eski kız arkadaşlarının +18 videoları

• Konu Sahibi Konu Sahibi nisko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nisko

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
68
10
3
Arkadaşlar merhaba biz eşimle 1 yıllık evliyiz ama öncesinde uzun süreli bi sevgililik dönemimiz oldu bugün Google fotoğraflarına bakasım geldi ve bizim sevgililiğimizden de önce olan fotoğraf ve videolara denk geldim eski kız arkadaşlarının +18 videoları nasıl bu konuyu eşime açıp konuşucam nasıl bi yol ilerlemem gerekiyor

Direkt şak çıkar göster

Senin değil onun utanması gerekli. Bencede şak diye çıkar göster.

Asıl soru açıp bakıyor mu, bilerek mi tutuyor? Senin kolay bulduğun birşeyse el altında yani??

Eşiniz bildiğimiz koleksiyon yapmış yani? Videoda eski sevgilisi kameraya bakıyor mu habersiz çekim mi olmuş acaba?

Konuşmadan önce bir yere kopyalayın.
Protokol için lazım olacaktır.

Fotoğraflar ben kullanmıyorum. Kendi galerisini kullanıyorum. Bir ara bir telefonum çok zorlamıştı kullan diye 3 5 fotom kalmıştı orda. Güncel fotolar var mı? Saklıyo olduğunu sanmıyorum orda unutmuştur. Bi de böyle bi şey saklsam kilitli militli bi hesap olur. Görüntülere ulaşmak için kullandığım sadece. Aktif kullandığım telefonda açık olan googlw hesabımda olmam. Haberi olduğunu sanmıyorum.

eşin sapık.

Google fotoğraflarda seneler once yedekleyip unutmus mu yoksa hala bakiyor mu? Otomatik yedekleyip telefondan falan sildiyse unutmus olabilir.

Eski sevgilisinin bilgisi dahilinde mi cekilmis?

Sevgilisi değil sevgililerinin, çoğul.
Bi tane unutulmuş olsa anlarım da bu normal değil.

Sevgilisi değil sevgililerinin, çoğul.
Bi tane unutulmuş olsa anlarım da bu normal değil.
Yani eger sıkça bu tip videolar alip gonderiyor ve birden cok iliskisinde bunu yapmissa, yedekleme aliskanligi da varsa gelen yedeklenmistir diye düşünüyorum.

Haklı veya doğru bulduğumdan degil. Bir nevi arsiv yapmış, ki yasal olarak da başı belaya girebilir. Ben googleda fotograf yedeklemiyorum, oyle bir aliskanligim yok. Otomatik mi yedekleniyor yoksa manuel olarak sizin yedeklemeniz mi gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…