Eski istekli esimi ozledim :(

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Kızlar 4 yıllık evliyim bir kızım var allah bağışlarsa. Eylülden beri ikinci çocuğu istiyorduk ama olmuyor, mayis ayında dr a gittik eşime vitamin takviyesi uygulandı şase içti üç ay boyunca, ve evliliğimizin basından beri hic cinsel manada sıkıntı yasamıyorduk, ta ki şaseler bitinceye kadar... ağustos basında bitti ve benim esim o gunden sonra cinsel isteğinin azaldığını soyluyor... sen tahrik edersen istek geliyor diğer türlü canım istemiyor diyor, çok üzülüyorum... haftada 4-5 kez olurdu... o ilaçlar daha da istekli yapmıştı onu, şimdi ise sanki yan etki yarattı diyor... eşim le tartışmalarımız da olmuyor değil acaba kavgalar da mı etkiledi ne oldu benim eşime hiç böyle değildi, lohusayken hamileyken hep istekli idi... bu şaseler mı yaptı yoksa eşim benden gerçekten soğudu mu kızlar onu geri kazanmak istiyorum dün gece gecelik çamaşır vs giydim, ki ben evde hep çok sexi dolaşırım bana mısın demedi, çok üzülüyorum böyle, çok da yoğun çalışıyor etkisi olabilir... ama ben istemesem hiç yapmayacak gibi hissediyorum... sizce bu durumda ne yapılmalı? Eski istekli eşimi istiyorum, evliliğimi kurtarmak için ne yapmak lazım? fikir lütfen.... senle ilgili değil diyor ama ister istemez üzerime alınıyorum....

Cok yogun calisiyorsa oda yapar. benim esim cok yogun calisiyodu kafasina cok takiyodu biseyleri ve isteksiz oluyodu bence bi sorun yoktur erkekler bizim gibi degil onlar net ve duz mantik yaptiklarinin altinda mana aramak cok manasiz cunku tek hucreliler

12 saat çalışıyor bu ara sorma, pert geliyor eve, ama eskiden de oluyordu illa ki, kendisi itiraf ettiği için belki de bu kadar taktım:) haklı olabilirsin..

12 saat çalışıyor bu ara sorma, pert geliyor eve, ama eskiden de oluyordu illa ki, kendisi itiraf ettiği için belki de bu kadar taktım:) haklı olabilirsin..

Bu erkeklere yuz vermiceksin soguk yapicaksin bundan anliyolar soguk yapicaksin ama belli etmeden kendi ayagiyla gelip istemedikce yanagindan bile opmiceksin bunlara bu gerek

Biraz doğal şeyler deneseniz
Keçiboynuzu pekmezi ,bitter çikolata ,incir vs baya bı etki ediyor canım bir süre bunlari kullanın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…