eski imam nikahlı amca kızı

hayat99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
107
0
26
İzmir
arkadaşlar aşşağıda konum vardı fakat konu değiştiği için yeni fikirlerinizi öğrenmek için bir konu daha açıyorum bilmeyenler için anlatayım dün evime gelen misafirden eşimin eski sevgilisi olan amcasının kızıyla sevgililik döneminde imam nikahı kıydığını duydum ve akşam eşime sevgililik döneminde amcana kızına imam nikahı kıydığını neden bana söylemedin diye sordum bunu sana kim söyledi bilmem ne diye baya sordu fırsatını bulsa yine inkar edecekti boş ol dedin mi dedim dedim dedi ama 2 yıl yalanı yaşattığı için ben bunada inanmıyorum. düşünün ya amca kızı sevgililiklerini bile hazmedemiyordum çünkü düğünde bayramda cenazede hep karşılaştığım biri bu. bi ara amcalarıyla bi tartışmamız oldu ama eşim ve ailesi onlar büyüktür saygılı olmalı deyip yine beni onların evine götürdüler ve bu kızla yine karsılaştım yani annesi bunların önceden imam nikahı kıydığını bilmesine ragmen beni onların içine sokmayım demedi saf salak gibi hissediyorum kendim. sevgililermiş diye duyduğumda küçüklermiş "19 yaşında olan bişy diye düşünüyodum ama bunlar beraber olmuşlar sonra kız imam nikahı istemiş buda kıydırmış kimseye söylememişler sadece eşimin annesi biliyomuş oda ayrıldıktan sonra söylemiş kız eşimi aldatmış çünkü kız evli şuan bende 2 yıldır evliyim fakat 2 yılda bir sürü yalanını yakaladığım için ne ona güvenim kaldı nede sabrım bu olayıda hazmedemiyorum dün anneme gitmek istedim bırakmadı ağladı bensiz yaşayamazmış huzursuz edecek kimseyle görüşmeyiz dedi kavganın siddetiyle çık hayatımdan dedim ancak ölürsem çıkarım dedi öl o zaman dedim gitmiş eline ilaç almış istiysan içerim dedi naparsan yap umrumda değilsin dedim 2 tane ağrı kesici yuttu aldım elinden ilacı tabi bu numaraydı biraz duygu sömürüsü. nnapacam ben şimdi kimseye anlatamıyorumm hiç bişeye inancım sevgim kalmadı evlenip boşanmış olsa daha iyiydi en azından yüzünü görmezdim karsısındakinin ama imam nikahlı olduklarını kimse bilmedii için herkez ne kini güdüyosunuz gelin ata binmiş ya nasip demiş istemişler olmamış kine gerek yok düğünde bayramda görsenizde sorun olmaz diye düşünüyolar bilmiyolarki imam nikahlı karısıymış ben bunu kaldıramıyorum bitirmeyi düşünüyorum ..

haklısın gerçekten güveni temelden sarsıcı bir durum başkalarından duymak keşke sana evlenmeden önce sölemeliydi birde kişi çok yabancı değil amca kızı

haklısın gerçekten güveni temelden sarsıcı bir durum başkalarından duymak keşke sana evlenmeden önce sölemeliydi birde kişi çok yabancı değil amca kızı

evet kaldıramıyorum hazmedemiyorum en çokda beni sakınmadılar içine soktular salak gibi hissediyorum evlenip boşansaydı daha iyiydi en azından eski karısıyla yanyana gelmezdim adını duymazdım

bu işin mantalitesi nedir ki? resmi nikah kıymadan imam nikahı kıymak.???? kız dahil ailesinin razı olması. yani bunun dost hayatından farkı dinin içine girmesi mi? cinsellikten başka ne amacı olabilir. düzgün bir niyet içerseydi bekarmış zaten resmi nikah yaparmış neden yapmamış ki?
şu an görüşüyorlar mı önemli olan bu kısım. ama eşinin başka kötü huyları da varmış. en korktuğum şey yalan. yalan yalanı çeker. bir yalanı temizlemek için başka bir yalan söyler. bunun sonu yok.. çok üzüldüm senin için.

yok artık ya
insan amcasının kızıyla nasıl nikah kıyar ya

sırf sevişmek için imam nikahı yaapmışlar ,yaşları küçük ama imam nikahı aklını kim vermiş bunlara acaba?bu nikahı kıyan imamda en az bunlar kadar suçlu resmi nikah olmadan nasıl böyle bir şey oluyor hadi hepsini geçtim sen 2 yıldır bir cok yalanını yakalamışsın boşanma kararı alman için daha başına ne gelmesı gerek anlamadım ben.Yeteri kadar sebebin var

ayrıca baslarından böyle bir durum gecıyor neden hala görüşüyolar orasıda ayrı...!

Son düzenleme:
herşey bu kadar ortaya çıkmışken çocukta yoksa arkana dönüp bakmadan kaçmalısın bu durum seni yer bitirir

evet ben ona çok güvendim ama hep sarstı beni o kadar inandırıcı yalan söylüyorki bilmiyorum belkide ben inanmak istediğim için öyle geliyo. şuan görüşmüyorlar kadın başka sehirde bide kızı olmuş ama düğünde bayramda hep denk geldik. konuşma olmasada gördüm bana laf sokmaları oldu huzursuz oldum sevgiliymiş küçükmüş cahilmiş dedim şimdide çekemiyorlar ondan laf atıyolar bana dedim ama şimdiki durum çok farklı böyle bişey söylemeden evlenilirmi belki benim rızam yoktu Allah katında evli biriyle evlenmeye boşamışsa gerçekten boşanmış biriyle evlenmek istemeyebilirdim benim günahıma girdi üstelik hadi bu olmuş onların olduğu ortama beni sokmasaydı kendi gitmeseydi sülalesinden kimsenin benim yanımda bunlardan bahsetmesine izin vermeseydi başta kendi annesine izin vermeseydi belk,i yutaedım bunuda ama bu o kadar ağır bişy ki kaldıramıyorum şimdi seni herseyden uzaklaştırıcam diyo ama bu olanları kabullenemiyorum kimseye söyleyemiyorum

söyleyemedim söyleseydim seni kaybederdim diyo şimdi sanki dahamı iyi oldu sen benim günahıma girdin çocuk olsaydı onuda perişan edecektin dedim

bu durum gerçekten ağır bir durum (
ama çocuk olmaması senin için çok byük bir avantaj..
boşanmasan bile bir müddet daha çocuk yapma..
madem sana seni herşeyden herkesten uzaklaştırçam diyor yapsın görelim bakalım..
bence sakin, sabırlı ol ve bir müddet zamana bırak kafanı topla ona göre hareket et..
Hakkında herşeyin hayırlı olmasını dilerim

konuyu dün okumuştum.bence o dini nikah gerçek bir nikah değil.dini nikahın saklanmaması ifşa edilmesi hatta bunun için tef çalınıp yemek verilmesi gerekir idi.burda yaşadıklarna kulp bulmak ve vicdanen rahatlamak için yapılan bir nikah ki safsatatan öteye geçemez.bunun içindir ki diyanet işleri imam nikahını dügünden 1-2 gün önce yapılması doğrultusunda tüm imamlarına talimat vermiştir.çünkü istismar edilen bir konudur.

durum zor....................

benim aklıma takılan yer şu oldu; önce birlikte olup sonra mı imam nikahı kıymışlar, meşrulaştırmaksa amaç? zamanlama hatası var bu işleyişte o zaman...konusahibi arkadaş iyi düşünülmesi gereken bi durum ki ilk yalanı değil demişsin...

canım zor bir durum. benim eski eşin de kuzeni eski sevgilisydi. istemeye flan gitmişler hakaretlerle yollanmışlar.. ben onu bile yediremedim .. beni kıyasladığını hissettiriyodu bide sürekli.. çokk zor ama bunun için boşanılmaz eğer eşinin ona karşı hisleri olmadığından eminsen düşünme bile... ama ne kadar zor olduğunu bilirim...

off off ne yapıcam ben

seksi meşru kılmak için imam nikahı olmuş sonrada akrabalık ilişkisi aynen devam etmiş öylemi, amcaoğlu bana böyle bişey yapsa babam amcamıda kuzenide gömer sapkın bi aile kaç kurtul

Eşinle konuş "Bir daha ne o kadının nede ailesinin olduğu hiçbiryere gitmem, ya yanımda olursun yada biter bu iş" de. Kabul ederse şayet üzerinde durma.

Bu nasıl bir saçmalık anlamadım. Kadın başkasıyla evli şu an öyle mi? Bence kız madur olmuş. Bu ne ya !

Eşine dikkat et canım. Bu konuyuda aranızda mütemadiyen konuşup laçkalaştırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…