eski nişanlım mı?dayak yediğim ailem mi?

6 yıllık bir ilişkiden sonra sevdiğim adamla sonunda nişanlandım.kendisi evlenip ayrılmış,2 çocuğu olan bir adam. Bana yalanını hiçbirzaman yakalamadım. Başta ailem çocuklu olduğu için istemedi. Sonra tanıdıkça onu çok sevdiler. Fakat düğünümüze 2 ay kala sanki herşey tepetaklak oldu. Aradabir eski evine çocuklarını görmeye gidiyordu. Uyarılarıma rağmen ve rahatsız olduğumu bilmesine rağmen devam etti.Rahatsız olduğum noktayı sorarsanız eski eşinin benle ilgili onu dolduruşa getiriyor olmasıydı.orda bişeyler yaşadıklarını hiçbi zaman düşünmedim. Çünkü nişanlım boşanmak istemiş ve ayrılmış öncesinde. Bir gece şifresini bildiğim için açtım messengerına girdim gece 1 de oğlu mesaj atmış baba sana ihtiyacım var gelirmisin diye. Tamam yazdı. Şüphelendim sabah eski evine gittim erkenden.baktım gece gidip orda kalmış,bana uyuyorum demişti. Bende nişanı attım aynı gün. Ailem bir süre destek oldu. 15 gün sonra eski nişanlım beni arayıp pişman olduğunu söyleyip yalvardı.Sonra ailemin baskısı başladı. Unutacaksın,hemen sileceksin onu, telefon numaranı değiştireceksin,ya o ya biz moduna girdiler. Sonrasındada üstüme yürüyüp beni dövdüler bidaha o adamı istemiyoruz diye. Apar topar evden ayrıldım. 25 gün geçti ailemden ses yok,eski nişanlımsa hala yalvarıyor. Diğer ay düğünümüz var. Ama ne yapacağım bilmiyorum. 6 yılı bir yalan için silmelimiyim? Dövdüğü için haklı olduklarını düşünen ailemle barışmalımıyım? Yoksa bu işin başka yollar var mı sizce?
Eski nişanlınıza dönmeyin. Aileniz haklı. Dayak kötü ama sizde büyük bir hatadasınız. Aklınızı başınıza alın

Ben çocuklarını,onlarla ilişkilerini,onları gidip alıp göreceğini,herzaman hayatımızda olacaklarını bilerek bu ilişkiye başladım. Onla ilgili bir problemim yok. Hatta çocuklarıyla tanıştım ve çok da sevdim. Benim takıldığım tek nokta,çocukları kapıdan alıp kapıdan bırakmaması illaki yukarı çıkması dönüşte. Kadına sınırını koymadı yani. Çocukları göstermez diye arayı bozmamak istediğini söyledi.şimdi ise günlerdir peşimde. Onu istiyor olsa peşimi bırakıp ona gitmezmiydi? Herşeyin farkına vardım, ne demek istediğini anladım diyor. Tekrar üzmeyeceğim,birdaha yaşanmayacak diyor. Ama inanmak mesele... başka biriyle de düşünemiyorum kendimi. Buarada kendime ev açtım yeni. Ama hergün geliyor,konuşuyor,af diliyor

Şu an kendi düzenini kuracak durumun yoksa ailenle barış, dayak olayını unutamazsın ama kendi evine çıkana kadar rafa kaldır. O adamla asla barışma.

Ben çocuklarını,onlarla ilişkilerini,onları gidip alıp göreceğini,herzaman hayatımızda olacaklarını bilerek bu ilişkiye başladım. Onla ilgili bir problemim yok. Hatta çocuklarıyla tanıştım ve çok da sevdim. Benim takıldığım tek nokta,çocukları kapıdan alıp kapıdan bırakmaması illaki yukarı çıkması dönüşte. Kadına sınırını koymadı yani. Çocukları göstermez diye arayı bozmamak istediğini söyledi.şimdi ise günlerdir peşimde. Onu istiyor olsa peşimi bırakıp ona gitmezmiydi? Herşeyin farkına vardım, ne demek istediğini anladım diyor. Tekrar üzmeyeceğim,birdaha yaşanmayacak diyor. Ama inanmak mesele... başka biriyle de düşünemiyorum kendimi. Buarada kendime ev açtım yeni. Ama hergün geliyor,konuşuyor,af diliyor
Sen burdaki cocuklu insanlarla evlenenlerin bi konularını oku istersen ;) ilk başta hepsi seviyor kabulleniyor ama sonra sende o çocuklarla yarıştırmak için çocuk yapıcaksın sanıcaksın ki onlara artık gitmicek ama öyle olmuyor o isler hiç bir zaman

Ne guzel kendinize ev de acmissiniz daha ne dertsiz basiniza dert mi ariyorsunuz.

Bu yaşta çocuklu adama dönme zaten kavga sebebin çocuk olmuş çocuklari pek de kabul etmemişsin.madem eski eşinin dolduruşuna geliyor sana karşi ve üstelik yalanci bence bir daha dönme iyi düşün....

İki çocuklu bir adamla yaşadığınız sıkıntıyı evlendikten sonra çok daha fazla yaşayacaksınız oyüzden madem ayrıldınız onsuz da yapabileceğinizi anladınız dönmeyin derim
Aileniz de aramadan siz aramayın
Çok üzüldüm adınıza Allah feraha çıkarsın inşallah

baska secenek niye yok, kendi kendinize bir hayat kurun.

ve eger cocuklari sorun edecekseniz cocuklu adamla iliski yasamayin, size de yazik, ama hak da veremiyorum, oglum sana ihtiyacim var diyecek de ben de iki elim kanda olsa gitmeyecegim, dusunulemez bir secenek. Ama elbette boyle bir hayat herkesin tercihi olmayacaktir, cok normal sizin hisleriniz de.

Kesinlikle çocuk sözkonusu olunca daha hassas düşünmek lazım. Ama konu sahibinin nişanlısı yalan söylemiş evde uyuyorum diyerek..
Yalan söylemeye mecbur edilmiş olabilir de.. :KK14:
Eşimle ayrılsam çocuğum babasını görmek istese yeni ilişkisine saygılı olabileceğimi hiç sanmıyorum.. :ıslık:

Ama galiba burada eski eş çocuğunu kullanıyor.
En iyisi ne nişanlı ne aile demek gerekiyor..

İki çocuklu bir adamla yaşadığınız sıkıntıyı evlendikten sonra çok daha fazla yaşayacaksınız oyüzden madem ayrıldınız onsuz da yapabileceğinizi anladınız dönmeyin derim
Aileniz de aramadan siz aramayın
Çok üzüldüm adınıza Allah feraha çıkarsın inşallah
Sinirle ayrıldım. Onsuz yapabileceğimi ah bi düşünebilsem... inan bu forumu açmazdım

Hayatinda biri varken neden gidip eski esinin evinde kaliyor? Sinek kucuk ama mide bulandirir. Sorun sadece adamin 2 cocugunun olmasi degil. Bir de sizi istemeyen bir eski es faktoru var. Muhtemelen evlendikten sonra da entrikalarina devam edecektir kadin.

Kesinlikle çocuk sözkonusu olunca daha hassas düşünmek lazım. Ama konu sahibinin nişanlısı yalan söylemiş evde uyuyorum diyerek..
Yalan söylemeye mecbur edilmiş olabilir de.. :KK14:
Eşimle ayrılsam çocuğum babasını görmek istese yeni ilişkisine saygılı olabileceğimi hiç sanmıyorum.. :ıslık:

Ama galiba burada eski eş çocuğunu kullanıyor.
En iyisi ne nişanlı ne aile demek gerekiyor..
Zaten ben eski eşinin çocukları fitlediğini düşünüyorum. Normalde çocuklarına o kadarda düşkün bi adam değil. Oraya gitme konusundada o evde bişey var sanki ayaklarım gidiyor dedi geçengün bana. Eski eşi evde olmadığında bile gidip oturduğunu bilirim bikaç kez. Büyü falan mı? Eşekliğinden mi anlamadım

Hayatinda biri varken neden gidip eski esinin evinde kaliyor? Sinek kucuk ama mide bulandirir. Sorun sadece adamin 2 cocugunun olmasi degil. Bir de sizi istemeyen bir eski es faktoru var. Muhtemelen evlendikten sonra da entrikalarina devam edecektir kadin.
Eğer o fırsatı ona verirse, onu karşısında konuşturmaya devam ederse haklısınız devam eder oda entrikalara. Dersimi aldım diyor. Anladım onun nasıl bi insan olduğunu ne dolaplar çevirdiğini diyor. Kafama takılan, ya gerçekten bazı şeyleri anladıysa düzeldiyse? Ve ben bunu bilip bilmeden anlamadan bitirip hayatımdan siliyorsam kendimi üze üze?

Back
X