eski nişanlım mı?dayak yediğim ailem mi?

Aileniz durduk yere mi dövdü? Zaten söylemişler istemiyoruz diye ve sonra siz bişey yapmışsınız ki aileniz dövmüş kesinlikle böyle bi hakları yok çok büyük bir yanlış ama anlatmadığınz eksik bi kısım var gibi. Ve şuan nerede kimle kalıyorsunuz?

Sinirle ayrıldım. Onsuz yapabileceğimi ah bi düşünebilsem... inan bu forumu açmazdım
Peki 2 çocuklu eski eşinin de olduğu bir hayata adapte olabilecek misiniz?
Çocuklar anne babalarıyla bir hayat yaşamak isteyecekler bu öyle olmayacak olsada hayallerini yıkan kişi siz olacaksınız size bir sürü sıkıntı yükleyecekler cezalandıracaklar yani
Bu arada eski eş de çocuklardan dolayı hayatınızda olacak iyi düşünün derim
Evlilikler sevgiden ziyade anlayışla yürüyor

6 yıllık bir ilişkiden sonra sevdiğim adamla sonunda nişanlandım.kendisi evlenip ayrılmış,2 çocuğu olan bir adam. Bana yalanını hiçbirzaman yakalamadım. Başta ailem çocuklu olduğu için istemedi. Sonra tanıdıkça onu çok sevdiler. Fakat düğünümüze 2 ay kala sanki herşey tepetaklak oldu. Aradabir eski evine çocuklarını görmeye gidiyordu. Uyarılarıma rağmen ve rahatsız olduğumu bilmesine rağmen devam etti.Rahatsız olduğum noktayı sorarsanız eski eşinin benle ilgili onu dolduruşa getiriyor olmasıydı.orda bişeyler yaşadıklarını hiçbi zaman düşünmedim. Çünkü nişanlım boşanmak istemiş ve ayrılmış öncesinde. Bir gece şifresini bildiğim için açtım messengerına girdim gece 1 de oğlu mesaj atmış baba sana ihtiyacım var gelirmisin diye. Tamam yazdı. Şüphelendim sabah eski evine gittim erkenden.baktım gece gidip orda kalmış,bana uyuyorum demişti. Bende nişanı attım aynı gün. Ailem bir süre destek oldu. 15 gün sonra eski nişanlım beni arayıp pişman olduğunu söyleyip yalvardı.Sonra ailemin baskısı başladı. Unutacaksın,hemen sileceksin onu, telefon numaranı değiştireceksin,ya o ya biz moduna girdiler. Sonrasındada üstüme yürüyüp beni dövdüler bidaha o adamı istemiyoruz diye. Apar topar evden ayrıldım. 25 gün geçti ailemden ses yok,eski nişanlımsa hala yalvarıyor. Diğer ay düğünümüz var. Ama ne yapacağım bilmiyorum. 6 yılı bir yalan için silmelimiyim? Dövdüğü için haklı olduklarını düşünen ailemle barışmalımıyım? Yoksa bu işin başka yollar var mı sizce?

Dayak yediğin ailen.

6 yiliniza yazik olsun bosverin gelecek yillariniza yazık olmasindan iyidir
Dovsede (onlara hak vermiyorum tabi dayak cozum degil) kesinlikle ailen diyorum

Anlamadığım eski nişanlınız pişmanım demiş size gece orada kaldığında eşle bir şeyler mi yaşamış yani.

eski eşi, eski nişanlınızı nasıl dolduruyor size karşı? Eski nişanlınız neden eski karısının sözlerine kulak asıyor ki? Bir de, siz nişanlınız ile ne zaman tanıştınız evlenmeden önce mi yoksa sonra mı? Eski eşinin sizle alıp veremediği ne? Aileniz bu konu ile ilgili neden size şiddet uyguladı? Konu çok havada kalmış :KK12:

-nişanı bu yuzden attın.
-aılene soyledın
-ailen bu yuzden izin vermıyor
-sen ona donmek istıyosun
-ailen bu yuzden seni dövdü.
-ailen seni bu yüzden dövdğü için bu yüzden bıraktığın nişanlına dönmek mi,bu yüzden dayak yediğin ailende kalmak mı diye soruyosun.işe gır çalış hem kendını yenılersın hem aılenle aran bır nevı duzelır kendını yenilediğin için .

Hayatın her anını deneyimleyin ama bizi hayvanlardan ayıran zekanızı da kullanın.
Düşünün bakalım ,deneyimlerinizin size artısı eksisi ne olacak?
Hiç çocuk sevgisi tatmayan birinin çocuklu biriyle olması çok zordur.
Örnekleri burnumun dibinde ,1.si ayrıldı -----2.si ,ite kaka yürütüyor.

Eğer işin içinde yalan varsa ve çocukları için bile olsa gidip eski eşiyle aynı evde kalabiliyorsa vazgeçin.

Mesele ettiğin şey çocukları için eski eşininin evine gitmesi ama bu hep olacak. Sen bunu kabul edemiycek bir yapıdasın madem 6 sene boyunca hiçmi aklına gelmedi bu. O çocuklar babasıyla uyumakta ister ailece beraber tatile gitmekte. Boşanınca öyle silinip atılmıyor.
Bunları geçtim kendinden 10 yaş büyük biriyle evlenmeyi düşünme sakın. Ben yaptım büyük hata. Şimdi değil ama 2-3 sene sonra anlarsın.
Sen ilerde çocuk istiyceksin o belki istemiycek. Hadi istedi diyelim öteki çocuklarla sürekli kuyaslıycaksın.
Neresinden bakarsan bak büyük bir yanlışın içindesin. Ailen son derece haklı. Öyle dövdüler evden ayrıldım tribine girme. Kimse kızmasın bana ama keşke ailem benide vaktiyle dövseymişte vazgeçseymişim. Bir musubet bin nasihattan iyidir.

Seviyorsunuz ama çocuklu bir adamla ilerde daha çok sorun yaşayabilirsiniz. O zaman da bu sevgiden eser kalmayacak. Pişman olacaksınız.

Sonun hüsran bacım , o sviyorumlar ölüyorumlar bitecek yine yine ailesinin yanına gidip kalıcam çükü neden ? AİLE . O yüzden sende ailene sahip çık her zaman yanında olacak tek varlıkların, diğeri el adamı evlenince anlarsın ne demek istediğimi

Aile diyorum ben kesinlikle
Çocuklu bir adam hiç bir zaman tamamen size ait olmaz her zaman eski eşiyle çocuklar için kontak içinde olur ya da eşin başına borç harç bir bela gelse yine gider çünkü çocuklarımın annesi der genellikle bu boyle olur paylasmak zorunda kalirsiniz mecburen cunku COCUK VAR ve temel hep sallantıda olur zaten yaşadığınız olaylardan da belli .

Size yalan söyleyenden bir cacık olmaz kusura bakmayınnn ..
Aileniz garip bir sevip bir bırakıcaksın demeleri dayak vs kabul edilemez ..
Nişanlınızla evlenirseniz bu sorunlar bitmicek biliyorsunuz dimi?
Sizin gibi olamaz ...
Çocuklarıyla sizin aranızda kalmıcak herzmn çocuklarım dicek.
Arkadaşımdan biliyorum özel günlerinde eski eşi çoöuklara aratıyordu burnundan geliyordu özel hayatları yoktu 1 sene içinde de boşandılar en iyisi mis gibi tertemiz bir başlangıcla tek yaşamak.

evliliği bir kaçış veya kurtuluş olarak görünüyorsanız büyük hata ediyorsunuz. zamana bırakın . acele karar vermeyin. bir de asla ailenizi bir adam için karşınıza almayın.

Aileniz durduk yere mi dövdü? Zaten söylemişler istemiyoruz diye ve sonra siz bişey yapmışsınız ki aileniz dövmüş kesinlikle böyle bi hakları yok çok büyük bir yanlış ama anlatmadığınz eksik bi kısım var gibi. Ve şuan nerede kimle kalıyorsunuz?
Beni karşılarına alıp konuştular. Bende ağlayarak dinledim çünkü ayrılalı 10 gün olmuştu ve acı çekiyordum,cevap vermedim söyledikleri şeylere. Öyle durumlarda boğazım düğümlenir yapım gereği,ağlarım genelde.Sessiz kaldığım içinde senin ona dönmeye niyetin var belliki deyip dövdüler.şuan kendime ev tuttum,tek başıma orda kalıyorum

Aklına başına al ve ailenin yanına dön bende tam seninle aynı dertteyim ama evliyim malesef geçmiyor yaptıkları bitmiyor kopmuyorlar karşı taraftan
Ailem döverek yanlış yaptıklarını düşünmüyorlar. 25 gündür beni aramadılar zaten. Hiç bişey olmamış gibi bavulumu alıp siz beni aramadınız merak etmediniz bide dövdünüz ama ben geri geldim mi diyim?

Beni karşılarına alıp konuştular. Bende ağlayarak dinledim çünkü ayrılalı 10 gün olmuştu ve acı çekiyordum,cevap vermedim söyledikleri şeylere. Öyle durumlarda boğazım düğümlenir yapım gereği,ağlarım genelde.Sessiz kaldığım içinde senin ona dönmeye niyetin var belliki deyip dövdüler.şuan kendime ev tuttum,tek başıma orda kalıyorum
Tek başınıza hayatınızı idame ettirecek gücünüz varsa niye bu kadar acele ediyorsunuz bir karar vermek için

6 yıllık bir ilişkiden sonra sevdiğim adamla sonunda nişanlandım.kendisi evlenip ayrılmış,2 çocuğu olan bir adam. Bana yalanını hiçbirzaman yakalamadım. Başta ailem çocuklu olduğu için istemedi. Sonra tanıdıkça onu çok sevdiler. Fakat düğünümüze 2 ay kala sanki herşey tepetaklak oldu. Aradabir eski evine çocuklarını görmeye gidiyordu. Uyarılarıma rağmen ve rahatsız olduğumu bilmesine rağmen devam etti.Rahatsız olduğum noktayı sorarsanız eski eşinin benle ilgili onu dolduruşa getiriyor olmasıydı.orda bişeyler yaşadıklarını hiçbi zaman düşünmedim. Çünkü nişanlım boşanmak istemiş ve ayrılmış öncesinde. Bir gece şifresini bildiğim için açtım messengerına girdim gece 1 de oğlu mesaj atmış baba sana ihtiyacım var gelirmisin diye. Tamam yazdı. Şüphelendim sabah eski evine gittim erkenden.baktım gece gidip orda kalmış,bana uyuyorum demişti. Bende nişanı attım aynı gün. Ailem bir süre destek oldu. 15 gün sonra eski nişanlım beni arayıp pişman olduğunu söyleyip yalvardı.Sonra ailemin baskısı başladı. Unutacaksın,hemen sileceksin onu, telefon numaranı değiştireceksin,ya o ya biz moduna girdiler. Sonrasındada üstüme yürüyüp beni dövdüler bidaha o adamı istemiyoruz diye. Apar topar evden ayrıldım. 25 gün geçti ailemden ses yok,eski nişanlımsa hala yalvarıyor. Diğer ay düğünümüz var. Ama ne yapacağım bilmiyorum. 6 yılı bir yalan için silmelimiyim? Dövdüğü için haklı olduklarını düşünen ailemle barışmalımıyım? Yoksa bu işin başka yollar var mı sizce?
Bu konudan anladığım adam o evde rahatça kalabiliyorsa daha boşanmamış demekki yoksa o kadın niye evinde yatırsın :işsiz:
Yada siz boşanmalarına sebep oldunuz kadın sizden intikam alıyor
Adam kadını boşamış diye kendinizi avutmayın onun yerine neden boşanmışlar onu düşünün :işsiz:

Back
X