eski imam nikahlı amca kızı

seksi meşru kılmak için imam nikahı olmuş sonrada akrabalık ilişkisi aynen devam etmiş öylemi, amcaoğlu bana böyle bişey yapsa babam amcamıda kuzenide gömer sapkın bi aile kaç kurtul

Aynen ya aile çok marjinallermiş o kadar birlikte olmuşlar her mana da ama ailecek yine görüşüyor ikisi de evli ama hem birbirlerinin hem de eşlerinin yüzlerine bakabiliyorlar bir de onlarla aynı ortamda bulunuyorlar bilmiyorum cidden benim midem bulandı biraz.

İğrenç bir durum. Kuzenine o gözle bakması mı desem, seks yapmak için imam nikahı kıyılmasımı, ailelerin bunu bilmesi mi, yoksa ayrılıca akrabalığa devam edilmesi mi... Zaten ilk yalanı değilmiş. Ailece iğrençler. O kadının eşi biliyor mu acaba?

Ya senle evlenmeden önce ne yaşadıysa yaşadı.Yaşları da gençmiş yapmış bir cahillik.İkisi de evlenmiş.Seninle evliyken yaptığı birşey var mı.Niye senin günahına girmiş olsun.Ben eski ilişkilerin çok böyle detaylı eşlere anlatılmaması taraftarıyım.Hele ki eskisiyle akrabalık bağı varsa.Taraflar unutur yoluna bak,ama bu yeni eşler takıntı yapar.Oyüzden anlatılmaması taraftarıyım.Eğer evliliğinde başka bir problem yoksa,hzuurunu bozmaya değmez.Kaynanan veya diğerleri de unutulup giden bir konu olduğu için,kız evlenip yuva kurduğu onu zor duruma sokmamak için,senin evliliğinde hzurun bozulmasın diye anlatma gereği duymamışlardır.Niye salak yerine konasın.Ya da niye senden önceki yaşanmış bitmiş bir olayı sana anlatsınlar.Sen önüne bak.Sana bunu yemeyip içmeyip yetiştiren iyi mi yaptı şimdi.Sırf bu yüzden gizlemişlerdir.Bak huzurun bozuldu.Nolcak şimdi,kocan senden önce bir cahillik yapmış imam nikahıyla biriyle nikahlanmış sonra ayrılmış,ıkıside ayrı yuva kurmuş bunu da sana kafana takma sorun olmasın diye anlatmamış diye mi boşanacaksın.Ya ne kadar kolay evlenmek boşanmak.Sana hakaret mi etti,seni evliyken aldattı mı,şiddet mi var...Yani bir insan bir cahillik yaptı diye hala suratına vurulup acı çektirilmez ki?

genelde görüşmüyorlar o amcasıyla ama cenazede düğünde bayramda karşımıza çıkıyorlar ben karşılasacağımız yerlere gitmek istemiyordum ama eşim ve ailesi büyüklere saygı vs diyerek beni onların olduğu ortamlara soktular ama şuan kendimi o kadar salak kandırılmış hissediyorumki ben eski sevgilisinin olduğu ortama girerken rahatsızdım meğerse imam nikahlı eski karısının olduğu ortama giriyormuşum

eşimin annesi özellikle nişanlılık ve ilk evlilik dönemlerimde o kızdan nasıl ayrıldıklarındaan o kızın eşime nası yanaştığından kendine bağladığından eşimin ona aldığı hediyelerden vs sürekli bahseder dururdu bende sinir olurdum madem böyle bişey vardı saklamaları lazımdı herseyi saklasalardı anlatıp adlarını anıp huzurum bozulmasaydı bunu duyduğum insan yeni aileye giren biri madem öyle millet neden duyuyo basitse beni onların ortamlarına sokmasalardı derdimki söylememişler ama huzursuz olacağım insanlardanda beni uzak tuttular hiç adlarını bile duymadım ama oda yok ne yapıcam şimdi eşimde kendi ailesini hiç uyarmadı neden günahıma mı giriyor evlenmeden önce bunu bilmek benm hakkım değilmiydi normalde bile eşinizin eski sevgilisini görmek istemezsiniz ben imam nikahlı eski karısına nası katlanırım üstelik akraba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…