- 15 Eylül 2016
- 121
- 33
- 13
- 29
- Konu Sahibi Kralice162836373827
-
Eşiniz sizin hayat arkadaşınız izin almak nedir ki ? Ben ailemden bile izin almıyor sadece haber veriyordum. Bu tavizi ona siz veriyor olabilir misiniz ?eski hayatımi çoooooook özledim yani evlenmeden önce ki hayatı mi daha yeni evliyim 5.ay a girmek üzere ama üzerim de büyük bir kasvet var sanki beni boğuyorlar severek evlendim eşimin bazı huyları dışında bi sorunum yok fakat bekar hayatı die bişey varmış eskiden sadece babam dan izin alırdım şimdi nerdeyse içişleri Bakanlığı na dilekçe vericekmisim de öyle izin alicakmisim gibi geliyo kısacası bunaldim
Baba evi bambaşka tabii. Ama zamanla katlanıyorsun. Davranışlara alısıyorsun. Benimde ilk gozume batan davranışlara alıstım bile. Ve cok sukur diyorum zamanla her sey yerine oturdukca sevgi daha da cogaliyor. Insallah seninde sıkıntıların gecer. Sabırlı oleski hayatımi çoooooook özledim yani evlenmeden önce ki hayatı mi daha yeni evliyim 5.ay a girmek üzere ama üzerim de büyük bir kasvet var sanki beni boğuyorlar severek evlendim eşimin bazı huyları dışında bi sorunum yok fakat bekar hayatı die bişey varmış eskiden sadece babam dan izin alırdım şimdi nerdeyse içişleri Bakanlığı na dilekçe vericekmisim de öyle izin alicakmisim gibi geliyo kısacası bunaldim
eski hayatımi çoooooook özledim yani evlenmeden önce ki hayatı mi daha yeni evliyim 5.ay a girmek üzere ama üzerim de büyük bir kasvet var sanki beni boğuyorlar severek evlendim eşimin bazı huyları dışında bi sorunum yok fakat bekar hayatı die bişey varmış eskiden sadece babam dan izin alırdım şimdi nerdeyse içişleri Bakanlığı na dilekçe vericekmisim de öyle izin alicakmisim gibi geliyo kısacası bunaldim
Ilk zamanlar oyle olur. Zamanla birbirinizin huyuna alistikca duzene girer hersey moralini bozma. Bu hep boyle surecek degil ya. Tabi bazi istisna erkeklerde var. karsindaki erkege gorede degisir. Her konuda taviz verme. Ipleri ele verirsen bu boylede gidebilireski hayatımi çoooooook özledim yani evlenmeden önce ki hayatı mi daha yeni evliyim 5.ay a girmek üzere ama üzerim de büyük bir kasvet var sanki beni boğuyorlar severek evlendim eşimin bazı huyları dışında bi sorunum yok fakat bekar hayatı die bişey varmış eskiden sadece babam dan izin alırdım şimdi nerdeyse içişleri Bakanlığı na dilekçe vericekmisim de öyle izin alicakmisim gibi geliyo kısacası bunaldim
Sabırlı ol. Sen sürekli sevgini iyiligini goster zamanla sana daha cok deger verecektir. Insallah düzelir. Kendini sakın üzme bunlar elbet gececek. Izin alma konusunda bn bazen unutrdum ama yinede haber elbet veririm. Eş sonucta bilmeye hakkı var diye dusunuyorum.üzen huyu da şu kendi ailesine verdiği değeri bana veya benim aileme vermiyo verse de benim başıma kakiyo beni en çok bunaltan da bu
ben bile alisamadim 3 senelik evliyim ahh bekarlik ahh niye evlendysem kocami seviyorum ama sevgili olarak kalsaydk diyorumm .((eski hayatımi çoooooook özledim yani evlenmeden önce ki hayatı mi daha yeni evliyim 5.ay a girmek üzere ama üzerim de büyük bir kasvet var sanki beni boğuyorlar severek evlendim eşimin bazı huyları dışında bi sorunum yok fakat bekar hayatı die bişey varmış eskiden sadece babam dan izin alırdım şimdi nerdeyse içişleri Bakanlığı na dilekçe vericekmisim de öyle izin alicakmisim gibi geliyo kısacası bunaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?