• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgili affedilmeli mi

kalbim kirik

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2023
5
4
1
36
13 sene önce biriyle 4 5 senelik bir ilişkim vardi sonra bir gafletle bir inatla gidip başkasını kaçırıp evlendi ben de iki sene sonra biriyle nişanlandı ve evlendim ancak evliliğim yine başka bir kadın yüzünden 2 sene önce bitti şimdi evliligimden önceki kişi tekrar hayatıma görmek istiyor çok pişman olduğunu hala deliler gibi sevdiğini yapamadığı için evliliğin bittiğini söylüyor ve kalan ömrünü benimle devam ettirmek istiyor ben yapamadığımız düşünüyorum sizce peki eskiden olur mu ?

13 sene önce biriyle 4 5 senelik bir ilişkim vardi sonra bir gafletle bir inatla gidip başkasını kaçırıp evlendi ben de iki sene sonra biriyle nişanlandı ve evlendim ancak evliliğim yine başka bir kadın yüzünden 2 sene önce bitti şimdi evliligimden önceki kişi tekrar hayatıma görmek istiyor çok pişman olduğunu hala deliler gibi sevdiğini yapamadığı için evliliğin bittiğini söylüyor ve kalan ömrünü benimle devam ettirmek istiyor ben yapamadığımız düşünüyorum sizce peki eskiden olur mu ?
Yani eski sevgiliniz hâlâ evli?

İkinizde resmi olarak ayrı mısınız?

Yoksa klasik seni unutamadım zaten ayrı yatıyoruz çocuk için evdeyim aramızda bişey yok diye yalan sıkan biri mi?

He boşandıysa dahi ayrılık sebebine göre düşünülebilir ama denenmişi denemek bence hata.

Cöpü disari cikarttiktan sonra ara sira gidip tekrar "ne yapiyor" diye bakiyormusunuz? 🦝

Ne kadar fırtınalı ihtiraslı bir aşk.

Cidden bu bugün okudugum en sacma cümle o ve bugün alman haberleri okudum düsün. Insan kendini kandirmak istiyorsa herseyi söyleyebiliyor. Ablam bir ayrilikta sinirlenip gidip kendine spor arabasi almisti. Sanirsin öyle birsey. Adam gidip kadin kacirmis. Bir "gafletle" :D :D

Bu yazıyı bide disardan biriymiş gibi okuyabilsen tekrar olurmu diye sormazdin. Adam öyle basit bişey yapmamiski odamı karısını bırakmış. Belki onuda başka kadın için bırakmıştır.tecrubenizde varmış erkeklere güvenilmez.zamaninda kıymet bilseymis. Sizi kullanmayı düşünüyor belki riske girmeye değmez

Başkası da hazırda bekliyormuş kaçmak için

Dememis ki senle konuşurken başkası da vardı diye 🤣🤣
Konu sahibi bu saflıkla iyi gelmiş,adam onla sevgiliyken başka kızlada fingirdiyormuş,hormonlar tavan yapınca elinin altindakini kaçırıp işini görmüş.
Ondan sıkılmış,şimdi hormonlar halaya geçince elinin altında konu sahibi var ona yanaşmış.Adam çok sadık hiç alternatif denemiyor eski yeni hep bildik adreslerde "aşkı "arıyor:):):)

Back
X