• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgili affedilmeli mi

kalbim kirik

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2023
5
4
1
36
13 sene önce biriyle 4 5 senelik bir ilişkim vardi sonra bir gafletle bir inatla gidip başkasını kaçırıp evlendi ben de iki sene sonra biriyle nişanlandı ve evlendim ancak evliliğim yine başka bir kadın yüzünden 2 sene önce bitti şimdi evliligimden önceki kişi tekrar hayatıma görmek istiyor çok pişman olduğunu hala deliler gibi sevdiğini yapamadığı için evliliğin bittiğini söylüyor ve kalan ömrünü benimle devam ettirmek istiyor ben yapamadığımız düşünüyorum sizce peki eskiden olur mu ?

İnat uğruna başkasını kaçırıp evlenmesi normal mi?
Sizi zaten aldatıyordur evlenmeyi tercih etmiş o dönem için sadece bu.
Şimdi yine "bir inat uğruna" neler yapabileceğini aklınız kesmiyor olsa gerek ki aklınız karışmış

Yanliz olay yanlış anlaşılmış knu olan adam 7 yıl önce ayrılmış evliliği boyunca beni unutamadığı için ayrılmışlar 7 yıl önce
Bende 2 sene önce ayrıldım
Seni unutmadigi icinmi baskasi ile evlenmis kanma exten next olmaz dene goreceksin icinde kalmasin diye dene diyorum ama olmacagimi 6 ayda göreceksin ilk aylar hasret gecmis kavusmalar mutluluk vs olacak ama sonrasi gelmeyecek denemekten zarar gelmez zamanin ve üzülmem dersen

Ben eski iliskilere karsi cok kati degilim. Eger saygi cercevesinde, inatla vs ile bittiyse icimde bir his varsa degerlendirilebilir. Bazen insan kiymetini anlar vs vs
Ama sizinki nasil bitti onemli olan o.
7yil olmus adam bosanali diyorsunuz o zaman boslukta oldugunu dusunmuyorum..

Back
X