Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes aynı şeyleri yazmış mevzu ne çok merak ettimKısır yedin sabah ondan oluyor. Kestirince saçını 2010 da dolmalar biber miydi, lahana mı. Yaprak değildir o sarmadır, yaprak olsa bulaşık makinam bozuldu yaa çok üzgünüm.
2013te diyet yaptim diyetisyenle devlet Hastanesi'nde 2015te lokum yiyordum sabah kısır yemeği yiyordum ideal kilomdaydim guzeldim 2016da dolma sabah yedim yine ideal kilomdaydim 2017 de çok yedim 2018 yılında saçımı kestirdim cirkinlesmistim yine yıllardır çok yiyorum diyetisyene gitsem güzelleşir miyim genellikle evdeyim?Herkes aynı şeyleri yazmış mevzu ne çok merak ettim![]()
Mevzu tam olarak okuduklarınız gibiHerkes aynı şeyleri yazmış mevzu ne çok merak ettim![]()
2010 yilina doneceksek lutfen beni almayın2017 yılından beri çok yemek yiyorum 2013te diyet yaptım diyetisyenle 2017 de yine zayıfladım 2017 de de çok yemek yemeye başladım Ekim 2018de saçımı kestirdim kimse çirkin değil di ben cirkindim 2 buçuk 3 yıldan sonra saçlarım uzadı acaba tipimle alakalı mi kimse benden hoşlanmıyor 2010 yılındaki eski güzelliğimi geri istiyorum
Ben de şişmanım.Şişmansin Sema
Şişman benim.Ben de şişmanım.
Durum sakatt2017 yılından beri çok yemek yiyorum 2013te diyet yaptım diyetisyenle 2017 de yine zayıfladım 2017 de de çok yemek yemeye başladım Ekim 2018de saçımı kestirdim kimse çirkin değil di ben cirkindim 2 buçuk 3 yıldan sonra saçlarım uzadı acaba tipimle alakalı mi kimse benden hoşlanmıyor 2010 yılındaki eski güzelliğimi geri istiyorum
Ahahahhahahah2013te diyet yaptim diyetisyenle devlet Hastanesi'nde 2015te lokum yiyordum sabah kısır yemeği yiyordum ideal kilomdaydim guzeldim 2016da dolma sabah yedim yine ideal kilomdaydim 2017 de çok yedim 2018 yılında saçımı kestirdim cirkinlesmistim yine yıllardır çok yiyorum diyetisyene gitsem güzelleşir miyim genellikle evdeyim?
hayırlısıyla benim kafa going to go2013te diyet yaptim diyetisyenle devlet Hastanesi'nde 2015te lokum yiyordum sabah kısır yemeği yiyordum ideal kilomdaydim guzeldim 2016da dolma sabah yedim yine ideal kilomdaydim 2017 de çok yedim 2018 yılında saçımı kestirdim cirkinlesmistim yine yıllardır çok yiyorum diyetisyene gitsem güzelleşir miyim genellikle evdeyim?
Butun borek saca gitti hfhdhhdhdBen 1013'te dondurma yiyordum. 1018'de bitter çikolata çok yiyordum. 1019'da çikolatayı kestim böreğe başladım ama baktım hemen gitti güzelliğim. Böreği bırakamadım.
1845'te eski güzellik derdine düştüm, çözüm yolları aradım. Kahvaltıda karpuz yeyince bir güzelleşiyor gibi oluyordum ama kalıcı çözüm olmadı.
2000 yılı gelince dedim bu bir işaret saçımı uzattım, uzadıkça zayıfladım. Bütün börekler saça gitti.
2005'te domates yedim eski guzelligim geldi. Domatesi bırakamıyorum o yüzden. Sabah kahvemin yanında domates mutlaka olur.