Eski kocamın yeni sevgilisi...

başına belamı arıyorsun engelle sakın muhattap olma ...bırak merak etsin kudursun dursun ...duruşun olsun

eğer ararsa deki Seda Sayanın bir lafı var bilir misin?''Hiçbir kadın iyi kocasını bırakmaz'' der ve buda %100 doğru de kapat telefonu mesaj yerine ulaşır bacım

Aslinda onu anliyorum cunku bende zamaninda evlenmis bosanmis biriyle arkadasligim olmustu ve eski esini cok merak ediyordumm hatirliyorumda adini tipini davranislari nasil nasil konusur diye kendi kendime cok dusunurdum..yani kesinlikle meraktan bu durum.baska birsey degil..bence yazik mellrakini giderin.sizden zaten ne isteyebilir ki..birgun yazarsa size..sor anacim ne merak ediyorsun cevaplayim deyin

Ben muhattap olmazdım ama bana ulaşırsada merak ettikleri beni rahatsız etmicek şeylerse cevap verirdim.Muhtemelen bu adamın nesi varki bbu kadın onu boşadı diye merak ediyodur, yada eşiniz sizi kötü anlattıysa bunun doğru olup olmadığnı merak ettiği için araştırıyordur.Aslına bakarsanız iki türlüde eşinizde mi sıkıntı vardıda boşanıldı diye merak etmiş oluyor.Yok sorun sizdeyse sizden dolayı boşanıldığını düşünüp kafasındaki soru işaretlerinden kurtulucak filan.O tarz yani.Art niyet olduğunu pek sanmıyorum daha çok sağlam adım atmaya çalıştığından kaynaklı olduğu kanaatindeyim.

Bence neden ayrldığınızı merrak ediyor ya bahdende ayrılırsa diye

Daha neler artık sizin arkadaşlarınızı nereden buluyor ki hem arkadaşlarınızın size söyleyeceğini bilmiyor mu sosyal medyadan bulsa tek tek soracak hali yok ya. Sevgilisi olduğunu bildiğinize göre baya takip ediyorsunuz siz de demek ki. Facebook arkadaş listenizi arkadaşınız olmayan kişilere kapatın bu kadar basit yani başka nereden bulacak saçma geldi bana yani sizi sorması ne alaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…