna etmeye çalışıyor hatalarından ders çıkardığını çocuk için yeniden tedavi gördüğunu alkol olayını bitirecegini söylüyor benimde çok kafam karışık aynı seyleri yaşamaktan korkuyorum ama bir yandanda ona olan kinim nefretim gitti sevgim ortaya çıktı özlediğim bir çok şey var tekrardan kalbime laf anlatamıyorum gibi eski eşle tekrar evlenip mutlu olan varmi hic bilmiyorum ben eşimi çok tanımadan evlendim 9 ayda şimdi bir daha evlenirsem tanıdığım bir adamla evleneceğim en azından diyorum eğer tam karar verirsem zaten şartlı olur evlilik terapisti vs fikirlerinizi merak ediyorum
Kızacaksınız ama yalnızlık ve seks... seks deyince niye kızılıyor anlamıyorum.5 gün annemlerin yanına geldim.delirecek gibi oldum valla.şekilde şekile giriyorum valla.seks istiyorum.neden böyle bir ihtiyaç bu tarz konularda konuşulunca linç yiyor anlayamıyorum.eee kadın erkek ilişkisinin en temel amacı bu değil mi zaten?.her şey maşllah en ince ayrıntısına kadar didikleniyor ama ben seks deyince yiyorum linci.aklım fikrim seksmiş.eee benim suçum ne bunda.yaratan böyle yaratmış.
hata insanlara mahsus bir şeydir ama aynı hatayı iki kere yapmak aptallıktırMerhabalar ben Ocak ayında boşandım bir buçuk yıllık evliydik boşanmada en büyük sebebimiz bence eşimin alkol alıp eve geç gelmeseydi ona görede benim ona aşırı baskı yapmam kıskançlık ve çocuk için tedaviler görüyordu ondan kaynaklı çocuk olmuyordu benim ona sinirlendigimde erkekliğiyle alakalı ağır bır iki laf etmem.Simdi bosanali 7 ay olacak kendisi bir şekilde bana ulaşıp barışmaya ikna etmeye çalışıyor hatalarından ders çıkardığını çocuk için yeniden tedavi gördüğunu alkol olayını bitirecegini söylüyor benimde çok kafam karışık aynı seyleri yaşamaktan korkuyorum ama bir yandanda ona olan kinim nefretim gitti sevgim ortaya çıktı özlediğim bir çok şey var tekrardan kalbime laf anlatamıyorum gibi eski eşle tekrar evlenip mutlu olan varmi hic bilmiyorum ben eşimi çok tanımadan evlendim 9 ayda şimdi bir daha evlenirsem tanıdığım bir adamla evleneceğim en azından diyorum eğer tam karar verirsem zaten şartlı olur evlilik terapisti vs fikirlerinizi merak ediyorum
5 yıllık evliyim evlendiğinizden beri çocuk için uğraşıyoruz halen olmadı.Merhabalar ben Ocak ayında boşandım bir buçuk yıllık evliydik boşanmada en büyük sebebimiz bence eşimin alkol alıp eve geç gelmeseydi ona görede benim ona aşırı baskı yapmam kıskançlık ve çocuk için tedaviler görüyordu ondan kaynaklı çocuk olmuyordu benim ona sinirlendigimde erkekliğiyle alakalı ağır bır iki laf etmem.Simdi bosanali 7 ay olacak kendisi bir şekilde bana ulaşıp barışmaya ikna etmeye çalışıyor hatalarından ders çıkardığını çocuk için yeniden tedavi gördüğunu alkol olayını bitirecegini söylüyor benimde çok kafam karışık aynı seyleri yaşamaktan korkuyorum ama bir yandanda ona olan kinim nefretim gitti sevgim ortaya çıktı özlediğim bir çok şey var tekrardan kalbime laf anlatamıyorum gibi eski eşle tekrar evlenip mutlu olan varmi hic bilmiyorum ben eşimi çok tanımadan evlendim 9 ayda şimdi bir daha evlenirsem tanıdığım bir adamla evleneceğim en azından diyorum eğer tam karar verirsem zaten şartlı olur evlilik terapisti vs fikirlerinizi merak ediyorum
+1Size simdi duzelir evlenin desem bu vicdan yukunun altinda geceyi sabah edemem, adam dizmis onunuze yalanlari dolanlari yatmis pusuya... yahu bu adam sizden bosanana kadar akli nerdrymis madem cark edicek? Ha bi de soyledikleri gercek olsaydi zaten karsiniza duzelmis bi sekilde cikardi, alkol tedavisini coktan olmustu coktan cocuk icin girisimler yapmisti.... cik kadinin karsisina 7 aydir bosanmamis gibi hala yapicam edicem gelecek zaman ekleri. Ecek acak'la olmaz ya, soze degil eyleme bakin lutfen.
Eski kafam olsa sert hatta zorba bir şekilde öyle şey mi olur derdim ama benim de zamanla çok değişti düşüncelerim nedense.handikaplı olan nokta tekrar bu derece ilerleyecek, evliliğe gidecek bir ilişki bulmanın günümüzde çok zor olması.eee evliliğe gidecek ilişkiyi bulsan tek uyumu olacak mı? Biriyle aynı yatağa girecek kadar uyumlusu denk gelecek mi? ihtimal düşük, belirsizlik var. Bu tanıdığın bildiğin bir adam.aynı yatağa girip, rahatça sevişecek kadar uyumunuz var.eee seviyormuşsun da. Belirsizlik ve olumsuz ihtimallere karşı şans verilebilir bence.sıfırdan bir ilişki inşa etmek, denk getirmek, yürütmek, evliliğe götürmek çok zor işler gerçekten.7 ay da çok uzun bir süre.unutmamış da sizi.hayırsız, vefasız biri olsa çoktaann gece alemlerinde, içkilerle kendinden geçip, adınızı bile unutmuştu.ki senin de hataların varmiş.
Doğru diyorsunuz kimseye güven yok artık. Çocuğum var boşandık yeni birini bulup evlendim diyelim nasıl beraber yaşarız nasıl güvenilir çocukla bırakılır evde vs. Ama bizdede kumar bağımlılığı var düzelmesi zor düzeldim dese inanması en zor vaka
Kızacaksınız ama yalnızlık ve seks... seks deyince niye kızılıyor anlamıyorum.5 gün annemlerin yanına geldim.delirecek gibi oldum valla.şekilde şekile giriyorum valla.seks istiyorum.neden böyle bir ihtiyaç bu tarz konularda konuşulunca linç yiyor anlayamıyorum.eee kadın erkek ilişkisinin en temel amacı bu değil mi zaten?.her şey maşllah en ince ayrıntısına kadar didikleniyor ama ben seks deyince yiyorum linci.aklım fikrim seksmiş.eee benim suçum ne bunda.yaratan böyle yaratmış.
+1
Eski eşin belki de samimidir, kandırmak için söylemiyordur ama yapamayacak, değişmeyecek ve düzelmeyecek, böyle bi riske evet diyemezsin ya, bu kadar mı kıymetsiz hayatınız?
Bırakıp öyle gelseydi bi kere. Duygusal düşünürsen çok pişman olacaksın.Gerçekten duzelmek istediğine inandiriyor kendini ama söz konusu alkol olunca sanırım dediğiniz doğru daha öncede bırakacağını söylemişti evliyken ama yapamadı( aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Şunu unutmayın duygular ile alınan kararlar pişman edebilir ama soğuk mantıkla aldığın karar asla pişman etmez . Belki çok mutlu etmez ama pişman da etmez .Emin değilim çok kararsızım doğru yolu bulmak için kalbime söz geçirmeye çalışıyorum
O zaman hemen evlenmeden bakın deneyin , yüzyüze görüştünüz mü ?Gerçekten duzelmek istediğine inandiriyor kendini ama söz konusu alkol olunca sanırım dediğiniz doğru daha öncede bırakacağını söylemişti evliyken ama yapamadı( aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?