eski nişanlım mı?dayak yediğim ailem mi?

Sizi ikna edemeyince mecbur kalmislar aslinda. Laf dinlemeyince de dayak yemissiniz .Kesinlikle aileniz cunku onlar hakli.Dayak konusunda haksizlar tabi ama evlatlarina canlari yanmis.

Nisanlinizla barışma iyi bir fikir değil gibi gorunuyor.. şimdiden bu sorunlar varsa ilerisi karanlik. Aileniz durduk yere niye şiddet uyguladı anlamadım. Ama eminim başka seceneklerinizde vardır ikisi arasında gidip gelmeyin

Zaten ben eski eşinin çocukları fitlediğini düşünüyorum. Normalde çocuklarına o kadarda düşkün bi adam değil. Oraya gitme konusundada o evde bişey var sanki ayaklarım gidiyor dedi geçengün bana. Eski eşi evde olmadığında bile gidip oturduğunu bilirim bikaç kez. Büyü falan mı? Eşekliğinden mi anlamadım
Unutamadigindan, özlediginden, sevgisinden, askindan...

6 yıllık bir ilişkiden sonra sevdiğim adamla sonunda nişanlandım.kendisi evlenip ayrılmış,2 çocuğu olan bir adam. Bana yalanını hiçbirzaman yakalamadım. Başta ailem çocuklu olduğu için istemedi. Sonra tanıdıkça onu çok sevdiler. Fakat düğünümüze 2 ay kala sanki herşey tepetaklak oldu. Aradabir eski evine çocuklarını görmeye gidiyordu. Uyarılarıma rağmen ve rahatsız olduğumu bilmesine rağmen devam etti.Rahatsız olduğum noktayı sorarsanız eski eşinin benle ilgili onu dolduruşa getiriyor olmasıydı.orda bişeyler yaşadıklarını hiçbi zaman düşünmedim. Çünkü nişanlım boşanmak istemiş ve ayrılmış öncesinde. Bir gece şifresini bildiğim için açtım messengerına girdim gece 1 de oğlu mesaj atmış baba sana ihtiyacım var gelirmisin diye. Tamam yazdı. Şüphelendim sabah eski evine gittim erkenden.baktım gece gidip orda kalmış,bana uyuyorum demişti. Bende nişanı attım aynı gün. Ailem bir süre destek oldu. 15 gün sonra eski nişanlım beni arayıp pişman olduğunu söyleyip yalvardı.Sonra ailemin baskısı başladı. Unutacaksın,hemen sileceksin onu, telefon numaranı değiştireceksin,ya o ya biz moduna girdiler. Sonrasındada üstüme yürüyüp beni dövdüler bidaha o adamı istemiyoruz diye. Apar topar evden ayrıldım. 25 gün geçti ailemden ses yok,eski nişanlımsa hala yalvarıyor. Diğer ay düğünümüz var. Ama ne yapacağım bilmiyorum. 6 yılı bir yalan için silmelimiyim? Dövdüğü için haklı olduklarını düşünen ailemle barışmalımıyım? Yoksa bu işin başka yollar var mı sizce?
kesinlikle çocuklu adamla evlenmeyin.

Ama evlenirsem ailemi karşıma almış olucam. Tek başıma düğünümü yapıcam. Ve boşanırsam da arkamda olmicaklar. Belkide çok mutlu edecek onuda bilmiyorum

O su an her dedigini yapar ki. Satsın mulklerini guzel bi düğün yapsin. Tercihen karisinin oturdugu evi sattir ortak kullandiklari arabayi yazligi biseyi sattir :) yaşasın kötülük

Bi abla var tanıdığım. Ailesi vermiyordu. Bu abla çok güzel bir kızdı manken gibiydi adeta. Sevdiğiyle konuşabilmek için gizli gizli dışarı çıkmış, tam konuşurken kapı arkadan kapanıvermiş. Eve dönerse döverler diye sevdiğiyle üzerinde pijama ve ev terliğiyle kaçmış. Öyle bir evlilik yaşadı ki, resmen cehennem gibi. Bi kaç sene sonra gördüğümde tanıyamadım, nasıl çökmüş nasıl... Kaçtığı için yüzü de yok. Ama şunu dedi hiç unutmam. Keşke o gece dayağımı yiyip otursaydım da beni yine vermeselerdi. Bazen aileler abartabiliyor ama inanın boşuna değil.

Yazık gerçekten 25 yaşında kapılmışsınız bu adama 6 yılınızı vermişsiniz.
Ben burada yıllardır okuduklarimdan yola çıkarak çocuklu adamla evlenen kadınların hep pişman olduğunu gördüm.
Hatta geçen bi konu vardı 2 kızı vardı adamın kadın bi kere yalnız bas başa tatile gidemedik diyordu.

Karşılacaginiz olası sorunlar:

1.Eski karısı siz evlenince delirecek hep çocukları koz olarak kullanacak arada o çocuklarında psikolojisi bozulacak.
2.Ayrıca demissiniz ki çocuklarına düşkün bi baba değil ben çocuğuna düşkün olmayan babaları asla güvenilir bulmam mesela vicdansız bulurum.
3.Siz belki cocuk isteyeceksiniz o istemeyecek çocuk olsa bile o tatmış bu duyguyu daha önce.
4.Tatillerde plan yaptığınızda eski es çocukları da dahil etmeye çalışacak burnunuzdan getirecek.
5.Çocuklara ayrılan para bütçe bi süre sonra zorunuza gidebilir.
6.Ayrıca bunca yıldan sonra bile hala o eve gitmesi en en büyük sıkıntı zaten.

Sende şunu gördüm. Birimiz bile çıkıp “ver bir şans bacım, akıllanmıştır” dese, koşa koşa kabul edeceksin.
Sanki bizi ikna etmeye çalışıyorsun. Git barış kendin yaşa gör.

Kimse vazgeçilmez değil. Bir zamanlar ölüp bittiğim, başkasıyla evlensem onunla kocamı aldatırım dediğim ex sevgili kişisi şu an umrumda olmadığı gibi, ne gerizekalıymışım deyip hayıflanıyorum harcadığım yıllara.

Sen bilirsin hayat senin, tecrübe de bizim ;)

Bu arada ailen belli ki kızını dövmeyen dizini döver atasözünü yanlış anlamış :deli:

Eğer o fırsatı ona verirse, onu karşısında konuşturmaya devam ederse haklısınız devam eder oda entrikalara. Dersimi aldım diyor. Anladım onun nasıl bi insan olduğunu ne dolaplar çevirdiğini diyor. Kafama takılan, ya gerçekten bazı şeyleri anladıysa düzeldiyse? Ve ben bunu bilip bilmeden anlamadan bitirip hayatımdan siliyorsam kendimi üze üze?
Nasıl bir insan olduğunu nasıl anlamış ?

O su an her dedigini yapar ki. Satsın mulklerini guzel bi düğün yapsin. Tercihen karisinin oturdugu evi sattir ortak kullandiklari arabayi yazligi biseyi sattir :) yaşasın kötülük
Şu yorum beni dehşete düşürdü resmen evet birinin Canını yakınca yanımıza kar kalıyor !!.Vicdan çok farklı bir mevzu bir düşünün derim konu sahibine yorumuma gelecek olursam da yerinde olsam kendim hiç evlenmemişim ne diye iki çocuklu bir adama gideyim ailenin tavrı yanlış tabiki ama emin ol senin için endişeleniyorlar kendin gibi sıfırdan başlayan biri daha akıllıca olur tabiki hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

6 yıllık bir ilişkiden sonra sevdiğim adamla sonunda nişanlandım.kendisi evlenip ayrılmış,2 çocuğu olan bir adam. Bana yalanını hiçbirzaman yakalamadım. Başta ailem çocuklu olduğu için istemedi. Sonra tanıdıkça onu çok sevdiler. Fakat düğünümüze 2 ay kala sanki herşey tepetaklak oldu. Aradabir eski evine çocuklarını görmeye gidiyordu. Uyarılarıma rağmen ve rahatsız olduğumu bilmesine rağmen devam etti.Rahatsız olduğum noktayı sorarsanız eski eşinin benle ilgili onu dolduruşa getiriyor olmasıydı.orda bişeyler yaşadıklarını hiçbi zaman düşünmedim. Çünkü nişanlım boşanmak istemiş ve ayrılmış öncesinde. Bir gece şifresini bildiğim için açtım messengerına girdim gece 1 de oğlu mesaj atmış baba sana ihtiyacım var gelirmisin diye. Tamam yazdı. Şüphelendim sabah eski evine gittim erkenden.baktım gece gidip orda kalmış,bana uyuyorum demişti. Bende nişanı attım aynı gün. Ailem bir süre destek oldu. 15 gün sonra eski nişanlım beni arayıp pişman olduğunu söyleyip yalvardı.Sonra ailemin baskısı başladı. Unutacaksın,hemen sileceksin onu, telefon numaranı değiştireceksin,ya o ya biz moduna girdiler. Sonrasındada üstüme yürüyüp beni dövdüler bidaha o adamı istemiyoruz diye. Apar topar evden ayrıldım. 25 gün geçti ailemden ses yok,eski nişanlımsa hala yalvarıyor. Diğer ay düğünümüz var. Ama ne yapacağım bilmiyorum. 6 yılı bir yalan için silmelimiyim? Dövdüğü için haklı olduklarını düşünen ailemle barışmalımıyım? Yoksa bu işin başka yollar var mı sizce?
TAbiki devam etme biraz aileni dinle yazık etme bence kendine

O aileyle yasayamazsiniz,dayak atmak ne demek.Mutluluk yok size ailenizle.
Evden ayrilin mutlaka.
Sevgilinize hislerinizi acin icinizi dokun.
Tavriniz net olsun.
Benim dayim bosanmisti, ne eski esiyle ne ogluyla gorusuyor.
Saddce telefonlasiyorlar.
Bu durumu onaylamiyorum,cok yanlis elestiriyorum.Babalarin cocuklariyla gorusmesi lazim. Ama demek istedigim kadin isterse buna engel olabilir.
Siz esinize gercekten guveniyorsaniz bu korkunuz yersiz.esinizle araniz bozulmaz.
Ama istemiyorsaniz ayrilin sevgilinizden karsiniza baska biri cikar onunla mutlu olursunuz.

Şu yorum beni dehşete düşürdü resmen evet birinin Canını yakınca yanımıza kar kalıyor !!.Vicdan çok farklı bir mevzu bir düşünün derim konu sahibine yorumuma gelecek olursam da yerinde olsam kendim hiç evlenmemişim ne diye iki çocuklu bir adama gideyim ailenin tavrı yanlış tabiki ama emin ol senin için endişeleniyorlar kendin gibi sıfırdan başlayan biri daha akıllıca olur tabiki hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Kar kalmiyor mu :D ben hep kar kaluyor die gördüm bugüne kadar.

Şu ailene dön diyenlerin kafa nerde bilmiorum. Dövüp atmislar bir ay olmuş aramamislar. Oglu istedi die eski karisinin evinde uyuyan adam daha vicdanli gelio gozume. Kör müsünüz acaba ya.

Şu ailene dön diyenlerin kafa nerde bilmiorum. Dövüp atmislar bir ay olmuş aramamislar. Oglu istedi die eski karisinin evinde uyuyan adam daha vicdanli gelio gozume. Kör müsünüz acaba ya.

+1500000

Oğlu istemiş adam da konu sahibinin tepki göstereceğini bildiğinden yalan söylemiş. Ha doğru mu değil ama tüü kaka adam şerfszmiş gibi bir durum da yok. Ben dayakçı aileye kıl oldum.

O çocuklar ve eski eşi hep hayatında kalacak. Bunu kaldıracak yapınız olmadığını düşünüyorum. Aile ne derse hep çıkıyor normalde. Ailenizi dinleyin derim.

Back
X