- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
- Konu Sahibi tuanarosele
-
gerçekten çok teşekkür ederim çok güzel fikir verdinizSizinle muhatap olmasına bile izin vermeyin bence. Ben olsam, farzet ki bana ulaştı, telefon etti ben de açtım falan diyelim, bu konu hakkında hiç konuşmazdım. "Benim onunla ilişkim bitti, ilişkimin kalmadığı biri hakkında konuşmaya gerek de duymuyorum. Gerçekten çok merak ediyorsan tanı, yaşa ve tecrübe et." derdim herhalde sadece.
Sanki senin biraz hoşuna gitmiş gibi bu durum :)gerçekten çok teşekkür ederim çok güzel fikir verdiniz
Aynennnmeraktan çatlasın boşver
Yok ben anladım .yani diyorum kii bırakın sorsun. Biryere kadar daha sonra ya vazgececek yada sizi bulacak....derdine düşmek mi :) Sürekli aranıyorum rahatsız oluyorum diyorum farkındaysanız
Eski kocamın yeni sevgilisi peşimde , sürekli beni aratırıyor sürekli beni takip ediyormuş. En son pazar günü bir arkadaşım sabahın 9 unda aradı . Şu kız seni soruyor eski eşinle berabermiş , senin hayatını karakterini çok merak ediyor dedi. Bende çok merak ediyorsa beni arasın anlatayım diyerek arkadaşımı tersledim...
Sizce ne yapmalıyım bu bir değil , iki değil sürekli birileri tarafından sırf bu yüzden aranmaktan sıkıldım. Eski eşimi arayıp bizi tanıştır sevgilinin merağı geçsin mi diyeyim yoksa direk kıza facebooktan mesaj mı atayım ?
Takildigi biryer var zaar onu soracak
Ararsa problemi sen devraldin sekerim. Kolay gelsin sana de kapat teli. Kudursun
şimdi anlaşıldı, yenisinde de güven falan bırakmamış demek ki..güvenimi sarstığı için .
Eski kocamın yeni sevgilisi peşimde , sürekli beni aratırıyor sürekli beni takip ediyormuş. En son pazar günü bir arkadaşım sabahın 9 unda aradı . Şu kız seni soruyor eski eşinle berabermiş , senin hayatını karakterini çok merak ediyor dedi. Bende çok merak ediyorsa beni arasın anlatayım diyerek arkadaşımı tersledim...
Sizce ne yapmalıyım bu bir değil , iki değil sürekli birileri tarafından sırf bu yüzden aranmaktan sıkıldım. Eski eşimi arayıp bizi tanıştır sevgilinin merağı geçsin mi diyeyim yoksa direk kıza facebooktan mesaj mı atayım ?
Oha!bu dediğin neki bizimki kadını alıp, işyerime gelmişti beni göstermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?