- 16 Eylül 2015
- 1.227
- 869
- 73
- Konu Sahibi tuanarosele
-
başına belamı arıyorsun engelle sakın muhattap olma ...bırak merak etsin kudursun dursun ...duruşun olsunEski kocamın yeni sevgilisi peşimde , sürekli beni aratırıyor sürekli beni takip ediyormuş. En son pazar günü bir arkadaşım sabahın 9 unda aradı . Şu kız seni soruyor eski eşinle berabermiş , senin hayatını karakterini çok merak ediyor dedi. Bende çok merak ediyorsa beni arasın anlatayım diyerek arkadaşımı tersledim...
Sizce ne yapmalıyım bu bir değil , iki değil sürekli birileri tarafından sırf bu yüzden aranmaktan sıkıldım. Eski eşimi arayıp bizi tanıştır sevgilinin merağı geçsin mi diyeyim yoksa direk kıza facebooktan mesaj mı atayım ?
Bunu dermisiniz gerçekten?Eski eşimi arayıp bizi tanıştır sevgilinin merağı geçsin mi diyeyim
niye ayrıldıklarını gerçek sebeplerini falan merak ediyodur.adama güvenmiyor demekki.yok artık dha neler ne alaka eski eşi bu kdr merak etmek
ee verdiler mi bari kızı adam temiz çıktı mıbenim bir akrabam boşandı tekrar evlenirken kız tarafı gidip eşini bulmuş iyice öğrenmişler ne yaşndı ne bitti diye annesi ve babası.napsınlar kimseye güven yok.
zaten o araştırma yapan kızın ailesinin bişiden haberi yoktu madur olan kapılarına gittikleri kızdı aldatılmıştı hemde kendi kızlarıyla yapmıştı bunu yeni damatları.inanmak istemediler.ama hakikat buydu.ee verdiler mi bari kızı adam temiz çıktı mı
zaten o araştırma yapan kızın ailesinin bişiden haberi yoktu madur olan kapılarına gittikleri kızdı aldatılmıştı hemde kendi kızlarıyla yapmıştı bunu yeni damatları.inanmak istemediler.ama hakikat buydu.
ne fena olacak canım hiç bişi olmadı oralıklı olmadılar bile.Çok fena bir durum kız tarafı için
mahçup olmadılarsa fena değildir tabi :)ne fena olacak canım hiç bişi olmadı oralıklı olmadılar bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?