eski nişanlım mı?dayak yediğim ailem mi?

C) Hiçbiri

Yaşınız bağımsız bir hayat kurmanıza yetecek düzeyde. İllaki hayatınızda bu erkeğin olması da şart değil pekala başka birini de bulabilirsiniz ilerleyen zamanlarda.

Eğer o fırsatı ona verirse, onu karşısında konuşturmaya devam ederse haklısınız devam eder oda entrikalara. Dersimi aldım diyor. Anladım onun nasıl bi insan olduğunu ne dolaplar çevirdiğini diyor. Kafama takılan, ya gerçekten bazı şeyleri anladıysa düzeldiyse? Ve ben bunu bilip bilmeden anlamadan bitirip hayatımdan siliyorsam kendimi üze üze?
O laflar kopruyu gecene kadar. Gercek yuzunu evlendikten sonra goreceksin. Cocuklu bir adamla evliyim, eski es hayatimizda hic olmadi. Yine de pişmanim. Cocuklu biriyle evlenmek, mutlak pismanliktir. Daha da anlamiyorsan, yaşa ve gor diyorum sana.

O laflar kopruyu gecene kadar. Gercek yuzunu evlendikten sonra goreceksin. Cocuklu bir adamla evliyim, eski es hayatimizda hic olmadi. Yine de pişmanim. Cocuklu biriyle evlenmek, mutlak pismanliktir. Daha da anlamiyorsan, yaşa ve gor diyorum sana.
Mesela ne gibi sıkıtılar yaşadınız? Belkide önümü göremediğim için anlamıyorumdur. Biraz bahsedermisiniz

Kesinlikle evlenme. Evlenirsen, bu yaşadıklarının daha fazlası karşına çıkacak. 2 çocuklu bir adamla bekar bir insan yapamaz. Adam illaki çocuklarını görecek, vazgecemez sonuçta. Sizde bunu sindiremeyen biriyseniz, evlenmeyin.

31 yasina gelmissin genc kiz degilsin. Ailen de cok buyuk ayilik etmis. Batti balik yan gider. Git evlen. Eski karısına çok gıcık oldum ben. Sırf ona inat evlen. Sonra bosanirsin dilersen :) ama seni ayırdığını dusunemesin o salak. Adamdan maddi taleplerin de olur ayrilirken. 6 yılının bi bedeli olmali.

Bir yalan için? Okadar basit yani yaptigi sana göre, basitse ayrilmasaydin keske... Evlenince arada eski eski karisinda kalir, arada seninle dimi.
Bu kafayla butun yasayacaklarini hakediyorsun ama Allah ailene sabir versin diyorum.
Kastettiğim şey bu değil. Basit değildiki nişanı attım düğüne 2 ay kala hemde tüm hazırlıklar yapılmışken?! Konuşmanıza dikkat ederseniz sevinirim

6 yıllık bir ilişkiden sonra sevdiğim adamla sonunda nişanlandım.kendisi evlenip ayrılmış,2 çocuğu olan bir adam. Bana yalanını hiçbirzaman yakalamadım. Başta ailem çocuklu olduğu için istemedi. Sonra tanıdıkça onu çok sevdiler. Fakat düğünümüze 2 ay kala sanki herşey tepetaklak oldu. Aradabir eski evine çocuklarını görmeye gidiyordu. Uyarılarıma rağmen ve rahatsız olduğumu bilmesine rağmen devam etti.Rahatsız olduğum noktayı sorarsanız eski eşinin benle ilgili onu dolduruşa getiriyor olmasıydı.orda bişeyler yaşadıklarını hiçbi zaman düşünmedim. Çünkü nişanlım boşanmak istemiş ve ayrılmış öncesinde. Bir gece şifresini bildiğim için açtım messengerına girdim gece 1 de oğlu mesaj atmış baba sana ihtiyacım var gelirmisin diye. Tamam yazdı. Şüphelendim sabah eski evine gittim erkenden.baktım gece gidip orda kalmış,bana uyuyorum demişti. Bende nişanı attım aynı gün. Ailem bir süre destek oldu. 15 gün sonra eski nişanlım beni arayıp pişman olduğunu söyleyip yalvardı.Sonra ailemin baskısı başladı. Unutacaksın,hemen sileceksin onu, telefon numaranı değiştireceksin,ya o ya biz moduna girdiler. Sonrasındada üstüme yürüyüp beni dövdüler bidaha o adamı istemiyoruz diye. Apar topar evden ayrıldım. 25 gün geçti ailemden ses yok,eski nişanlımsa hala yalvarıyor. Diğer ay düğünümüz var. Ama ne yapacağım bilmiyorum. 6 yılı bir yalan için silmelimiyim? Dövdüğü için haklı olduklarını düşünen ailemle barışmalımıyım? Yoksa bu işin başka yollar var mı sizce?
Anne Baba bir şeyi onaylamıyorsa , ondan kesin bir şey çıkıyor.

31 yasina gelmissin genc kiz degilsin. Ailen de cok buyuk ayilik etmis. Batti balik yan gider. Git evlen. Eski karısına çok gıcık oldum ben. Sırf ona inat evlen. Sonra bosanirsin dilersen :) ama seni ayırdığını dusunemesin o salak. Adamdan maddi taleplerin de olur ayrilirken. 6 yılının bi bedeli olmali.
Ama evlenirsem ailemi karşıma almış olucam. Tek başıma düğünümü yapıcam. Ve boşanırsam da arkamda olmicaklar. Belkide çok mutlu edecek onuda bilmiyorum

Eski eşin evinde kalmak yetmiyor bir de yalan söylüyor. Siz seneye boşanıyorum diye konu açmak istiyorsanız devam edin. Yaşınız 31 nasıl dayak noktasına gelindi anlamadım. Tekrar ediyorum aklınızı başınıza alın. Olmaz bu adamla.

Kastettiğim şey bu değil. Basit değildiki nişanı attım düğüne 2 ay kala hemde tüm hazırlıklar yapılmışken?! Konuşmanıza dikkat ederseniz sevinirim

Ayrilmissin da bir lafina geri donmeye de hazirmissin zaten.
Yalandan önce hic dusundun mu bosandigi kadinin agziyla nasil doldurusa gelir bir insan? Seni nereden, ne kadar taniyor ki doldurabiliyordu o kadin. Kusura bakma da o adam oraya sadece cocuk gormeye gitmiyormus demek ki kabul etmek istemesende... Cocukla gorusmek vakit gecirmek isteyen cocuklari alir disarda vakit gecirir ya da kendi evine getirir.
Yakalamadigin yalanlari da vardir eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten ben eski eşinin çocukları fitlediğini düşünüyorum. Normalde çocuklarına o kadarda düşkün bi adam değil. Oraya gitme konusundada o evde bişey var sanki ayaklarım gidiyor dedi geçengün bana. Eski eşi evde olmadığında bile gidip oturduğunu bilirim bikaç kez. Büyü falan mı? Eşekliğinden mi anlamadım
Cocuklarına düşkün değil adamı sen evlenince gör bide ;) hani şu ailesine düşkün olmayan evlendikten sonra anam diye hergün anasına koşan erkeklerle dolu bu forum ;)
Sen zaten kanmaya dünden razısın büyümü :deli:

Kendisi sokakta mı yaşıyor çocuklarını alıp kendi evinde vakit geçirseydi neden eski eşiyle ayni çatı altında sabahlamak zorunda yalan söyleyerek üstelik ailenin şiddeti haksız ama bu konudaki düşüncelerinde sonuna kadar haklılar devam edersen çok daha büyük sorunlar yaşayacağın net aileni bu adam için kaybetmeye değer mi evden ayrılmışsın kendi hayatını kur aileyle mesafe koy yanlışlarını görsünler aile bu konu komşu değil buzlar eridiğinde sen iyi ki evlenmemişim diyeceksin onlar da hatalarını görecekler

Aklına başına al ve ailenin yanına dön bende tam seninle aynı dertteyim ama evliyim malesef geçmiyor yaptıkları bitmiyor kopmuyorlar karşı taraftan

ailenin yanına dönmelisin, boşver yalancı bir adamı, 41 yaşına gelmiş hala oyun oynuyor... gerçekten aklını kullanıp ayrılmışssın, tamamen iletişimini kez. heba olan 6 yılın olsun ömrün değil.

Eski nisanlin omur boyu cocuklarini gorecek.
Cocuklari icin belki mecburen bazi zamanlarda eski karisiyla da gorusecek.

Sen simdiden bunu sorun yaptiysan evlenince yapamazsin bu adamla.

Cocuklarini gormesini engelleyemezsin
Ama eski karisini zirt pirt gormek zorunda degil tabii haklisin

Bence olmaz bu is
Simdi olsa evlenince yine olmaz

Evlenme bu adamla
Ailene don derim

Back
X