Eski nişanlım, eşyaları kabul ettirecek bir fakir buldum demesi?

Allah kurtarmış şükredin.. Sile bir bağlantısı yoksa, size gelip zarar verecek durumda değilse o kıza ya da babasına ben bunları yaşadım siz de yaşayabilirsiniz amacım kıskançlık için değil, kıza üzüldüm o yüzden anlatıyorum siz ne isterseniz onu yapın diyebilirsiniz.. Ama şöyle de bir durum var sen ne dersen de onlar kıskandı da ondan söyledi derler.. Bu da var..

+10000
Eski dolabi eski çamaşır makinasini kanepeyi yatak başlığını bile anlarim
Ama eski çiçek nedir yahu
ölücülugun bu halini görmemiştim gerçekten
İyiki nişan yeni yakin değilmiş
Tatliyi yemediyseniz getirin kiza götürecegim derdi yoksa

Böyle bir adamdan kurtulduğu için konu sahibi adina sevindim ama daha fazla o kiz için üzüldüm

Ben,eşyaları geçin,tarih alınmış salona gelin yetiştirildiğini gördüm,ilki bozulunca gelinlik salon tarih aynı,sadece gelin başkasıydı
Yoksa biz tanıdık mıyız
Böyle bir tanıdığımız var düğüne 35 gun kala diğer kizdan ayrılıp başka birini bulan düğün salonunun parası boşa gitmesin diye apar topar evlenen
Herkes o kizla düğününe geldiğini saniyordu ama gelin başkaydı

Evet biliyorum. Bir yandanda içim rahat etmiyor. Ama kıskanç deseler çokta takmam açıkçası. Galiba konuşacağım :)

Ay evet kurtuldum diyorum bende artık. Önceden hep kaybettim derdim. Herkes burda yorum yapmıştı çok yakında kurtuldum diyeceksin diye. Üstünden çok geçmeden yaşadım bunu. Allah herkese gönül rahatlığı versin böyle :)

Öyle
Sevin kurtulduğuna adamın size.saygısı olmasını geçtim yaşadıklarınıza hatıralariniza bile saygısı yok

Kızı aramaktanda vazgeçin
Daha karısı öleli 20 gun olmuş adamlarla nişanlanip evlenen kadinlar var
Sizinki ne ki
Bir de geçip bizi kiskaniyorsun aramizi bozmaya çalışıyorsun bilmem ne diyecek
Arkanızdan bir ton laf söylenecek kiskandi hala gözü oglumuzda şöyle böyle diye hic gerek yok
Onları umursamadığınizi gösterin

Belki böyle bir kadın hic yok sizi kıskandırmaya çalışıp küçük düşürmeye çalışıyor bile olabilirler olmaz olmaz demeyin

Reçel seni çıkarıcam biryerden
Beni tanımazsın ya
İnsan insan benzer

Adı üstünde eski ve bence gidip konuşmanız onlar için hiçbirşeyi değiştirmez egolarını okşamaktan başka..

Bakalim o fakir (!) sizin eskiyi (nisanlidan sozediyorum) kabul edecek mi?
Kaldi ki etse ne olur etmese ne olur, su noktadan sonra umrunuzda olmamali, acikcasi 13 yillik esimden bosansam, ertesi gun evlense umrumda olmaz, bitmis bitmistir.

Fakirliğe vurgu yaparak kabul ettiririm tarzı lafları aşırı gurur kırıcı. Ama siz nasıl ki gerçek yüzünü gördüyseniz bırakın o kız da kendisi görsün. Çünkü size inanmazlar. O bir kılıf uydurur.

Bakalim o fakir (!) sizin eskiyi (nisanlidan sozediyorum) kabul edecek mi?
Kaldi ki etse ne olur etmese ne olur, su noktadan sonra umrunuzda olmamali, acikcasi 13 yillik esimden bosansam, ertesi gun evlense umrumda olmaz, bitmis bitmistir.
Bence asla etmez ama insan yinede bir düşünüyor ..

Kendi hayatına bak
Eski nişanlın da ne yaparsa yapsın kıza anlatsan ne olur anlatmasan ne olur
Kız kabul edecekse eder zaten çiçeğe mi takılacak ama eski nişanlısı aramızı bozmak için neler anlattı diye size damga vuracak
Salla gitsin çerçöp ne varsa yollamışsın zaten seni ilgilendiren hiç bir bağ kalmamış tekrar söylüyorum kendi hayatına bak

Eski nişanlı ne pis zihniyetliymiş öyle. Çok saçma değil mi eski eşyaları kabul edecek diye biriyle evlenmek. Hem Parasıyla övünüp hem de hayatını paylaşmak istediği insana yenileri layık görmüyor. O kızı da çok önceden alternatif olarak aklında tutmuş bence.
Ben olsam hiç bulaşmam.

Hazir esyam var bir nisan attim istersen kullanalim istersen yenisini alalim demistir belki.kizda hic kullanilmamis esya sonucta masraf olmasin diye kabul etmiştir.
Sonucta bu esylar havadan gelmedi elbette ki biliyordur.

Sen sana değil, diğer kıza üzül
Affedersin ama
Seninle nişan ettiği eşyaları kakalamış resmen.

Yoksa onunla mı evleniyor?
Ay konuyu unuttum okurken, hastayım

Hazir esyam var bir nisan attim istersen kullanalim istersen yenisini alalim demistir belki.kizda hic kullanilmamis esya sonucta masraf olmasin diye kabul etmiştir.
Sonucta bu esylar havadan gelmedi elbette ki biliyordur.
Deme
Yanlış okumadım yani, onunla everecek
Vay anasını.
Ben sevgilimle olan eşyalara anlam yüklerim
Onun evine gittiğimde verdiği havluyu kullanmam, kim bilir kaç kız kullandı
Nevresimde yatmam, hediye yeni alır götürürüm.

Ki bu nişan, evliliğin 1 adım öncesi, beraber kullanma hayalleri vardı alırken.

Sürünsem kabul etmem, büyük konuştum ama :/
İstemezdim asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…