Kızlar 4 yıllık evliyim bir kızım var allah bağışlarsa. Eylülden beri ikinci çocuğu istiyorduk ama olmuyor, mayis ayında dr a gittik eşime vitamin takviyesi uygulandı şase içti üç ay boyunca, ve evliliğimizin basından beri hic cinsel manada sıkıntı yasamıyorduk, ta ki şaseler bitinceye kadar... ağustos basında bitti ve benim esim o gunden sonra cinsel isteğinin azaldığını soyluyor... sen tahrik edersen istek geliyor diğer türlü canım istemiyor diyor, çok üzülüyorum... haftada 4-5 kez olurdu... o ilaçlar daha da istekli yapmıştı onu, şimdi ise sanki yan etki yarattı diyor... eşim le tartışmalarımız da olmuyor değil acaba kavgalar da mı etkiledi ne oldu benim eşime hiç böyle değildi, lohusayken hamileyken hep istekli idi... bu şaseler mı yaptı yoksa eşim benden gerçekten soğudu mu kızlar
onu geri kazanmak istiyorum dün gece gecelik çamaşır vs giydim, ki ben evde hep çok sexi dolaşırım bana mısın demedi, çok üzülüyorum böyle, çok da yoğun çalışıyor etkisi olabilir... ama ben istemesem hiç yapmayacak gibi hissediyorum... sizce bu durumda ne yapılmalı? Eski istekli eşimi istiyorum, evliliğimi kurtarmak için ne yapmak lazım?
fikir lütfen.... senle ilgili değil diyor ama ister istemez üzerime alınıyorum....