Eski kocamın yeni sevgilisi...

Karaktersiz biri olduğu kesin bitmiş bir ilişkinin diğer tarafını neden merak ediyor aman ha muhattap olmayın şimdi bu bir de saplantılı falan çıkar yorar üzer sizi uzak durun derim....

Sizinle muhatap olmasına bile izin vermeyin bence. Ben olsam, farzet ki bana ulaştı, telefon etti ben de açtım falan diyelim, bu konu hakkında hiç konuşmazdım. "Benim onunla ilişkim bitti, ilişkimin kalmadığı biri hakkında konuşmaya gerek de duymuyorum. Gerçekten çok merak ediyorsan tanı, yaşa ve tecrübe et." derdim herhalde sadece.

gerçekten çok teşekkür ederim çok güzel fikir verdiniz

hııcc bırsey yapmayın bence
ya kız kompleklı bırı
ya da evlılık dusunuyor ve nıye ayrıldıgınızı cok merak edıyor bıde sızden dınlemek ıstıyor olabılır
sız yazar ulasırsanız bu kez eskı esınızı arayıp eskı karın bana msj atmıs dıyebılır hos olmaz

bırak catlasın

Kadın saplantılı mıdır nedir? Yani insan merak eder falan tamam da bu tuhaf boyutta. Hiç muhattap olmayın bence, sağı solu belli olmaz böylesinin

Hiç bir şey yapmayın derim. Muhtemelen zaten normal bir tip değil, takıntılı. Boş verin. Aynen size gelen mevzuları da tersleyin ya da geçiştirin bu şekilde. Arkası kesilir.. Yani facebooktan yazsanız ya da eski kocanıza böyle deseniz ne olacak, hep birlikte buluşup çay içecek değilsiniz ya, ya da nasıl anlatacaksınız ki kendini, o sağdan soldan bilgi toplamaya çalışsın boş verin

cocugunuz var mi eski es ile? eger var ise bu hanim ile saygi cercevesini koruyun. eger cocugunuz yoksa bu bey ile ortak, o vakit sizi de ilgilendirmez zaten sizi merak edip etmemesi.

zaten senin eski esin tamda bunu istiyor !! seni kiskandirmak, seni kiskirtmak istiyor.. bunlarin oyununa gelme.. ben bosanma asamasindayken eski esimde aynisini yapmak istedi.. alenen foto filan paylasiyordu ki ben goreyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…