Eski nişanlı çirkefliği

Resim ne ya. Benim sevgilimin cüzdanında göreceğim olay cıkar. Bide saygı duymuşsun neyine saygı duyacaksın. O kadar seviyorsa seninle aynı evde iliski yaşarken işi ne?

Ilişkiniz normal değil kac kişi yazmis. Yurda cık ev tut ya da ne bileyim okulun misafirhanesinde kal bir süre. Aynı evde yaşaman başlı basina sorun.

Evden ayril.. yaşına uygun öğrenci bi sevgilinle kalsan bundan daha iyi... AdaM gitme diye arastirdigi yurtları kotuluyo... senin de istediğin bu.. yakındır okulu bırakır evlenirsin.. Kendi kalacağın yurdu da adama danisma.. babanın sözünü bu kadar dinliyor muydun acaba... Eski nişanlı sevgilimden büyük diyorsun eee sende çok kucuksun... kalacağın yeri degis

Kadın kendini salak konumuna düşürmüş.
Siz hayatinizi yasarken, sevgiliniz yeni aşkıyla gününü gün ederken kadın her gece yatağında ağlıyor , belli.
Tüm yaptıkları da hırsından...
Ben acıdım sadece..
Ayrıca ailesinin ağzına bakıp nişanlanacak kadar sevdiği kadını terkeden adamdan hayir gelmez. Bu kadar ahlak düşkünü (!) Ailesi sizin aynı evde yaşadığınızı bir şekilde ogrenirse sizi de 'geçmişi kirli ' sepetine atar, demedi demeyin.
Oğlu??
Yok yok, onun oğlu erkek. Ona birşey olmaz!

Yani onu unutturmak gibi bi hırsım yok zaten dediğiniz gibi bunu konuşarak bağırarak yapamam yalnızca zamana bırakabilirim
Zamana da birakma sen direk adami birak.
Benzer bi olay yaşadım bende zamanla unutur dedim olmuyor inan bana adam geçmişten kopamamis ki sana odaklansin.
Konularından bildiğim kadariyla sen geçmişte büyük bir ask acisi cekmişsin bu adama baglanirsan çok uzulursun ben soyluyeyim benim bi 6 ayimi almisti unutmam çok acı cektim mesela sen tekrar aglayip uzulmek istemiyorsan o evden bir an önce çık ve o adami terket.

Bi zahmet koynunda yattigin adamın cüzdanındaki eski sevgili fotografina karışma hakkını bul kendinde.

onu sormaya çalıştım cevap gelmedi,gel yurt ayarlayalım dedim cevap gelmedi. beni beğenmedi heralde iyi oldu yazdığınız

Peki sizin dediğiniz gibi olsun korunurum merak etmeyin

Öyle sorulmaz böyle ağızdan laf alınır diyomuşum

Kısaca kadın haklı konu sahibi. Kendini kullandırtma lütfen.
Kızlarım var o yüzden daha keskin düşünüyor olabilirim ama 30 yaşındaki bir kaç aylık tanıdığın adam, pekte iyi niyetli değil.

Keşke babam şu ahir ömrümde bana bi nasihat vermiş olsaydı da onu dinleyebilseydim

Sorduğunuz soru saçma geldiği için cevap vermedim yurt işinde de teşekkürler yardım istemiyorum biz halledicez

sorduğum sorunun nesi saçma acaba? gayet net. Adamın seni yanında tutma amacı cinsellik mi değil mi bu önemli bence. yardım istemiyorsun milletin evine sığınıyorsun tavsiyem ankarada özellikle üniversite öğrencileri için misafirhaneler var oraya git hatta kyk yurt başvuruları bittiyse bile yetkililerle iletişime geçip bir yolunu bul. Özel yurt devlet yurdu ayıracak konumda değilsin bence.

Sende bu genişlik varken adam yakında eve de getirir harem kurar.
Saf mısın safmış gibi mi yapıyorsun?
Hala görüştükleri gün gibi ortada sen de saygıdan sus haddim değil falan de.

İyide konu sahibinin böyle bir derdi yokki.o da anı yaşıyor.burda yorum yapanlar daha çok dert ediyor.yurt bulma tekliflerini falan umursamiyor

Adamın yanından ayrılmak istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…