Eski eşten kalan borç ödeme sorunu..

denedim pek yanaşmadılar meblağ oldukça büyük çünkü 12 senet daha var ellerinde, yanaşmıyorlar, ödeme tutarı düşerse zaman da uzayacak, faiz bindirecekler v.s.

Odemeyeceksin para yoksa nasıl ödeyeceksin zaten. Versinler icraya onlar da maaşına daha küçük taksitler ile haciz koyarlar. Uzun bir süre ödersin.

Canim allah kolaylık versin farklı yollar derken turkiyede asgari ücretle is bulamıyoz o kadar okuduk 10 bin tl is nerde merak ettim .bolge müdürü kurumsal bir işin 5 anca alıyor

Ilginc o kadar maaş alana kredinin hasini verirler bence onay neki 5 dakkada çıkar valla hemde bankalar düzenli maaşı olana kredi vercek yer ariyorlar

Arkadaşlar bayanın üstüne gidiyorsunuz iş konusunda.ve anlamamazlıga geliyosunuz sanırım.işti maaştı krediydi.bayan çaresiz kalmış işte kolaymı

Allah yardımcın olsun

Borç çok fazla sanırım ama eski eşinizin ailesi neden yardımcı olmuyor?
Ayda 10 bin çıkarmak bu devirde çok Zor yani
Rabbim yardımcınız olsun inşallah

Ozel bir is sanirim Allah yardimciniz olsun k...sluk sanirim normal bir iste 10.000 kazansaniz kredi verirler yargilamak haddime degil kesinlikle isinizi sorup duranlara cevap olarak yazdim. 1 sene dayanin sonra kimseye kefil olmazsiniz cikar yolunuz yok uzuldum cok hemde.

K...sluk ne demek?

İmzaları sizi atmanız kötü olmuş. Eş te vefat etmiş maalesef bu durumda ödemekten başka çareniz yok. Şu devirde borç alabileceğiniz tek yer bankalar

Tefeci
Her ay 10 bin TL ödemek
Adam ölüyor
Film gibi

Ne konsomatrisi ne fahiseligi
İciniz mi fesat cok mu turk filmi izlediniz?
Konu sahibi arabayi vs satip ilk aylari odedim demek istemiş işte...
Esinizin devletten alacagi falan var miydi? Ya da trafik kazasinda karsi taraftan?
Gerci oyle bisey olsa size degil ailesine verirler ama ailesini bir sekilde ikna edebilirsiniz...
Cok zor ya
Yillar once komsumuzun eşi öldürülmüştü, cocuktum cok hatirlamiyorum ama borc harc davasina diye animsiyorum...zavalli kadin hem esini gömmüş hem cocuklara bakmis hem de o borcu kapatmisti..
Hayat yani , ne zaman vuracaği hic belli olmuyor(

keşke bankadan kredi çekebilseniz. en azından adamlara borcun hepsini öder kapatırdınız, sadece bankaya borcunuz olurdu, onu da makul taksitlere böldürürdünüz. borcu ödeyince senetleri falan alırsınız zaten, onu unutmayın da.

BU hafta bir müracaat daha yapıcam bankaya bakalım hayırlısı, ben konuyu çok yoruldugum bunaldığım için açtım, maaşım 10 bin demedim, 3 bin maaşlı bi işte çalışıyorum zaten, ek olarak da bişiyler yapıyorum işte bu durumdan çıkmak için mecburiyetten, boşandıktan sonra öldüğü için kazadan tazminat alındıysa da benim haberim olmadı, reddi miras yapmama gerek yok, zaten borç benim üzerimde, ailesinden demiştim destek görmedim, terslendim diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…