- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi Kralice162836373827
-
eski hayatımi çoooooook özledim yani evlenmeden önce ki hayatı mi daha yeni evliyim 5.ay a girmek üzere ama üzerim de büyük bir kasvet var sanki beni boğuyorlar severek evlendim eşimin bazı huyları dışında bi sorunum yok fakat bekar hayatı die bişey varmış eskiden sadece babam dan izin alırdım şimdi nerdeyse içişleri Bakanlığı na dilekçe vericekmisim de öyle izin alicakmisim gibi geliyo kısacası bunaldim
Ahh ahh ben de çok özlüyorum. Ne kadar rahatmışım meğer. Hiçbir sorumluluk yok, istediğin gibi gez.. sen yine bi tık öndesin daha çocuk yok, bak bu da büyük bir rahatlık. Gez toz ve bol bol uyueski hayatımi çoooooook özledim yani evlenmeden önce ki hayatı mi daha yeni evliyim 5.ay a girmek üzere ama üzerim de büyük bir kasvet var sanki beni boğuyorlar severek evlendim eşimin bazı huyları dışında bi sorunum yok fakat bekar hayatı die bişey varmış eskiden sadece babam dan izin alırdım şimdi nerdeyse içişleri Bakanlığı na dilekçe vericekmisim de öyle izin alicakmisim gibi geliyo kısacası bunaldim
2. Evliliğindi sanırım senin de.. inşlh bende mutlu olurum 2. Evlilikler de daha mı mutlu olunuyor ?Yav evlilik gibisi var mi? Ana baba daha cok karisiyor dir dir vir vir yok erken ciktin yok gec geldin. Evlilik mutluluktur ozgurluktur. Istedigin saatte cikarsin geri gelirsin. Canin ister ev isi yaparsin istemezse yapmazsin, yemek de ayni sekilde. Yasasin evlilik yuppiiii
Benimki pek ikinci sayilmaz,ilki nikah iptali gibi birseydi. Hic ayni evde yasamadiydik. Insallah cok cok mutlu olursun. Ama halk arasinda soylerler oyle biseyler, 2. Evliliklerle ilgili2. Evliliğindi sanırım senin de.. inşlh bende mutlu olurum 2. Evlilikler de daha mı mutlu olunuyor ?
Bende 3 aylık evliyim ama bekarlık ababa evi gercekten başka.gittiğin her yeriaöylemek zorunda kalıyosun yani dışarda işim var diyip çıkamıyosun.ne işin olduğunu bilmek istiyor. Bazen değil sıklıkla boğuluyorum bendee.eski hayatımi çoooooook özledim yani evlenmeden önce ki hayatı mi daha yeni evliyim 5.ay a girmek üzere ama üzerim de büyük bir kasvet var sanki beni boğuyorlar severek evlendim eşimin bazı huyları dışında bi sorunum yok fakat bekar hayatı die bişey varmış eskiden sadece babam dan izin alırdım şimdi nerdeyse içişleri Bakanlığı na dilekçe vericekmisim de öyle izin alicakmisim gibi geliyo kısacası bunaldim
bende evlendiğimde çok pişman olmuştum. neden yemeği ben yapıyorum neden ütüyü ben yapıyorum ben hizmetçimiyim ben bu evde sığıntı gibi hissediyorum diyodum. sonra zamanla anladım eşimin çalışıp evi geçindirdiğinş benimde evin düzenini sağladığımı. yani görev dağılımını. başlarda böyle şeyler hissedebilir bunalabilirsin. ailenin yanına gitmeye çalış arada bir kafan dağılır. benm ailem denden 6-7 saat uzaklıkta arada gidip 4-5 gün kalıp geliyordum öyle böyle alıştım şükür. biraz sabret canım inşallah herşey yoluna girer.eski hayatımi çoooooook özledim yani evlenmeden önce ki hayatı mi daha yeni evliyim 5.ay a girmek üzere ama üzerim de büyük bir kasvet var sanki beni boğuyorlar severek evlendim eşimin bazı huyları dışında bi sorunum yok fakat bekar hayatı die bişey varmış eskiden sadece babam dan izin alırdım şimdi nerdeyse içişleri Bakanlığı na dilekçe vericekmisim de öyle izin alicakmisim gibi geliyo kısacası bunaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?