6 yıllık bir ilişkiden sonra sevdiğim adamla sonunda nişanlandım.kendisi evlenip ayrılmış,2 çocuğu olan bir adam. Bana yalanını hiçbirzaman yakalamadım. Başta ailem çocuklu olduğu için istemedi. Sonra tanıdıkça onu çok sevdiler. Fakat düğünümüze 2 ay kala sanki herşey tepetaklak oldu. Aradabir eski evine çocuklarını görmeye gidiyordu. Uyarılarıma rağmen ve rahatsız olduğumu bilmesine rağmen devam etti.Rahatsız olduğum noktayı sorarsanız eski eşinin benle ilgili onu dolduruşa getiriyor olmasıydı.orda bişeyler yaşadıklarını hiçbi zaman düşünmedim. Çünkü nişanlım boşanmak istemiş ve ayrılmış öncesinde. Bir gece şifresini bildiğim için açtım messengerına girdim gece 1 de oğlu mesaj atmış baba sana ihtiyacım var gelirmisin diye. Tamam yazdı. Şüphelendim sabah eski evine gittim erkenden.baktım gece gidip orda kalmış,bana uyuyorum demişti. Bende nişanı attım aynı gün. Ailem bir süre destek oldu. 15 gün sonra eski nişanlım beni arayıp pişman olduğunu söyleyip yalvardı.Sonra ailemin baskısı başladı. Unutacaksın,hemen sileceksin onu, telefon numaranı değiştireceksin,ya o ya biz moduna girdiler. Sonrasındada üstüme yürüyüp beni dövdüler bidaha o adamı istemiyoruz diye. Apar topar evden ayrıldım. 25 gün geçti ailemden ses yok,eski nişanlımsa hala yalvarıyor. Diğer ay düğünümüz var. Ama ne yapacağım bilmiyorum. 6 yılı bir yalan için silmelimiyim? Dövdüğü için haklı olduklarını düşünen ailemle barışmalımıyım? Yoksa bu işin başka yollar var mı sizce?