Eski eşten kalan borç ödeme sorunu..

demt35

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2014
1.714
737
323
Evliliğim süresince eşim tefeci tabir edilen kişilerden borçlar aldı iş kurmak için, kurdu ama yürümedi, battı iflas etti, araya başka sorunlar girdi boşandık, ancak bu borçları alırken ozaman ben çalışıyorum diye bütün senetleri ben imzaladım. Broç benim adıma yani, çıkmaza girdim kredi çektim biraz ödedim ama önümde hala çok fazla borç var..
Her ay 10 bin Tl lik senet ödemeye çalışıyorum bir şekilde, fikri olan var mı, mecburen ödemek için farklı yollara da başvurdum ama artık bunaldım..

İyi gelirim var demedim, bir şekilde ödemeye çalışıyorum dedım..

Allah yardımcınız olsun..birde sürekli faiz yer o para..inşallah bir yolu vardır kurtulmanın..

Yok çaresi imzalar seninse ödeyeceksin

Eski kocanın umru mu durum??

Umru değildi zaten artık olamaz da, trafik kazasında öldü 3 ay önce, ama ölmeseydi de umurunda değildi zaten..

Eski koca bastı gitti anladığım , seni borçlarla bırakıp?

Eski eşiniz neden yardım etmiyor?? Senetler sizin adınızaysa -kanunen- borçlu da sizsiniz ne yazık ki...

Ekleme: mesajınızı yazdıktan sonra gördüm, başınız sağ olsun.

Umru değildi zaten artık olamaz da, trafik kazasında öldü 3 ay önce, ama ölmeseydi de umurunda değildi zaten..

Bunu beklemiyordum..
Tek çaren adamlarla konuşup daha az taksitlerle senetleri ödemek.. Başka yolu olacağını sanmıyorum..

Yaşasaydı dava açabilirdiniz ama şu anda yapacak bir şeyiniz yok gözüküyor.

Evet yaşasaydı dava açma hakkım varmış uzun sürse de belki bir sonuç çıkarmış ama şimdi o da yok, mecburen ödemeye çalışıyorum da çok yoruldum bunaldım..

denedim pek yanaşmadılar meblağ oldukça büyük çünkü 12 senet daha var ellerinde, yanaşmıyorlar, ödeme tutarı düşerse zaman da uzayacak, faiz bindirecekler v.s.

Evet yaşasaydı dava açma hakkım varmış uzun sürse de belki bir sonuç çıkarmış ama şimdi o da yok, mecburen ödemeye çalışıyorum da çok yoruldum bunaldım..

Toplu bir kredi çekip bu insanlara borcunuzu kapatıp daha mantıklı bir yer olan bankalara borçlansanız?
En azından yapılandırabilirsiniz, daha küçük meblağlarda, ödeyebileceğiniz miktarlara düşürürsünüz.
Ödeyemezseniz de en azından tefeciden iyidir bankalar, arayıp moral bozarlar en fazla hapis falan olur ama can güvenliğiniz var en azından.

Offf çok ağır ya çok üzüldüm.Allah sana güç versin.kaç yaşındasn.avukatlarla falan görüştünmü herhangi bi yolu yokmu bunun en azından daha küçük miktarlara bölmek için.hangi şehirdesin canm.gelde böyle eşin arkasından rahmet oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…