Eski güzellik derdi?

Herkes aynı şeyleri yazmış mevzu ne çok merak ettim
2013te diyet yaptim diyetisyenle devlet Hastanesi'nde 2015te lokum yiyordum sabah kısır yemeği yiyordum ideal kilomdaydim guzeldim 2016da dolma sabah yedim yine ideal kilomdaydim 2017 de çok yedim 2018 yılında saçımı kestirdim cirkinlesmistim yine yıllardır çok yiyorum diyetisyene gitsem güzelleşir miyim genellikle evdeyim?

2010 yilina doneceksek lutfen beni almayın

Durum sakatt

11 sene önce 13 yaşındaymışsın. Nasıl aynı olmayı bekliyorsun?
Kilo problemin var ise önce ordan başla. Saçına modern güzel bir kesim uygula. Meslek sahibiymişsin. Ne güzel, kariyerine odaklan. Sadece dışını güzelleştirmen yetmez içerden de pozitif ve özgüven sahibi olmalısın. Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır. Tv gördüklerin hiç biri orjinal değil. Plastik cerrahi sağolsun artık herkes güzel.

Eklentiler

• 1B3E984D-3A15-4986-9C38-BFFE88E27CA4.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 30
  • 166923D5-CDCC-4A43-9C1A-964BF2BE759E.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 35
Ahahahhahahah ciddi mi yaa

Ben 1013'te dondurma yiyordum. 1018'de bitter çikolata çok yiyordum. 1019'da çikolatayı kestim böreğe başladım ama baktım hemen gitti güzelliğim. Böreği bırakamadım.

1845'te eski güzellik derdine düştüm, çözüm yolları aradım. Kahvaltıda karpuz yeyince bir güzelleşiyor gibi oluyordum ama kalıcı çözüm olmadı.

2000 yılı gelince dedim bu bir işaret saçımı uzattım, uzadıkça zayıfladım. Bütün börekler saça gitti.

2005'te domates yedim eski guzelligim geldi. Domatesi bırakamıyorum o yüzden. Sabah kahvemin yanında domates mutlaka olur.

hayırlısıyla benim kafa going to go

Butun borek saca gitti hfhdhhdhd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…