- 1 Mayıs 2020
- 651
- 1.088
- 113
Otomatik yedekleme açıksa otomatik yedekler.Yani eger sıkça bu tip videolar alip gonderiyor ve birden cok iliskisinde bunu yapmissa, yedekleme aliskanligi da varsa gelen yedeklenmistir diye düşünüyorum.
Haklı veya doğru bulduğumdan degil. Bir nevi arsiv yapmış, ki yasal olarak da başı belaya girebilir. Ben googleda fotograf yedeklemiyorum, oyle bir aliskanligim yok. Otomatik mi yedekleniyor yoksa manuel olarak sizin yedeklemeniz mi gerekiyor?
Eşiniz bir sapık.Arkadaşlar merhaba biz eşimle 1 yıllık evliyiz ama öncesinde uzun süreli bi sevgililik dönemimiz oldu bugün Google fotoğraflarına bakasım geldi ve bizim sevgililiğimizden de önce olan fotoğraf ve videolara denk geldim eski kız arkadaşlarının +18 videoları nasıl bu konuyu eşime açıp konuşucam nasıl bi yol ilerlemem gerekiyor
Tesekkurlerm O zaman -tamamen anlamak icin soruyorum yanlis anlasilmasin- mesela videolar adama gönderildi ya da kendi cekti, galeriden silene kadar googlea otomatik yedekleniyor, degil mi? Yani cok uzun seneler once olduysa ve sildiyse bile yedekte kaliyor.Otomatik yedekleme açıksa otomatik yedekler.
Ay ilk bunu düşündüm eş resmen sapık yaptığı şey normal asla değilEşiniz bildiğimiz koleksiyon yapmış yani? Videoda eski sevgilisi kameraya bakıyor mu habersiz çekim mi olmuş acaba?
Otomatik yedeklese bile sonucunu değiştirmez ki sonuçta birden fazla sevgilisinin özel görüntüsünü almışOtomatik yedekleme açıksa otomatik yedekler.
Daha korkuncu kadın hamile. Hamile hamile öğreniyor. Allah düşmanıma yaşatmasınBariz sapık
Konu neden görünmüyor, silmişsiniz.
Muhtemelen gizli cekim mi diye sorulan sorulara yanit vermemek icin diye dusunuyorum.Konu sahibi, konuyu sileceğine keşke sorulan sorulara cevap verseydin
Otomatik yedekliyor telefondan silinse bile orada kalıyor. Bir arkadaşım bunu hiç bilmiyordu mesela hiç kurcalamamis. Bilmeden saklamış durumuna düşmüş de olabilirTesekkurlerm O zaman -tamamen anlamak icin soruyorum yanlis anlasilmasin- mesela videolar adama gönderildi ya da kendi cekti, galeriden silene kadar googlea otomatik yedekleniyor, degil mi? Yani cok uzun seneler once olduysa ve sildiyse bile yedekte kaliyor.
Ha normal bir insan sonuçta galerisine gelen giden seyi bilir, yedekten bile siler o ayri. Her seyden ote karşıdaki insana saygı bu.
Konu sahibi videolar habersiz, gizli cekim falan degil, degil mi?
Arkadaşınızın yedeklediği videolarda da ilişki halinde genç kızlar kadınlar var mıydı? İsterse sevgilikten bin sene önceden kalsın kayıtlar. O videolardaki kadınların bilgisi olup olmamasının önemi yok mu? Ya haberleri yokken çekmişse, ya bunlardan menfaat kazanç elde etmişse, ya tehdit amaçlı kullanmışsa? Bunları sorduk diye üyeliği kapatmış kaçmış. Haberleri varmış kameraya bakıyorlardı yazamadığına göre suç işleyen sapıkla evli. Sapığın bin türlü, sapığı farkedip ihbar etmeyenin bin bir türlü ayağına dolanır inşallah. Kocası kim bilir kendinin kaç tane videosunu çekmiştir.Konu sahibi gitmişsin ama çevrimdışı girip okursan diye yazıyorum, bence eşin yedekledigini bilmiyor, telefonu otomatik yedek almış. Çünkü sizin sevgililiğinizden bile önceki şeylerin yedeklerde oldugunu gördüm diyorsun, hem evlisiniz hem de öncesinde uzun bir sevgililik dönemi olmuş baya eski şeyler olsa gerek, yıllarca arşiv yapacak olsa o kadar aleni şekilde mi saklar Allah aşkına. Ta ne zamanki videolar diyorsun.
Bu arada yedeklemeyi sonradan kapattığı halde onlar orda kalmis da olabilir. Benim bir arkadaşımin öyle olmuştu hiç haberi yoktu yedekleme olayından ben gösterdim. Hatta onun telefonunda oradan bir şey silmek istediğinde silmek de kolay olmamıştı bir yerlerden onay istiyordu silememistik.
Direkt yüzüne karşı sor eşini tanıyorsan zaten tepkilerinden anlarsın. Konuştuktan sonra ilk işin de onları silmek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?