Eski kocamın söyledikleri

Ağzınızdan laf almaya çalışmış çünkü ses kaydı alıyor. Aynı şekilde siz de kayıt alın arayın ve çocuğa size yaptıklarını söylettirin hatta mesajla daha iyi olur.

Ağzınızdan laf almaya çalışmış çünkü ses kaydı alıyor. Aynı şekilde siz de kayıt alın arayın ve çocuğa size yaptıklarını söylettirin hatta mesajla daha iyi olur.
Ses kaydı delil olmazmis ayrıca suçmuş

Öncelikle geçmeyen öksürük ve sık hastalanma için mutlaka iyi bir çocuk alerji doktoruna götürmenizi öneririm.
Evet eşiniz oyun oynuyor olabilir, ama hiç bir hakimin benim evimde öksürmedi annesinin yanında öksürdü diye bir çocuğun velayetini anneden alacağını sanmıyorum. O çocuğa yeterli olmadığınıza dair daha büyük nedenler gerekir.
Doktor raporları ile problemi belgelersiniz gerekirse, hatta alın bir kenarda dursun.
Sürekli öksüren çocuğun onun evinde öksürmediğine de çok inanamadım nedense.

Allah aşkına beslenmeyle çocuğun bir gün içinde öksürüğü mu geçmiş. Uydurmasın, nasıl bir tedavi uygulamış ki birgunde etki göstermis oyle.

Alerjik mı acaba oksurugu ,sizin evinizden uzaklaşınca o yüzden geçmiş olabilir.

Sizi kızdırmak için yapıyor. O yaşta çocuğa nasıl bakacak ,erkeklerde kolay kolay o sebat yok ,

Henüz boşanamadim ama o da olacak ins,bu cuma duruşma var.

Ben de salak gibi o istemeden foto video atıyordum kızımın. İyi niyet işte... Bitti artık kesinlikle bitti ayda 2 kere görecek o kadar.
Ben de kresten foto atmistim enayi gibi.
Bu arada çocuğu doktora götürmüyor olsanız ihmal ediyor derdi ama öyle bir şey yoksa ne derse desin

çok konuşmasın ex eşiniz
sizi sinirlendirmeye çalışıyor
gaza gelip açık vermeyin

bu arada çocuğu telle falan babası ile görüştürün mahrum bırakmayın
çocuğunuza bunu yapmayın

Bende şimdi avukata sordum velayeti aldim hastalik saglik ameliyat bildirmek zorundamiyim dedim cocugun hayir değilsin dedi.sende avukatin ile irtibat halinde isen sor iyice teyitles

çok konuşmasın ex eşiniz
sizi sinirlendirmeye çalışıyor
gaza gelip açık vermeyin

bu arada çocuğu telle falan babası ile görüştürün mahrum bırakmayın
çocuğunuza bunu yapmayın
Üzgünüm ama yapacam. Zaten alışık kızım. 2 hafta atamadığı oldu babası. Bak ağlıyor seninle konuşmak istiyor derdim babası aramazdi yine de.

Alerjik olabilir ama ev değiştirdim hala aynı. Bence orda çok geç yatıyor çok derin uykuda bertaraf oluyor olabilir öksürük

Simdi yine beni karalayan, kötü ve ilgisiz anneyim imajı çizen bir mesaj atmış. Hiç cevap vermedim.

Nıye bırbırınıze inat cocugu kurban secıyorsunuz eger babanın yaptıgı uygulamalar cocugu ıyı ediyorsa siz de uygulayın esınız olması gerekenleri soylemıs o da bır baba soyleyebılır dusundugunu annesı bakamıyor demek degıl bu.Cogunlukla sızın yanınızda oldugu ıcın acaba bunları yapıyor mu diye yazmıs.Amelıyat durumu da bır baba olarak bilmeye hakkı tabıkı var kızınız ameliyattan cıkınca babasını ısterse ne olacak artı bunu velayet davasında da kullanır.Dusun bır anne olarak cocugunuzu babası ameliyat ettı hıc haberiniz yok ne hissedersiniz?

Simdi yine beni karalayan, kötü ve ilgisiz anneyim imajı çizen bir mesaj atmış. Hiç cevap vermedim.
Eski yaptıklarını yazıp konuştursanız mı acaba?
Her duruma karşı elinizde bir delil olur belki.

Üzgünüm ama yapacam. Zaten alışık kızım. 2 hafta atamadığı oldu babası. Bak ağlıyor seninle konuşmak istiyor derdim babası aramazdi yine de.
siz tabii o adım atmadıktan sonra bişey yapmayın
ama o aradığında konuşturun

Ben ona çok sıcak terlemiş sende dedim diye kıyameti kopardı. Bana tabi ki söyleyebilir ama onun varmak istediği nokta benim ilgisiz kötü bakım yapan bir anne olduğum. Hiç iyi niyetli değil.
Ameliyata karşı geliyor mecbur bırakıyor beni. Ama mesajda yazmış çok istiyorsan 29 Mart'ta hazır olsun diye. Çünkü ben ona dedim ki bademcik alınmadığı için çocuk kötü olursa senden bilirim diye. Bakın ne yazdı en son. Şimdi bu iyi niyetli bir uyarı mı? Ben takip etmiyormuşum çocuğu:

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-22-13-36-06-74_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7~2.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…