Eski nişanlım, eşyaları kabul ettirecek bir fakir buldum demesi?

Ahahahahahhaha Bizim davetiyelerin üstünü karalayıp onun adını yazsınlar bari cimri şimdi yeni davetiye yaptırmaya kıyamaz :))
verilmiş sadakan varmış canım yat kalk şükret bir kayınpeder nasıl böyle söyler hadi ayrılırken evi boşaltsaydın anlıcam ama olduğu gibi bırakmışsın çokta gururlusun bunun yerine başka laf kullanıyor yazık kendi oğluna ne demeli acaba. bu olay biraz seni kıskandırmak için değil dimi döyle bir gelin var dimi ortada gerçekten.

Aynen öyle şuan ki rahatlığımı kimse bozamaz bir anda içim rahatladı ayrılık psikolojisinden çıkıp Firdevs Yöroğlu kin nefret öfke üçlüsüne büründüm

bence sen kıza üzüleceğine ilk önce kendine üzülmelisin. halen içinde bu mahluğa karşı sevgin olduğunu hissediyorum satırlarından.

senin yaşadığın günlerin on katını ben yaşadım, düğüne 1 hafta kala nişan atıp ayrıldım, sonra tekrar barışıp evlendik. ve bu hayatımın en büyük hatasıydı. arkana bakma , sanane elalemin kızından da, olaylar bir soğusun, kalbin soğusun, şimdi ne konuşsan ne yapsan hata yapacaksın. çıkar hayatından bu adamı tamamıyle.

Yani evlenme eşiğine geldiğiniz insanı unutmak tabikide kolay olmuyor zaten daha ne oldu ki ayrılalı.. Ama yinede gözümdeki o saf profili çoktan silinmiş durumda.

Benim eski nişanlımda bana aldığı telefonu,yüzüğü kıyafetleri dahi benden sonraki nişanlısına verdi hepsini gördüm ne kadar iğrenç benim eskilerimi giydi kız benim eskittiğim telefonu kullanıyor falan hiç kıza söylemedim banane şimdi evlendiler
çok şükür kurtulmuşum, şimdi bin kat daha iyisi ile nişanlıyım.
hiç bulaşma, ne hali varsa görsün

Ay Allah'ım böyle iğrenç heriflerin soyu tükensin artık

Eski nişanlının dediğini kız doğrulayıp kabul ederse bundan kime ne ki yani onu anlayamadım. Hayat bu zengin de var fakir de var.. konu o değil heralde. kız kabul ederse eski nisanlınızın dedigi zaten doğru cıkacak

Siz gerçekten bu cümleleri bu kadar karışık yazmak içiç çok uğraştınız mı hiçbir şey anlayamadım

Asla aramayın nişanlınız bizi kıskanıyor aramızı bozmak istiyor diye olayı kendi lehine çeviricektir.Hatta kız da size sanane aramızı bozma falan da diyebilir daha çok moralin bozulur.Allah a havale et ve yoluna bak

Onlarca metre kumaştan yöresel şeyler diktirdim düşünüyorumda benim kıyafetlerimi giydirirken insanlar onlara ne gözle bakacak
Bazıları çok anlayışla karşılıyor emin ol,damat tarafıyla empati yapıp "onca masraf ettirdi" moduna giriyorlar,ayıplayan da çok tabii,boşver yoluna bak

Benim ayrıldığım nişanlım da bana "merak etme öğretmen hanım ben bu yüzüğü takacak başka parmak bulurum " demişti

Annesi de "üzülme oğlum bu bağ olmadı başka bağa bakarız " demişti

Adı üstünde; -eski- nişanlınızın yeni eş adayı ve kullanacağı eşyalar sizin meseleniz olmamalı.
Karışmayın,sizi ilgilendiren bir durum yok.
Herkesin kendine göre aklı var, yoksa da anası babası düşünsün kızı,size ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…