Eski eşten kalan borç ödeme sorunu..

10bin 12 senet diyorsun 120bin eder :S
Bankalardan kredi çekseniz uzun vadede küçük ödemeler sizi rahatlatır.
Allah yardımcınız olsun.

O memlagda krediyi ancak ev felan alımında veriyorlar, karşılıgında verecek temınatım yok ayrıca, arabam vardı sattım ilk zaman ödedim biraz ama dediğim gibi daha çok

Yok ne yazıkki, babasız büyüdüm annem de de bişey yok yani, bir ablam var evli ama ondan da bişey isteyemem, zaten haberi yok, aileden sadece annem biliyor borcu.

O memlagda krediyi ancak ev felan alımında veriyorlar, karşılıgında verecek temınatım yok ayrıca, arabam vardı sattım ilk zaman ödedim biraz ama dediğim gibi daha çok

Yoo 100 bin ihtiyaç kredisi veriyorlar mesela ben baktım.
Şimdi 48 ay vade işi kolaylaştırdı.
Eğer meslek maaş durumu iyiyse kolaylıkla verirler.
Banka kredi vermeye bayılır..

Hiç bankanıza alabileceğiniz maximum ihtiyaç kredisini sordunuz mu?
Keşke bir yolu olsa. Çünkü o şekilde daha iyi olurdu.

Git ailesini rahatsız et.Ben başademiyorum de, yarısını versinler hiç değilse.(çok çaresiz, dar gelirlilerse başka)

Adamlar arıyormuş gibi birilerine arattır aileyi.

Sen de git gel başlarına ekşi, rahatsızlık ver.

Yazık sana da.Yardım etsinler.Öyle kuzu kuzu istemekten anlamıyorlar herhalde sen de rahatsız edeceksin.

Ettireceksin yok çaresi. İşten satılacak birşeyler kalmadı mı? Arabası falan yok muydu??

Yoktu evliyken bir araba almıştık onu sattım işte, ailesin de de bişey yok bildiğim kadarıyla, bikaç kez konuştum ama senin borcundur v.s. takmadılar beni çok fazla

Garanti bankası
Kış Kredisi
Kredi Detayı
Oran: %1,16
Tutar: 45.324,27 TL
3.444,26 TL aylık ödeme..

120 bin kredi çekerseniz durum bu mesela.

Ama işte en azından aylık 4500 gelir göstermeniz gerekir.

maaş durumunuz krediye yeterli gelirse çekebilirsiniz ,yok sa kefil isteyecek banka

iki ay önce görüştüm en son banka ile olumsuzdu yakın zamanda görüşmedim tekrar deneyebilirim, kefil bulmam zor ama denenebilir

kardeş 10bin az buz değil çok zor neden tefeci işine girdiiz yani ne diyelim ödemezsen sonucu ne olur acaba
bunlar mafyalıkta vardır
,başka yollar derken aklıma kötü birşeyler geliyor Allahım sen kurtar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…