- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
PekiYani cüzdanın bir şey bulma umuduyla karıştırmıyodum kartlarına falan bakıyodum ondan da gizli değildi üstelik
Karşılıklı çıkar ilişkisi.Yani onu unutturmak gibi bi hırsım yok zaten dediğiniz gibi bunu konuşarak bağırarak yapamam yalnızca zamana bırakabilirim
Karşılıklı çıkar ilişkisi.
Umarım hamile falan kalmazsın bu yaşta.
Peki sizin dediğiniz gibi olsun korunurum merak etmeyinKarşılıklı çıkar ilişkisi.
Umarım hamile falan kalmazsın bu yaşta.
Sorduğunuz soru saçma geldiği için cevap vermedim yurt işinde de teşekkürler yardım istemiyorum biz halledicezonu sormaya çalıştım cevap gelmedi,gel yurt ayarlayalım dedim cevap gelmedi. beni beğenmedi heralde iyi oldu yazdığınız
Evden ayril.. yaşına uygun öğrenci bi sevgilinle kalsan bundan daha iyi... AdaM gitme diye arastirdigi yurtları kotuluyo... senin de istediğin bu.. yakındır okulu bırakır evlenirsin.. Kendi kalacağın yurdu da adama danisma.. babanın sözünü bu kadar dinliyor muydun acaba... Eski nişanlı sevgilimden büyük diyorsun eee sende çok kucuksun... kalacağın yeri degisGidiyorum
Zamana da birakma sen direk adami birak.Yani onu unutturmak gibi bi hırsım yok zaten dediğiniz gibi bunu konuşarak bağırarak yapamam yalnızca zamana bırakabilirim
Bi zahmet koynunda yattigin adamın cüzdanındaki eski sevgili fotografina karışma hakkını bul kendinde.Hayır gerçekten bulduğum yurtları doğal olarak ona danışıyorum o araştırıyorsa cemaat yurduysa veya sağ bi yurtsa gitmemi istemiyor ben de gitmek istemem öyle bi yurda ülkede her gün e
hoşgörümden marjinalliğimden değil haddim olmadığını düşündüm
onu sormaya çalıştım cevap gelmedi,gel yurt ayarlayalım dedim cevap gelmedi. beni beğenmedi heralde iyi oldu yazdığınız
Peki sizin dediğiniz gibi olsun korunurum merak etmeyin
Keşke babam şu ahir ömrümde bana bi nasihat vermiş olsaydı da onu dinleyebilseydimEvden ayril.. yaşına uygun öğrenci bi sevgilinle kalsan bundan daha iyi... AdaM gitme diye arastirdigi yurtları kotuluyo... senin de istediğin bu.. yakındır okulu bırakır evlenirsin.. Kendi kalacağın yurdu da adama danisma.. babanın sözünü bu kadar dinliyor muydun acaba... Eski nişanlı sevgilimden büyük diyorsun eee sende çok kucuksun... kalacağın yeri degis
Sorduğunuz soru saçma geldiği için cevap vermedim yurt işinde de teşekkürler yardım istemiyorum biz halledicez
Emin ol onu dinlemezdin bu kadarKeşke babam şu ahir ömrümde bana bi nasihat vermiş olsaydı da onu dinleyebilseydim
İyide konu sahibinin böyle bir derdi yokki.o da anı yaşıyor.burda yorum yapanlar daha çok dert ediyor.yurt bulma tekliflerini falan umursamiyorÖyle sorulmaz böyle ağızdan laf alınır diyomuşum
Kısaca kadın haklı konu sahibi. Kendini kullandırtma lütfen.
Kızlarım var o yüzden daha keskin düşünüyor olabilirim ama 30 yaşındaki bir kaç aylık tanıdığın adam, pekte iyi niyetli değil.
Adamın yanından ayrılmak istemiyosorduğum sorunun nesi saçma acaba? gayet net. Adamın seni yanında tutma amacı cinsellik mi değil mi bu önemli bence. yardım istemiyorsun milletin evine sığınıyorsun tavsiyem ankarada özellikle üniversite öğrencileri için misafirhaneler var oraya git hatta kyk yurt başvuruları bittiyse bile yetkililerle iletişime geçip bir yolunu bul. Özel yurt devlet yurdu ayıracak konumda değilsin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?