eski nişanlım mı?dayak yediğim ailem mi?

Anlamadığım eski nişanlınız pişmanım demiş size gece orada kaldığında eşle bir şeyler mi yaşamış yani.
Hayır,bana yalan söyleyip gitmesi için diyor onu. Çocuğum çağırdığında gitmemeliydim, sende istemediğini söylüyordun dinlemeliydim seni diyor. O anlamda pişman. Yoksa çocuklarının üzerine yemin ediyor eski eşiyle bişey yaşamadığına

Git çalış
Kimseyi değil kendini tercih et.
31 yaşında dayak yediğin ailenden şikayetçi ol. Kocaman kadınsın. Kimseye ihtiyacının olmaması gerekir.

Niye sadece iki seçenek var!
Ne nişanlınız ne aileniz; şuan sizin için iyi değil.
Kendi yolunuzu çizin, zamanla su akar yolunu bulur zaten. Ama ben evlenmeniz taraftarı değilim; ilerisi sıkıntılı sürecek gibi geliyor bana. Sonuçta ortada sıkıntılı eski bir eş ve çocuklar var.

Bu konudan anladığım adam o evde rahatça kalabiliyorsa daha boşanmamış demekki yoksa o kadın niye evinde yatırsın :işsiz:
Yada siz boşanmalarına sebep oldunuz kadın sizden intikam alıyor
Adam kadını boşamış diye kendinizi avutmayın onun yerine neden boşanmışlar onu düşünün :işsiz:
Benden 1 yıl önce boşanmışlar tanışmadan.ben sebep olmadım.eski nişanlım boşanmak istemiş ayrılmış zamanında,kadında hazmedememiş kimseyle bişe yaşasın mutlu olsun istemiyor. Belkide kendiyle barışması için umudu vardır.

Benden 1 yıl önce boşanmışlar tanışmadan.ben sebep olmadım.eski nişanlım boşanmak istemiş ayrılmış zamanında,kadında hazmedememiş kimseyle bişe yaşasın mutlu olsun istemiyor. Belkide kendiyle barışması için umudu vardır.
7 yıl sonra hala nasıl o evde kalabiliyor onu anlamadım ben ,bu işte bir yanlışlık var .

Bende o kısmını anlamıyorum işte. Amaç ne? Hadi kendi gitmek istedi,kadın nasıl evinde alıp yatırıyor? Buarada 1 kez yaşandı bu olay.
sizin bildiğiniz o daha önceden yapmadığını nerden bilip emin olabilirsinizki fazla güvenmeyin bence :KK66:

Son düzenleme:
Kendinize uygun bekar biriyle evlenirsin
Bence vazgeç
Çocuklar ilerde de sorun olabilir
Sizin olmadığı için
Evlenme derim

Ailen sadece bu olayda mı bu şekilde
Normalde nasıl ailen bilmeyince

Hayır,bana yalan söyleyip gitmesi için diyor onu. Çocuğum çağırdığında gitmemeliydim, sende istemediğini söylüyordun dinlemeliydim seni diyor. O anlamda pişman. Yoksa çocuklarının üzerine yemin ediyor eski eşiyle bişey yaşamadığına
Hmm o zaman. Eğer sevginize inancınız tam ise ve gerçekten güveninizi geri kazandıysa bir şans daha verin derim. Madem seviyorsunuz. Benim fikrim normalde çocuklu bir erkekle olmaz ama siz seviyorsunuz diye söyleyecek çok şey kalmıyor

6 yıllık bir ilişkiden sonra sevdiğim adamla sonunda nişanlandım.kendisi evlenip ayrılmış,2 çocuğu olan bir adam. Bana yalanını hiçbirzaman yakalamadım. Başta ailem çocuklu olduğu için istemedi. Sonra tanıdıkça onu çok sevdiler. Fakat düğünümüze 2 ay kala sanki herşey tepetaklak oldu. Aradabir eski evine çocuklarını görmeye gidiyordu. Uyarılarıma rağmen ve rahatsız olduğumu bilmesine rağmen devam etti.Rahatsız olduğum noktayı sorarsanız eski eşinin benle ilgili onu dolduruşa getiriyor olmasıydı.orda bişeyler yaşadıklarını hiçbi zaman düşünmedim. Çünkü nişanlım boşanmak istemiş ve ayrılmış öncesinde. Bir gece şifresini bildiğim için açtım messengerına girdim gece 1 de oğlu mesaj atmış baba sana ihtiyacım var gelirmisin diye. Tamam yazdı. Şüphelendim sabah eski evine gittim erkenden.baktım gece gidip orda kalmış,bana uyuyorum demişti. Bende nişanı attım aynı gün. Ailem bir süre destek oldu. 15 gün sonra eski nişanlım beni arayıp pişman olduğunu söyleyip yalvardı.Sonra ailemin baskısı başladı. Unutacaksın,hemen sileceksin onu, telefon numaranı değiştireceksin,ya o ya biz moduna girdiler. Sonrasındada üstüme yürüyüp beni dövdüler bidaha o adamı istemiyoruz diye. Apar topar evden ayrıldım. 25 gün geçti ailemden ses yok,eski nişanlımsa hala yalvarıyor. Diğer ay düğünümüz var. Ama ne yapacağım bilmiyorum. 6 yılı bir yalan için silmelimiyim? Dövdüğü için haklı olduklarını düşünen ailemle barışmalımıyım? Yoksa bu işin başka yollar var mı sizce?
Durumunuz hakikaten çok üzücü. Aileniz de hiç doğru bişi yapmamış. Nişanlınız yalan söylediği için pişman olmuş. Bari bu iyi bişi. Çok iyi düşünün. Geri de eski eş ve arada çocuklar var. İleride sizi neler bekliyor kim bilir.

6 yıllık bir ilişkiden sonra sevdiğim adamla sonunda nişanlandım.kendisi evlenip ayrılmış,2 çocuğu olan bir adam. Bana yalanını hiçbirzaman yakalamadım. Başta ailem çocuklu olduğu için istemedi. Sonra tanıdıkça onu çok sevdiler. Fakat düğünümüze 2 ay kala sanki herşey tepetaklak oldu. Aradabir eski evine çocuklarını görmeye gidiyordu. Uyarılarıma rağmen ve rahatsız olduğumu bilmesine rağmen devam etti.Rahatsız olduğum noktayı sorarsanız eski eşinin benle ilgili onu dolduruşa getiriyor olmasıydı.orda bişeyler yaşadıklarını hiçbi zaman düşünmedim. Çünkü nişanlım boşanmak istemiş ve ayrılmış öncesinde. Bir gece şifresini bildiğim için açtım messengerına girdim gece 1 de oğlu mesaj atmış baba sana ihtiyacım var gelirmisin diye. Tamam yazdı. Şüphelendim sabah eski evine gittim erkenden.baktım gece gidip orda kalmış,bana uyuyorum demişti. Bende nişanı attım aynı gün. Ailem bir süre destek oldu. 15 gün sonra eski nişanlım beni arayıp pişman olduğunu söyleyip yalvardı.Sonra ailemin baskısı başladı. Unutacaksın,hemen sileceksin onu, telefon numaranı değiştireceksin,ya o ya biz moduna girdiler. Sonrasındada üstüme yürüyüp beni dövdüler bidaha o adamı istemiyoruz diye. Apar topar evden ayrıldım. 25 gün geçti ailemden ses yok,eski nişanlımsa hala yalvarıyor. Diğer ay düğünümüz var. Ama ne yapacağım bilmiyorum. 6 yılı bir yalan için silmelimiyim? Dövdüğü için haklı olduklarını düşünen ailemle barışmalımıyım? Yoksa bu işin başka yollar var mı sizce?

Sanki basit bir yalandan bahsediyoruz.
Sonu gelmez bunun. Gece kaldıysa mutlaka aralarında bir samimiyet olmuştur.
Bence ailen sonuna kadar haklı.

Beni dövse de ailem diyorum. Yaptıkları hiç insani değil ama bazen yaşanılan ufak şeyler bile ana baba dayağından ağır olabiliyor.

Son düzenleme:
Sahsi fikrim kendine ayit yepyeni bir hayat kur. O nisanlini sil çünkü her zaman cocuklarin ona ihtiyaçi olacak sende kaldiramiyorsun. Ailende yalnışını anlasin.

Ben sahsen kendinize bu iskenceyi yapmayin derim. Daha 31 yasindasiniz, gencsiniz.
Eski es her zaman hayatinizda olacak, cünkü ortada cocuklar var.
Konu cocuk olunca da akan sular duruyor.
Ilerde sizin de cocuklariniz olursa ve cocuklari "baba sana ihtiyacimiz var" deyine kalkip sizi ve cocuklarinizi birakip onlarin yanina gidecek.
Bunlari kaldirabilecek misiniz?

Kendinize cidden bu iskenceyi yapmayin...

Beni karşılarına alıp konuştular. Bende ağlayarak dinledim çünkü ayrılalı 10 gün olmuştu ve acı çekiyordum,cevap vermedim söyledikleri şeylere. Öyle durumlarda boğazım düğümlenir yapım gereği,ağlarım genelde.Sessiz kaldığım içinde senin ona dönmeye niyetin var belliki deyip dövdüler.şuan kendime ev tuttum,tek başıma orda kalıyorum

Eğer kendi kendinize geçinebilecek durumdaysanız bence iki tarafada dönmeyin. Aileniz pişman olur affettirirlerse kendilerini mesafeli devam edin derim. Allah yardımcınız olsun inşallah

Ailemi tercih ederm. eski eş herzmn hayatınzda olacak. Adamla ayrılmış bitmiş gitmiş ama hala adamı dolduruyr olması ayrı bi sorun. Bide çocukları illa gidip evdemi gormesi lazm dışarda görüşsün kapıdan alip kendi evine getrsn. Adamı gözüm tutmdi:) aile candır bence onları dinle ve o adamı unut.

Back
X