Eski Nişanlını getir,sana iyi bir Ev Kadını olsun!!!

Ahuzarim

Isvicreden
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
2.291
497
398
Selam size soruyorum:

Bir koca her ne olmuş olursa olsun (evin içinde kavga,gürültü,bağırıp,çağrış) ona çocuk doğurmuş karısına eski nişanlısı için :

Tartışma anımızda güya örnek veriyor aynen şunu dedi:

"X kişi ile ayrılmayıp evli olmuş olsaydık o hayatta böyle yapmazdı. Son derece sakin,sessiz tam bir ev kadını olurdu. Evet yüzü o kadar güzel değildi senin gibi ama dört dörtlük bir anne ev hanımı olurdu. Böyle senin gibi sinirli olup kapıları yüzüme kapatıp çıkmazdı" der mi??

Şoktayım! Bu eşimin bana yaşattığı ikinci şok.. Daha öncede halasının kızı için ablasına şu lafı ettiğini kendi kulaklarımla duymuştum: (Hemde arkamdan markete gitmiştim tartışmıştık yine)

"Ahh ahh abla o halamın kızı yaktı beni,ahh o bana evet demedi o bana evet deseydi ne işim vardı benim bu gurbette burda" bunu kulaklarımla duydum yıkıldım hala kendime gelemiyorum güvenimi kırdı yerin dinine soktu beni bu sözü. Ablasıda halasının kızını çok istemiş biridir hemde böyle bir ablaya söyledi kesin o kızın kulağına gitmiştir..3 yıldır hala bu lafı hazmedememişken birde bu söz çıktı ağzından..

Bu bana Allah'tan reva mı? Bilemiyorum ama bu kafam ve bedenim artık dayanamıyor bu sözlere .. Ağlıyorum dünden beri eşimide bu cümleyi kullandığı için bu defa asla affetmeyeceğimi söyledim..

Bende sevdim ondan önce ama birgün olsun bir kere bile ne Allah'a ne kendime ne eşime ne de aileme böyle bir itiraf yapmadım keşke o önceden sevdiğim adam eşim olsaydı demedim!! Hep Halime şükrettim iyi ki sen benim kocam olmuşsun dedim.

Benim şansım.. Son derece üzgünüm hemde inanılmaz.. :((

Defolup gitsin o zaman,o kıymetli eski nişanlısının yanına!:47:

Son düzenleme:
Selam size soruyorum:

Bir koca her ne olmuş olursa olsun (evin içinde kavga,gürültü,bağırıp,çağrış) ona çocuk doğurmuş karısına eski nişanlısı için :

Tartışma anımızda güya örnek veriyor aynen şunu dedi:

"X kişi ile ayrılmayıp evli olmuş olsaydık o hayatta böyle yapmazdı. Son derece sakin,sessiz tam bir ev kadını olurdu. Evet yüzü o kadar güzel değildi senin gibi ama dört dörtlük bir anne ev hanımı olurdu. Böyle senin gibi sinirli olup kapıları yüzüme kapatıp çıkmazdı" der mi??

Şoktayım! Bu eşimin bana yaşattığı ikinci şok.. Daha öncede halasının kızı için ablasına şu lafı ettiğini kendi kulaklarımla duymuştum: (Hemde arkamdan markete gitmiştim tartışmıştık yine)

"Ahh ahh abla o halamın kızı yaktı beni,ahh o bana evet demedi o bana evet deseydi ne işim vardı benim bu gurbette burda" bunu kulaklarımla duydum yıkıldım hala kendime gelemiyorum güvenimi kırdı yerin dinine soktu beni bu sözü. Ablasıda halasının kızını çok istemiş biridir hemde böyle bir ablaya söyledi kesin o kızın kulağına gitmiştir..3 yıldır hala bu lafı hazmedememişken birde bu söz çıktı ağzından..

Bu bana Allah'tan reva mı? Bilemiyorum ama bu kafam ve bedenim artık dayanamıyor bu sözlere .. Ağlıyorum dünden beri eşimide bu cümleyi kullandığı için bu defa asla affetmeyeceğimi söyledim..

Bende sevdim ondan önce ama birgün olsun bir kere bile ne Allah'a ne kendime ne eşime ne de aileme böyle bir itiraf yapmadım keşke o önceden sevdiğim adam eşim olsaydı demedim!! Hep Halime şükrettim iyi ki sen benim kocam olmuşsun dedim.

Benim şansım.. Son derece üzgünüm hemde inanılmaz.. :((

defolsun gitsin onunla evlensin o zaman:47:
dengesiz adam:47:

o zaman bu kapı bu da sapı haydi güle güle eski nişanlının yanına deyip yol vereceksin..

yani bu ilk değil ki önce hala kızı şimdi eski nişanlı geçmişe saplanıp kalmış adam.sanki o iki kadında kollarını açmış kocanı bekliyorlar laflara bak.

sen bu lafları desen neler olurdu acaba?

Sen de onu başkalarıyla acımasızca kıyasla anlasın ne olduğunu. :47:
Beğenmeyene kapı orada defol git, deseydin. :47:

Bu yaşadığım ikinci şok!! Şuan ağlıyorum şimdi kesin migrenim tutacak.
Ne olur bana morel verin .. Ahh benim şansım ah benim emeklerim. Ah benim insanlığım

Nankörrrrrr insan nankörrrrrrr

Tovbeee bi yasima daha girdimm! Sen ne bicim ne rezil ne ezik bi adammissin meger. Kendine eş degil gudulecek koyun istiyorsan onla evlenseydin abicim!!:47:

kırılmayın gücenmeyin ama eşiniz çok kişiliksizmiş bütün gücümle kınıyorum.insan bunu hayat arkadaşı eşine söylermi.ayriyetten ablasınada söylemesi çok büyük hata.bana göre kadına yapılacak en büyük hakaret.Madem pişman sizinle evlendiğine ayrılsın ozaman.söylediği kişiler ona yüz verse demek sizi orta yerde bırakıp gidecek.yuh diyorm yuhh.

o zaman bu kapı bu da sapı haydi güle güle eski nişanlının yanına deyip yol vereceksin..

yani bu ilk değil ki önce hala kızı şimdi eski nişanlı geçmişe saplanıp kalmış adam.sanki o iki kadında kollarını açmış kocanı bekliyorlar laflara bak.

sen bu lafları desen neler olurdu acaba?

Benim eşimden önce deli gibi sevdiğim bir çocuk vardı yollarımız ayrıldı onla ama ben birgün olsun demedim "o kocam olsaydı böyle olurdu şöyle olurdu " demedim !! Asla! İyi ki olmamış şükürler olsun dedim ..
Ama bu laflar nerden çıkıyor kadesa
Niye ben hep yüzüme bu lafları yiyorum :(
İnanılmaz üzgünüm kafam ağrıyor şuanda

Bu yaşadığım ikinci şok!! Şuan ağlıyorum şimdi kesin migrenim tutacak.
Ne olur bana morel verin .. Ahh benim şansım ah benim emeklerim. Ah benim insanlığım

Nankörrrrrr insan nankörrrrrrr

adam da aşağılık kompleksi var (kusura bakma ama sinir oldum) ve bu da senin suçun yok !

sen ona fazlasın oda bunu hazmedememiş.

kendinle övün, üzülme o gerçekten haketmemiş seni ve bunun farkın da :34:

kendini bilmez bir eşin varmış, Allah akıl fikir versin :19:

eski nişanlıyla evlenseydide hala kızını ona anlatacaktı demek ki, adamın gözü aç yanar döner hala kızı eski nişanlı falan bitti defteri dürüldü evlendi, nasıl laflar bunlar, benim erkek kardeşim evli olacak gelip bana hala kızı yaktı beni falan dicek ağzını yırtarım o olur, aileside bi tuhaf demek ki, oğulları bulunmaz bursa kumaşından nereye yamayacaklarını şaşırmışlar

kırılmayın gücenmeyin ama eşiniz çok kişiliksizmiş bütün gücümle kınıyorum.insan bunu hayat arkadaşı eşine söylermi.ayriyetten ablasınada söylemesi çok büyük hata.bana göre kadına yapılacak en büyük hakaret.Madem pişman sizinle evlendiğine ayrılsın ozaman.söylediği kişiler ona yüz verse demek sizi orta yerde bırakıp gidecek.yuh diyorm yuhh.

Pişman tabi defolsun gitsin o zaman! Bende öyle dedim zaten git nişanlına ateşin sönsün dedim!!
Her evde tartışma kavga olur e ben senin zekasızlığın yüzünden sana kızıyorum Genişsin kızıyorum sende kendini düzelt beni sinirlendirme o kapıları da yüzüne yeme.

Yok annesine telefon açacağım ALIN OĞLUNUZU O KIZA GÖTÜRÜN O BENİM GİBİ OLMAZMIŞ diyecem!!!!

belkide senin canını acıtmak için bunu yapıyor . tabi yaptığı çok çirkin . evlenmişsin gitmişsin artık ne eskileri açıyorsun . bitti gitti artık onlar . sen seçimini yaptın . bir erkeğe bunları demek yakışmaz .

Benim eşimden önce deli gibi sevdiğim bir çocuk vardı yollarımız ayrıldı onla ama ben birgün olsun demedim "o kocam olsaydı böyle olurdu şöyle olurdu " demedim !! Asla! İyi ki olmamış şükürler olsun dedim ..
Ama bu laflar nerden çıkıyor kadesa
Niye ben hep yüzüme bu lafları yiyorum :(
İnanılmaz üzgünüm kafam ağrıyor şuanda

kocan adam değil çünkü hödüğün teki!

bi çok kişi evlenmeden önce birilerini seviyor ama kimse bunu eşlerine demiyor ama senin ilk değil ki bu.adam pişikn be canım yani ağzında bu tür laflar hep var gibi..e belli ki aklında ve kalbinde de var.

eski nişanlıyla evlenseydide hala kızını ona anlatacaktı demek ki, adamın gözü aç yanar döner hala kızı eski nişanlı falan bitti defteri dürüldü evlendi, nasıl laflar bunlar, benim erkek kardeşim evli olacak gelip bana hala kızı yaktı beni falan dicek ağzını yırtarım o olur, aileside bi tuhaf demek ki, oğulları bulunmaz bursa kumaşından nereye yamayacaklarını şaşırmışlar

Zaten benim ağzıma etti ailesi hiç istemediler beni sevmediler .. Gitti birde bu ablaya böyle dedi. İnan unutamıyorum gururum kırıldı . O kaftan sonra ailesi kimbilir ne düşündü ? Yok düşünmezler ben seni sevdim o bir hataydı ağzımdan çıktı dedi. Bende o zaman herkezin önünde hata yaptığını söyle benim gururumu yerden kaldır diyorum onu da yapmadı!!

Ayyy çok kızdım!!!!!! Karaktersiz, seviyesiz, kendini bilmez, hadsiz, akıl yoksunu..... Gitsin alsın o zaman ister eski nişanlısını ister halasının kızını.

Bu nedir ayol,beni ne doktorlar ne mühendisler istedi der gibi...

Çok kötü ağzının payını verip olay çıkarman lazım ki bir daha yapmasın.

Zaten benim ağzıma etti ailesi hiç istemediler beni sevmediler .. Gitti birde bu ablaya böyle dedi. İnan unutamıyorum gururum kırıldı . O kaftan sonra ailesi kimbilir ne düşündü ? Yok düşünmezler ben seni sevdim o bir hataydı ağzımdan çıktı dedi. Bende o zaman herkezin önünde hata yaptığını söyle benim gururumu yerden kaldır diyorum onu da yapmadı!!

öyle hata mı olur yaa, durduk yere konuyu açmış dervişin fikri neyse zikride odur, kırılmakta kızmakta çok haklısın kapıyı yüzüne çarpmak ne adam tutup dövdürmek lazım ıslak odunla

kocan adam değil çünkü hödüğün teki!

bi çok kişi evlenmeden önce birilerini seviyor ama kimse bunu eşlerine demiyor ama senin ilk değil ki bu.adam pişikn be canım yani ağzında bu tür laflar hep var gibi..e belli ki aklında ve kalbinde de var.
Bir insanın fikri neyse zikri odur!!
Kesinlikle doğru..

Yok ilk olay tamamen hataymış ben hata ettim dememeliydim yani savunması şu:

Güya ablasına demek istemiş ki BEN ÇOK SVDİĞİM KIZLA EVLENDİM AMA HEP KAVGA HEP TARTIŞMA KEŞKE ONLA EVLİ OLSAYDIM EN AZINDAN BU KADAR KAVGAMIZ OLMAZDI..

Demek istemiş güya..
Asla inanmıyorum inanmamda..
O bana evet deseydi gurbette ne işim olurdu ne demek ya, diğeri için yok o kız senin gibi olmazdı o sakin,çok iyi bir kızdı eminim 4/4 lük bir ev kadını olurdu ne demek ya?

Be nankör ben sana o kadar saçımı süpürge ettim bu bana reva mı?

Yaptığı ayıp da kavga anında yapılabiliyor böyle şeyler. Ciddi söylediğini düşünmüyorum, sizi gıcık etmek için yapmış.

Back
X