Eski eşle ikinci kez evlenmek..

Ayrılmışsınız, çocukta yok neden kaşınıyorsunuz?
Kızacaksınız ama yalnızlık ve seks... seks deyince niye kızılıyor anlamıyorum.5 gün annemlerin yanına geldim.delirecek gibi oldum valla.şekilde şekile giriyorum valla.seks istiyorum.neden böyle bir ihtiyaç bu tarz konularda konuşulunca linç yiyor anlayamıyorum.eee kadın erkek ilişkisinin en temel amacı bu değil mi zaten?.her şey maşllah en ince ayrıntısına kadar didikleniyor ama ben seks deyince yiyorum linci.aklım fikrim seksmiş.eee benim suçum ne bunda.yaratan böyle yaratmış.

Alkol olmasaydı belki denenebilirdi. Ama hiç şansınız yok

Alkol düzelmez ve 1,5 yıllık evlilikte eve geç gelmek ne demek. Eve gelmeyen adam niye evleniyor, evlenmek istiyor gitsin hayatını yaşasın. Evde onu bekleyen biri olunca dışarda vakit gecirmek daha tatlı geliyor adamlara. Kurban arıyor kendine..

"Bir müslüman aynı delikten iki kere ısırılmaz" Hadisi şerif
Anlayana çok şey var burada

konu aç ne kadar seks istediğini anlat
Her konuya salça olma artık

Ne ben ne esim ne alkol ne sigara tadını bilmeyiz de böyle bagımlukık olacak kadr içenlere hiç aklım ermez ya les gibi kokuyor onda nasıl bir güzellik aranıyor anlamıs deglm. Esinz üvey baba gibi hergun masa mı kuruyor alkol yuzunden diyince aklıma oyle br sahne geldi.ki ben ne bilm cocugum babasının hergün o illeti içip içip saldırganlastıgını gormesini sacmaladıgınj sızdıgı görsün istemem bir cocuk için cok anlamsız ve kotu bir tablo. Birde tedavi görecek derecede fazla alkolik herlade vah vah cocgum babam alkol tedvisi alıyor diye dusunöesi bile utanc verici.cocuguna kotu bir örnek babası. Bosver o dgişmez en ufak senle kafası bozsa yine alkole sarılacak ki sizleyken alkol gizli saklı daha cazip birşeye donusecek her fırsatta da gizli gizli goturur. Güvenme yani araya özlem girdi diye hersey eskisnden güzem olacak sanma sen ona ha bire bosanmısken kimlerle konstun kimle gorustun diye hesaplar sorcsn o sana yalan soyluycek sen didikliycen bulcan ha bire onun kavgasını edicen o gidip gidip içecek hersey basa sarıcak o seni özlediginden falan degil bakma hizmetini gören vardı rahattı .cevrede de simdi ona Aa kadın seni bosadımı baskıları var tabi gururuna yediremiyor barısıp milletşn agzını kapatmak istiyor. Yoksa o sürekli birileriyle gorusup yazısıyordur duygusal anlamda pekte size ihtiyac duydugunu dusunmuyorum. Yazdi da geldi karısan gitme gelme diyen yok keyfine bak takma konusmayı kesin giyin süslen arkadaslarınla tatillere cık kocasız ve alkolsüz hayat

hata insanlara mahsus bir şeydir ama aynı hatayı iki kere yapmak aptallıktır

5 yıllık evliyim evlendiğinizden beri çocuk için uğraşıyoruz halen olmadı.
O süreç ağır yıpratıcı. Bazen çöküyorum pskolojim olarak ama hiç eşime kötü laf söylemedim siz daha bu kadar başında birbirinizi hirpaladiysaniz sakın denemeyin tekrar birleşmeyi.
İyi olsaydınız birbirinize zaten bitmezdi evlilik. Eskidendi o bir şans vermek ne diye alkol sorunu olan biriyle kendinizi heba edeceksiniz.
Boşluğa düşmüşsünüz su an.
Yaşadığınız kötü anları düşünün.

Ayrıca çocuk tedavisi çok zor olan kadina oluyor tüp bebek süreci çok zor mesela değer mi sizi bu kadar inciten adam için o kadar çekeceğinize

Reactions: hlz
Bence şöyle düşünmek lazım; bu adam verdiği sözleri tutmadığı takdirde yaşayacağın şeyleri göze alabiliyor musun?
Düzelirse ne âlâ zaten ama aynı şeyler olursa (ki ben asla inanmıyorum değişeceğine falan, alkolü daha bırakmamış bile, sadece bırakıcam diyor, peh) ne yapacaksın?
Bir de çocuk olursa o arada, seyret cümbüşü.
Kurtulabilecegin en iyi hal ile kurtulmuşsun, barışmak ister gibisin ama bence yakma hayatını.
Ayrıca, barışıp mutlu olan var mı demişsin de, herkesin ilişkisi farklıdır, sebepleri sonuçları farklıdır, birileri yeniden birleşip mutlu olduysa sen de mi mutlu olacaksın? Olumsuz örnekler çok çok daha fazla, onlara bak en iyisi.

+1

Eski eşin belki de samimidir, kandırmak için söylemiyordur ama yapamayacak, değişmeyecek ve düzelmeyecek, böyle bi riske evet diyemezsin ya, bu kadar mı kıymetsiz hayatınız?

Reactions: hlz
Benimde biraz bu kafamı karıştır bir iki kişiyle yazistim konuştum hatta biriyle bir çay bile içtim ama ikinci buluşmada evine davet etti birlikte olmadı kimseye güvenemiyorum erkekler şimdi çıkar amaçlı evlenmeyi düşünen erkek yok gibi bekarlar bile evlenilece adam bulamıyor vallahi buda etkiledi beni ten uyumu desen evet eski eşimle çok iyiydik bu konuda eşimin iyi yanlarına coktu düşününce ama alkol durumu çok etkiledi bizi kafam aşırı karışık

Gerçekten duzelmek istediğine inandiriyor kendini ama söz konusu alkol olunca sanırım dediğiniz doğru daha öncede bırakacağını söylemişti evliyken ama yapamadı ( aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
+1

Eski eşin belki de samimidir, kandırmak için söylemiyordur ama yapamayacak, değişmeyecek ve düzelmeyecek, böyle bi riske evet diyemezsin ya, bu kadar mı kıymetsiz hayatınız?

Alkolü bırakacağım değil bıraktım deseydi belki inandırıcı olabilirdi.Bence bırakamaz,ayrıca yeni evliyken sizi evde bırakıp gezmesi çok büyük bir problem.Diğer bir konu çocuğunuz hiç bir şekilde olmayabilir.Bütün bunları kabul edebilecek misiniz ,iyi düşünün.Bence o bütün bu eksikliklerini kabul edecek birini bulamayacağı için tekrar sizi istiyor.

Bağımlı olan biri düzelmez . İlkinde çocuksuz kurtulmussunuz bu hayatın size verdiği bir şansmis ikincisinde bu kadar şanslı olmayabilirsiniz. Ayrıca sizce böyle bir adama çocuk verilmeli mi ? Alkol problemi var adamın hanımefendi neye güveniyorsunuz da doğurmak istiyorsunuz tam olarak anlayamadım. Çocuğa yazık değil mi

Emin değilim çok kararsızım doğru yolu bulmak için kalbime söz geçirmeye çalışıyorum
Şunu unutmayın duygular ile alınan kararlar pişman edebilir ama soğuk mantıkla aldığın karar asla pişman etmez . Belki çok mutlu etmez ama pişman da etmez .

Gerçekten duzelmek istediğine inandiriyor kendini ama söz konusu alkol olunca sanırım dediğiniz doğru daha öncede bırakacağını söylemişti evliyken ama yapamadı ( aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
O zaman hemen evlenmeden bakın deneyin , yüzyüze görüştünüz mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…