Eski sevgili affedilmeli mi

kalbim kirik

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2023
5
4
1
36
13 sene önce biriyle 4 5 senelik bir ilişkim vardi sonra bir gafletle bir inatla gidip başkasını kaçırıp evlendi ben de iki sene sonra biriyle nişanlandı ve evlendim ancak evliliğim yine başka bir kadın yüzünden 2 sene önce bitti şimdi evliligimden önceki kişi tekrar hayatıma görmek istiyor çok pişman olduğunu hala deliler gibi sevdiğini yapamadığı için evliliğin bittiğini söylüyor ve kalan ömrünü benimle devam ettirmek istiyor ben yapamadığımız düşünüyorum sizce peki eskiden olur mu ?

IMG_7963.webp

Olay böyle oldu sanırım🤣

İkinizde resmi olarak ayrı mısınız?

Yoksa klasik seni unutamadım zaten ayrı yatıyoruz çocuk için evdeyim aramızda bişey yok diye yalan sıkan biri mi?

He boşandıysa dahi ayrılık sebebine göre düşünülebilir ama denenmişi denemek bence hata.
Evet o 7 sene önce ayrılmış bende 2 sene önce bosandim

13 sene önce biriyle 4 5 senelik bir ilişkim vardi sonra bir gafletle bir inatla gidip başkasını kaçırıp evlendi ben de iki sene sonra biriyle nişanlandı ve evlendim ancak evliliğim yine başka bir kadın yüzünden 2 sene önce bitti şimdi evliligimden önceki kişi tekrar hayatıma görmek istiyor çok pişman olduğunu hala deliler gibi sevdiğini yapamadığı için evliliğin bittiğini söylüyor ve kalan ömrünü benimle devam ettirmek istiyor ben yapamadığımız düşünüyorum sizce peki eskiden olur mu ?
13 sene geçmiş sevginizin bitmesi lazım.Aldatan tekrar aldatır.İyi düşünün.

olaydı düzgün bişey 4 5 sene bekletmez seni alırdı

Insanlar değişir hayatlar değişir .
Saygı varsa arada kavga dövüş ayrilinmadiysa bence denenebilir .
Exten next olmaz olayına ben katılmıyorum.
Bazen insanlar öyle kazıklar yiyor ki aklı başına öyle geliyor .
Ama konudaki sıkıntı adamın hala evli olması.
Boşanmış olsaydı şans ver de bu durum tehlikeli

Yanliz olay yanlış anlaşılmış knu olan adam 7 yıl önce ayrılmış evliliği boyunca beni unutamadığı için ayrılmışlar 7 yıl önce
Bende 2 sene önce ayrıldım

Exten next olmaz

Back
X