- Konu Sahibi melismelom
Sizi ikna edemeyince mecbur kalmislar aslinda. Laf dinlemeyince de dayak yemissiniz .Kesinlikle aileniz cunku onlar hakli.Dayak konusunda haksizlar tabi ama evlatlarina canlari yanmis.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unutamadigindan, özlediginden, sevgisinden, askindan...Zaten ben eski eşinin çocukları fitlediğini düşünüyorum. Normalde çocuklarına o kadarda düşkün bi adam değil. Oraya gitme konusundada o evde bişey var sanki ayaklarım gidiyor dedi geçengün bana. Eski eşi evde olmadığında bile gidip oturduğunu bilirim bikaç kez. Büyü falan mı? Eşekliğinden mi anlamadım
kesinlikle çocuklu adamla evlenmeyin.6 yıllık bir ilişkiden sonra sevdiğim adamla sonunda nişanlandım.kendisi evlenip ayrılmış,2 çocuğu olan bir adam. Bana yalanını hiçbirzaman yakalamadım. Başta ailem çocuklu olduğu için istemedi. Sonra tanıdıkça onu çok sevdiler. Fakat düğünümüze 2 ay kala sanki herşey tepetaklak oldu. Aradabir eski evine çocuklarını görmeye gidiyordu. Uyarılarıma rağmen ve rahatsız olduğumu bilmesine rağmen devam etti.Rahatsız olduğum noktayı sorarsanız eski eşinin benle ilgili onu dolduruşa getiriyor olmasıydı.orda bişeyler yaşadıklarını hiçbi zaman düşünmedim. Çünkü nişanlım boşanmak istemiş ve ayrılmış öncesinde. Bir gece şifresini bildiğim için açtım messengerına girdim gece 1 de oğlu mesaj atmış baba sana ihtiyacım var gelirmisin diye. Tamam yazdı. Şüphelendim sabah eski evine gittim erkenden.baktım gece gidip orda kalmış,bana uyuyorum demişti. Bende nişanı attım aynı gün. Ailem bir süre destek oldu. 15 gün sonra eski nişanlım beni arayıp pişman olduğunu söyleyip yalvardı.Sonra ailemin baskısı başladı. Unutacaksın,hemen sileceksin onu, telefon numaranı değiştireceksin,ya o ya biz moduna girdiler. Sonrasındada üstüme yürüyüp beni dövdüler bidaha o adamı istemiyoruz diye. Apar topar evden ayrıldım. 25 gün geçti ailemden ses yok,eski nişanlımsa hala yalvarıyor. Diğer ay düğünümüz var. Ama ne yapacağım bilmiyorum. 6 yılı bir yalan için silmelimiyim? Dövdüğü için haklı olduklarını düşünen ailemle barışmalımıyım? Yoksa bu işin başka yollar var mı sizce?
Ama evlenirsem ailemi karşıma almış olucam. Tek başıma düğünümü yapıcam. Ve boşanırsam da arkamda olmicaklar. Belkide çok mutlu edecek onuda bilmiyorum
Nasıl bir insan olduğunu nasıl anlamış ?Eğer o fırsatı ona verirse, onu karşısında konuşturmaya devam ederse haklısınız devam eder oda entrikalara. Dersimi aldım diyor. Anladım onun nasıl bi insan olduğunu ne dolaplar çevirdiğini diyor. Kafama takılan, ya gerçekten bazı şeyleri anladıysa düzeldiyse? Ve ben bunu bilip bilmeden anlamadan bitirip hayatımdan siliyorsam kendimi üze üze?
Şu yorum beni dehşete düşürdü resmen evet birinin Canını yakınca yanımıza kar kalıyor !!.Vicdan çok farklı bir mevzu bir düşünün derim konu sahibine yorumuma gelecek olursam da yerinde olsam kendim hiç evlenmemişim ne diye iki çocuklu bir adama gideyim ailenin tavrı yanlış tabiki ama emin ol senin için endişeleniyorlar kendin gibi sıfırdan başlayan biri daha akıllıca olur tabiki hakkınızda hayırlısı olsun inşallahO su an her dedigini yapar ki. Satsın mulklerini guzel bi düğün yapsin. Tercihen karisinin oturdugu evi sattir ortak kullandiklari arabayi yazligi biseyi sattir :) yaşasın kötülük
TAbiki devam etme biraz aileni dinle yazık etme bence kendine6 yıllık bir ilişkiden sonra sevdiğim adamla sonunda nişanlandım.kendisi evlenip ayrılmış,2 çocuğu olan bir adam. Bana yalanını hiçbirzaman yakalamadım. Başta ailem çocuklu olduğu için istemedi. Sonra tanıdıkça onu çok sevdiler. Fakat düğünümüze 2 ay kala sanki herşey tepetaklak oldu. Aradabir eski evine çocuklarını görmeye gidiyordu. Uyarılarıma rağmen ve rahatsız olduğumu bilmesine rağmen devam etti.Rahatsız olduğum noktayı sorarsanız eski eşinin benle ilgili onu dolduruşa getiriyor olmasıydı.orda bişeyler yaşadıklarını hiçbi zaman düşünmedim. Çünkü nişanlım boşanmak istemiş ve ayrılmış öncesinde. Bir gece şifresini bildiğim için açtım messengerına girdim gece 1 de oğlu mesaj atmış baba sana ihtiyacım var gelirmisin diye. Tamam yazdı. Şüphelendim sabah eski evine gittim erkenden.baktım gece gidip orda kalmış,bana uyuyorum demişti. Bende nişanı attım aynı gün. Ailem bir süre destek oldu. 15 gün sonra eski nişanlım beni arayıp pişman olduğunu söyleyip yalvardı.Sonra ailemin baskısı başladı. Unutacaksın,hemen sileceksin onu, telefon numaranı değiştireceksin,ya o ya biz moduna girdiler. Sonrasındada üstüme yürüyüp beni dövdüler bidaha o adamı istemiyoruz diye. Apar topar evden ayrıldım. 25 gün geçti ailemden ses yok,eski nişanlımsa hala yalvarıyor. Diğer ay düğünümüz var. Ama ne yapacağım bilmiyorum. 6 yılı bir yalan için silmelimiyim? Dövdüğü için haklı olduklarını düşünen ailemle barışmalımıyım? Yoksa bu işin başka yollar var mı sizce?
Şu yorum beni dehşete düşürdü resmen evet birinin Canını yakınca yanımıza kar kalıyor !!.Vicdan çok farklı bir mevzu bir düşünün derim konu sahibine yorumuma gelecek olursam da yerinde olsam kendim hiç evlenmemişim ne diye iki çocuklu bir adama gideyim ailenin tavrı yanlış tabiki ama emin ol senin için endişeleniyorlar kendin gibi sıfırdan başlayan biri daha akıllıca olur tabiki hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Şu ailene dön diyenlerin kafa nerde bilmiorum. Dövüp atmislar bir ay olmuş aramamislar. Oglu istedi die eski karisinin evinde uyuyan adam daha vicdanli gelio gozume. Kör müsünüz acaba ya.